Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Chupakabra zabijają już ludzi!!! Przykre
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 69

http://info.onet.pl/1114543,12,1,0,120,686,item.html Brazylia: Ataki nietoperzy - wampirów Ataki nietoperzy - wampirów w brazylijskim stanie Para, położonym w odległoœci 2.400 km na północny wschód od Rio de Janeiro, spowodowały już 11 ofiar œmiertelnych - podały miejscowe władze. Ostatniš ofiarš jest 11 letni chłopiec, który zmarł na przenoszonš przez te zwierzęta wœciekliznę. W szpitalu przebywajš dwie dalsze ofiary ukšszeń nietoperzy: 25-letni mężczyzna i 50-letnia kobieta. Stan Para położony jest w rejonie dorzecza Amazonki. Większoœć jego terytorium pokrywa dżungla. Nietoperze - wampiry zazwyczaj atakujš bydło, wysysajšc krew zwierzšt. Pierwsze przypadki ukšszeń ludzi zanotowano 16 maja. Od tego czasu władze rozpoczęły akcję szczepień ludzi a także psów, kotów i bydła przeciwko wœciekliŸnie. Zaczęto też odławiać nietoperze przy pomocy specjalnych siatek.

No wlasnie, chyba masz Darku racje. To sa mlode i bardzo z siebie zadowolone chupacabry. [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Monika wyœwiadcz mi przysługę i zmień sobie opis ok? Raz że nikto go nie jaży to dwa wszyscy się z niego lejš. I bez urazy. Nie rozumiem przesłania jakie z sobš niesie. [%sig%]

bleeee

wyckret Nikt nie rozumie przesłania dopisku Moniki (nawet ona sama) z prostej przyczyny - on nic ze sobš nie niesie. Przyciœnięta powiedziała, że nie wie jak go zmienić. A może niesie wielkie przesłanie pt. "bleeee".

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Służę fachowymi informacjami:P [%sig%]

tylko powiedzcie mi geniusze jak? nie obrażam się bo to jest bezsensu...tylko na to xczekacie...a jak to opisaliœcie "lanie się z mojego opisu" to jest po prostu lanie się z głupoty...bo jak napisaliœcie nikt nie zna przesłania tego opisu...a więc powiedzcie mi geniusze jak mam zmienić opis to będę wdzięczna:)papa

Więc tak: Klikasz na swój profil następnie na edytuj profil i bedzie taka gustowna tabelka a w niej twój niezrozumiały dla mnie txt. Wpisujesz tam coœ np: kocham wyckreta i po sprawie. Trudne nie? [%sig%]

TO SĽ GŁUPSTWA! NIE MA CHUPACHABRR KTÓRE ZABIJAJĽ LUDZI! NA TEJ STRONIE NIE TYLKO KŁAMIECIE< ALE I PISZECIE WŁASNE BZDURY> Chupachabra żyje w Peurto Rico i żywi się kozami i innymi zwierzętami. Piszcie Prawdę, fakty i przypuszczenia, a nie kłamstwa! KAJSKATE

A na jakiej podstawie to okreœlasz? Kontaktujesz się Z "chupš"? Widziałeœ jakiegoœ? Pochwal sie! [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 69
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.