Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Oto jest pytanie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 52

Co było pierwsze ? Kura czy jajko ? Oto jest pytanie. Kura- nie, bo żeby była kura musi być jajko. Jajko- też nie bo żeby było jajko musi być kura. O co w tym wszystkim może chodzić ???

Anita......szacunek ;)

Dzięx, dzięx. W końcu każdy ma w sobie to coœ...

Myœlałem że ten temat jest nieciekawy (delikatnie mówišc), a tu takie dialogi: "Autor: Anita (---.206.113.235.telsat.wroc.pl) Data: 11-07-2005 10:45 A ja powoli wymyœliłam takš teorię: Był sobie jakiœ ptak kuro-podobny, który ewoluował. I tak powstał męski i żeński rodzaj dzisiejszej kury. Autor: . (---.forweb.pl) Data: 11-07-2005 11:43 ehehe ale skad ten ptak sie wziol? :P Autor: Anita (---.206.113.235.telsat.wroc.pl) Data: 11-07-2005 12:38 To zależy kto w co wierzy. Ja myœlę że to mógł być Bóg." No i przebłyski intelektu: "Autor: Anita (---.206.113.235.telsat.wroc.pl) Data: 11-07-2005 21:47 Stare jak œwiat. Koguty nie znšczš jajek. Myœlałeœ, że zaszpanujesz zagadkš ??? Autor: Anita (---.206.113.235.telsat.wroc.pl) Data: 12-07-2005 10:12 Ty Haghi, skšd wiesz że jestem z Wrocławia, i dlaczego bliskie jest ci moje miasto ??? Może się jeszcze okaże że mnie znasz ???" Jestem od dziœ fanem Anity.

Oh, jestem sławna=))) Dziękuje szuineg.

tez jestem jej fanem:) Bliskie m to miasto bo tam studiowałem

to może fanklub założymy? Wrocek piękne miasto i też mi bliskie, bo doznałem tam jednego z najlepszych upojeń alkoholowych :D.

We Wrocku mieszka mój ulubiony wykładowca (lubi napoje energetyzujšce:D), więc wrocek też jest na mojej liœcie. A poza tym, tam fajnie kręci się filmy ze starš zabudowš, nie trzeba budować żadnych makietek, czy innych elementów dekoracji. Wystarczy troszkę adaptacji i można robić zdjęcia. Pozdro for alll wrocławianinów :)

Tak załóżcie fanklub ! ! Ale fajnie ! ! Mam już dwóch wielbicieli ! ! Jak tak dalej pójdzie to nie będe się mogła opędzić od fanów. Tak trzymać:)

Anita na prezydenta! Uff, ale upał.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A ja na Faraona :D

radze na poważ nie potraktować moja poprzednia wypowiedz i zakonczyc ten temat pozdro motto energia to skarb -nie marnuj jej czyli szkoda nafty

O nie ! ! ! Nigdy w życiu nie chciałabym być prezydentem. Wystarczy że przez rok byłam przewodniczšcš klasy, i było mi ciężko. A co tu mówić o prezydencie. NIGDY W ŻYCIU ! ! ! Ps. Maskotkš fanklubu może być kura:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 52
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.