Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Neandertalczyk ???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22

Wczoraj miałam dziwnš przygodę. Otóż na gg rozmawiałam z człowiekiem, który podawał się za NEANDERTALCZYKA. Najpierw spytał, czy jestem osobš o otwartm umyœle i czy jestem w stanie uwierzyć w rzecz nieprawdopodobnš. Mówił:"hmm, jakby tu zaczšć, może od mocnego uderzenia - jestem neandertalczykiem (przynajmniej tak nas okreœla wasza nauka).tak my żyjemy, tylko wy o tym nie wiecie (a przynajmniej większoœć z was).ci którzy wiedzš dšżš tylko do jednego - do naszej zagłady.jakies 20 000 tyœ lat temu (dokładnie nawet my nie wiemy) wybuchł konflikt pomiędzy nami a wami, skończyło się totalnš zagładš nuklearnš (z przekazów wiemy że broń nuklearna była wtedy na wyposażeniu nawet pojedyńczych jednostek - więc wyobraŸ sobie skalę ataku)terminacji..." Mówił też że,"wczeœniej z tego co wiemy żyło się nam (tylko nam - to my jesteœmy LUDMI) bardzo nieŸle, ale doszliœmy do poziomu w którym nie było nikogo kto wykonywałby proste prace i mieliœmy dylemat.już wiele czasu wczeœniej wielka rada zabroniła tworzyć inteligentnych maszyn w zwišzku z tym że wczeœniejsze eksperymenty owocowały zawsze buntem maszyn, na szczęœcie one nie mogły nas krzywdzić więc uciekały - tak rozsialiœmy sztuczne życie po galaktyce.zanim tworzyliœmy maszyny mieliœmy możliwoœć tworzenia istot żywych - zbliżacie się do tego - genetyka.lecz był zakaz tworzenia istot ze œwiadomoœciš którš tworzy taki specjalny układ genów.dla zabawy "naukowcy" tworzyli rózne zwierzštka do zabawy o róznorodnych kształtach, kolorach, rozmiarach itp.lecz zwierzęta były tylko zwierzętami i nawet takie z rozwiniętymi kończynami chwytnymi (ręce) nie były w stanie się nauczyć nawet prostych czynnoœci (przy odrobinie szczęscia zajmowało to treserom mnustwo czasu).no i to był dylemat, czy znowu prubujemu ze sztucznymi tworami, czy sprubujemy zrobić sobie podludzi do pracy.postawiliœmy na podludzi i tu zaczyna się wasza historia..."Jak myœlicie, czy ten człowiek ma shizofremię, faktycznie może być prawdziwy, czy może to jakaœ sekta ???

matrix? ;D

ehehe....to moze ten moj byly jest z innego wymiaru:) [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.