Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
tajemnicza siła ,działanie boga,czy czary
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

gdy mój przyjaciel się zwierzał wyznał mi tajemniczš żecz.otuż pływal w basenie pod wodš przez bardzo długi okres czasu nie oddychajšc.stwierdził że bug się do tego przyczynił.to nie wszystko.gdy wrócił do domu i sprubował wykożystać nadprzyrodzonš siłę to mu się udało.spojżał w duł i okazało się że leciał jak ptak. to samo przydarzyło się jego bratu i reszcie rodzeństwa.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:0

i tak powinniœmy pisać posty.Nie pisz że byłeœ naiwny bo to było tylko twoje zdanie...mozesz go zmienić albo nie...to twój wybór....bardzo wiele osób tu pisze mšdrze i do rzeczy...i w ich dowodach i argumentach jest wiele logicznych rozwišzań.Uważam, ze teraz gdyby jakiœ naukowiec przejrzał te posty byłby troszke zmieszany takim œwietnymi argumentami.Żałowałby że sam takich nie wymyœlił... [%sig%]

Szuineg... Myœl sobie co chcesz, ale ja na siłę nikogmu zdania zmieniać nie będę bo to jest INDYWIDUALNA sprawa. Ani nie życzę sobie, żeby ktos się wciskał w moje zycie! Ja swoich poglšdów łatwo nie zmieniam i od nich nie odejdę. Przeszkadza Ci to? To pogadaj sobie z kimœ innym na ten temat. Może kogoœ tak "zmanipulujesz" czy co tam zrobisz, że zmieni zdanie. Ale takie numery nie przejda ze mnš.

to jest do dupy

Chory temat i chore wypowiedzi. Pozdrawiam i życzę zdrowia(psychicznego). ps. Temat powinien brzmieć: "Czy takie opowiadanko się wam podoba ?" Odpowiadam: nie, bo iloœć błędów uniemożliwia przeczytanie. kepułg to kupił ! hehe.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.