| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Starożytni Bogowie a ufoki | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 115 |
|
Co sądzicie o tym że bgowie w mitach wielu kultur to ślady pobytu obcych ?
A "istoy nadludzkie" w Bibli ( póżniej Anioły ) z którymi gadali bohaterowie (abraham ,Jakub , Mojżesz ) to ufoki? Walcie swe poglądy i opinie nawet najbardziej śmiałe , to za..sty temat - morze........
|
|
|
Raelianie to zwykła typowa sekta, było to widać przy całej aferze z klonowaniem, robienie dużo rozgłosu wokół siebie bez dowodów, i nie ma znaczenia że ich założenia są właściwe, nie liczy się to co mówią tylko to co myslą.
|
|
|
Jeszcze mnie tam nie było. Na razie jestem niewolnikiem niższej materii, bo mi komputer w pracy podupadł na zdrowiu z powodu wesołych żarcików hackerów, którzy nie lubią Gates'a. Sam nie przepadam za produktami "Małego-miękkiego", ale terroryzm tego typu uważam za zbrodniczy przejaw debilizmu. :(((
|
|
|
Leto terroryzm tego typu to zbrodniczy przejaw mądrości wykorzystywanej do debilnych celów...
A co tej sekty. AI ma rację... To jest zwykła typowa sekta. hmm... o ile się nie mylę UFO miało po raz pierwszy "zstąpić na ziemię" wg ich wierzeń bodajże w 2000r. Hmm... chyba nie zstąpiło, albo mnie zmanipulowano... Teraz nie czytałem o nich i nie znam drugiej < a może trezciej już? > daty "zstąpienia"... durna sekta z idiotycznymi założeniami, niezbadanymi finansami i wykorzystywaniem biednych, naiwnych ludzi...
Pozdrowienia :D :)
|
|
|
hmm... dam spokuj ale fajny nie jest :D :D :D :) :) :) Pozdrowienia dla Wintera :) :) :) I dla wszytskich innych też :)
|
|
|
hej zapewnie wygladasz jak mój chłopak jestes wysoki o niebieskich oczach. Mam na imie Karolcia mam 14 lat i jestem ze swoim chłopakiem 4 lata
|
|
|
moje zdanie na temat DOWODÓW istnienia lub nieistnienia Boga:
Bog sie nie ujawnil bo jest za daleko lub też nie jestemy w stanie ziemskimi zmyslami go zobaczyć, komunikuje się tylko głosem czasem i poprzez swoich posłańców.
Jest wieczny poniewaz tam skšd pochodzi czas płynie inaczej - więc dla nas mijajš miliony lat a on wcišz jest. Ale sš tu jego przedstawiciele. Niektórzy na stałe, a niektórzy tylko odwiedzajš. od czasów najstarszych zostawiaja po sobie slady. Jest ich tak wiele ze trzeba by sie skupic na konkretach by dyskutować dalej.
Co do najlepszego przekazu o "ufokach" (nie cierpie tej nazwy) to bez wštpiena przekazy Sumerów - tam wyjasnione jest jak przedszkolakowi, że pewa rasa stworzyła ludzi na swoje podobieństwo. na poczštku troche im nie wychodziło, więc rodziły sie potworki:-) ale potem drogš manipulacji genetycznych się udało. Ale nie poiadamy pewnej częci dna, którš posiadali. To nas ogranicza. A niektórych nawet bardzo:-) Przekazy sumerów to, mozna powiedziec wszystkie inne przekazy starozytne w jednym:-) (pojazdy latajšce, przenoszenie kamieni - drogš dwiękowš...itp.)
Kopalniš "złota" jest też Biblia.
Ja mam wiele teori na biblijne kontakty, również mam teorie na jedna z Bestii Apokalipsy Jana. Jak kogos interesuje to napiszę.
|
|
|
Jestem zainteresowany wszystkimi informacjami na ten temat!!! Byłbym niezmiernie wdzięczny za przesłanie mi tych informacji!!! Z góry dziękuję!!!
|
|
|
Paleo
Ja mam wiele teori na biblijne kontakty, również mam teorie na jedna z Bestii Apokalipsy Jana. Jak kogos interesuje to napiszę.
Pewnie chodzi o tš na której jedzie kobieta ? :) i trzyma puchar ?
|
|
|
Bardzo ciekawe spostrzezenia. Ktos musial miec duza wyobraznie aby wymalowac na pustynii tajemnicze znaki a musial patrzec na to z gory jak sadze. Gory tam nie ma a latac umieli tylko kosmici.
|
|
|
Chcialbym dostac kopie ksiazki egipcian og Szlachcica mój @ Rafal999@wp.pl piszcie prosze !!
|
|
|
Włanie skończyłem czytać ksišżkę Z.Sitchina "Zaginione księgi Enki" a więc przedstawiajš historie stwoprzenia człowieka z pierwszej ręki. Jest to przedstawione nieco inaczej niż powyżej, jak mi się wydaje bardziej prawdopodobnie. Prostuje i wyjania pewne zagmatwania które sš powyżej. Polecam
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 115 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |