Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
mój dziwny sen
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25

miałem niedawno sen że BÓG do mnie przemawial o moich poprzednich wcieleniach i otym że powinienem urodzić się dziewczynš.mówił tez o tym jak by wyglšdało mojeżycie gdybym się urodził dziewczynš.no i nie wiem czy mi psychika j..bie czy to zwykły sen czy BÓG do mnie przemówił.wszystko wskazuje na to że bóg do mnie przemówił.wymieniam dowody: 1jak miałem 3 latka to sie bawiłem lalkami 2w trzeciej klasie zapuœciłem wlosy 3nie lubie sportu 4nie lubie chłopaków a więc wszystko wskazuje że mógłbym się urodzić dziewczynš. a BÓG mi to udowodnił. PS.kucze.jaki to zaszczyt rozmawiać z bogiem.wow.

Ja jak byłem małym berbeciem też bardziej lubiałem bawić się lalkami. Od tamtej pory nie wiele zmieniło się w moim życiu. Dalej lubię zabawiać się (z) laskami :))))

hehe

MK PL Do któregoœ tam wieku chrzeœcijanie wierzyli w reinkarnację, ale wreszcie się to komuœ nie spodobało i zostało wykreœlone. Bo co by było, gdyby ludzie wiedzieli, że ich los zależy od nich samych, a nie od "zbawienia" uzyskanego dzięki chodzeniu do koœcioła? Kochaj bliŸniego swego jak siebie samego, reszta to tylko komentarz. Najgorzej jest z tymi, którzy nie kochajš nawet siebie samych. Wszystko jest grzechem (nawet myœl) i tylko: "moja wina" i "jestem prochem marnym", słabš istotš, która cišgle grzeszy. W prawie karnym jest to lepiej rozwišzane - myœl nie jest przestępstwem, dopiero przygotowania do popełnienia przestępstwa sš karane.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Być może wierzyli, ale to nie dowód na jej istnienie, a wiara w niš pewnie wynikała ze złej interpretacji Pisma Œwiętego.

MK PL Pismo Œwięte jest œwięte i napisane przez Boga. Było kilka ewangelii, wybrano jedynie słusznš (póŸniej jš jeszcze "dopieszczano" kilka razy), a pozostałych apostołów nazwano heretykami i przeœladowano. Fajnie

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.