| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zacofanie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26 |
|
Pojechałem z dziewczynš do Zakopanego.
Gadzina nie chciała nam wynajšć pokoju 2 osobowego bo nie mamy lubu.
Poszlimi gdzie indziej i nie było problemu.
Pewnie i tak nie uwierzycie ale tak było.
A może jeszcze kogo spotkało co takiego.
mieszne co?
Wiem że to jej chata i może nawet tam mieszkać z kozš w jednym pokoju ale żeby takie co? Psuje opinię innym.
Polacy sš dziwni. Jak niechce ona mieszkać to niech nie mieszka.
To samo jest jak kupuję się gumu w aptece. To się niektóre patrzš krzywo.
A jak się mieszka na kociš łapę albo jest się pannš zdzieckiem albo rozwódkš to w dziurze zabitej dechami ma się przesrane.
|
|
|
Buracto się szerzy. U mnie jak wyjdziesz przed blok na kosza to czasem można się narazić na "Niemiłe uwagi od 17 letnich łysoli w dresach i kapturach" Nie ma co debili coraz więcej a osoby w miare normalnie wychowane co nie pałšjš agresjš i żšdzš zrobienia krzywdy pierwszemu lepszemu przechodniowi gdzie powiedzmy w lesie jest na nieszczęcie coraz mniej. Nie wiem jak wy ale ja nie mógł bym bez powodu zaczepic kogo na ulicy jak to majš w zwyczaju niektórzy. Więc w jakich warunkach oni mogli być chowani? Co na nich tak wpływa? Nie mam pojęcia. Dšżymy do samozagłady przez duże "S". Wystarczy się rozejżeć. U mnie nie da się normalnie przejć po lesie żeby komu nie przeszkadzało twoje istnienie.
[%sig%]
|
|
|
W buszu ich wychowali i niedawno zleli z drzewa.
Takieupierdliwe zera trzeba przymusowo leczyć.
|
|
|
Pojechałem z dziewczynš do Zakopanego.
Gadzina nie chciała nam wynajšć pokoju 2 osobowego bo nie mamy lubu.
Lubie dyskutować z takimi gadzinami:P Mlehehe czuje się bardziej dowartociowany.
[%sig%]
|
|
|
NIeeee no, ja bardziej dowartociowany się czuję jak prowadze konwersacje z młodymi laskami :P
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |