| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pomoc za pomoc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
|
Witam !!!
od jakiego czasu interesuje się magiš, horoskopami, wróżbami,urokami.Widze czasami to czego inni nie widzš już od dziecka...
znam wiele uroków i zaklęć...jeżeli potrzebujecie pomocy w jakiejkolwiek sprawie piszcie.
Ja natomiast poszukuje osób które umiejš rzucać zaklęcie zmieniajšce nastawienie człowieka i uczucia i odczyniać uroki.
Za każdš pomoc zrewanzuje się napewno.
[%sig%]
|
|
|
do załamana 15,
jestem z zawodu psychologiem, jeżeli chciałabys ze mnš porozmawiać to napisz do mnie. znam wiele osób znajdujšcych się w podobnej sytuacji do Twojej.
Żadne rozwišzanie jakie podejmiesz nie bedzie zadowalajšce ale możesz naprawde ułożyć sobie życie. Nie martw się
[%sig%]
|
|
|
No dziewczyno a ile lat ma twój chłopak??? Przecież ty jeste jeszcze dzieckiem !!!
Czy nie powinna zajmować się szkołš, lekcjami...?
wiem, wiem teraz takie gadanie nie ma znaczenia...
ciężka sprawa!!! Jak chcesz moge postawić Ci karty.
[%sig%]
|
|
|
Chce,aby mój były kochanek za mnš zatęsknił i biegał za mna jak idiota.Chciałabym rzucic na niego klštwe lub urok,aby nie udawało mu sie w zwiazkach i aby go oszpecić,bo ma strasznie wielkie ego o sobie.Chce,aby poczuł sie malutki i niewartociowy tak jak ja sie czułam przy nim .Odpisz jak najszybciej!
|
|
|
Nieładnie. Widzę, że masz problem ze sobš.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
marti uwazajz ebys przypadkiem nie poczula sie tak ty...bo z urokami nigdy nic nie wiadomo..no i co komu zrobisz to od ciebie wroci.
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |