Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Disclosure Project-Project Ujawnienie...Dla tych ktorzy nie wierza/wiedza
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 219

Witajcie! Nie bylo mnie dlugo z wielu powodow, ale i tez dlatego, ze wiele tematow sie juz powtarza, i dyskutowanie po kilka razy o tym samym to nie dla mnie. Nie wiem, moze powinienem, ale nie mam sil :o). Wpadam wiec tylko czasami i poczytam co nowego. Przegladajac niektore tematy, czytajac niektore teksty nie tylko na tym forum, ale i ogolnie na necie poraza mnie sceptycyzm i podejscie do spraw zwiazanych z Istotami Pozaziemskimi, do spraw potocznie zwanych Sprawami UFO. Dlatego postanowilem zamiescic tutaj ponizsze linki. Jest jeden problem, mianowicie te strony sa tylko po angielsku. Szukalem czegos w jezyku polskim ale niestety, za duzo tego nie bylo. Pierwszy adres jest to strona glowna projektu zwanego "Ujawnienie". Jest to grupa ludzi ktora od kilku juz lat stara sie wyjawic na swiatlo dzienne, ujawnic swiatu ze ludzkosc od lat kontaktuje sie z roznymi cywilizacjami w wszechswiecie. Tzw. "Rzady Cienia", czyli zbiorowisko cwaniakow na wysokich stolkach (o kim mowa bardzo dobrze wiemy) z roznych panstw, od lat wciskaja nam kit o tym ze nic nie ma. Juz spokojnie od ponad 50-ciu lat moglibysmy zyc na wspanialej, pieknej nie zatrutej i nie poniszczonej ziemi, wszystkie technologie ktore dotychczas widzielismy tylko w filmach SF juz dawno istnieja. Ale niestety oni trzymaja to tylko dla siebie. Natomiast wola wykorzystywac do samego konca nasza Ziemiem i zatruwac reszte swiata, czerpiac z tego kozysci (tu tez wiadomo co mam na mysli, szanowny pan prezydent Bush i jego wspaniala demokracja czyt. wojny, przemoc i doprowadzenie do upadku swiatowej gospodarki). Pod adresem drugim sa zamieszczone linki do plikow wideo z konferencji prasowej ktora odbyla sie w roku 2001, kiedy administracja rzadowa majaca odtajnic akta dotyczace UFO (jest zasada ze po 50-ciu latach dokumenty traca swoja tajnosc i moga zostac wydane na swiatlo dzienne), lecz niestety swiat uslyszal tylko stara spiewke, szczegolnie w sprawie Roswell...to byl tylko balon meteorologiczny....tak, a ja jestem Obi Wan Kenobi :o) A wiec caly Project Disclosure wtedy wlasnie zaczal dzialac na wysokich obrotach i caly czs sie stara. Dalej o konferencji, a wiec organizatorem jej jest szef projektu Dr. Steven Greer, ktory wraz z cala grupa przez kilka lat szukal swiadkow i chetnych do poswiadczenia wszystkiego tego, co rzad ukrywa. I udalo mu sie. bazujac na danych z 2001 roku zebral ponad 400 swiadkow gotowych skladac zeznania przed kongresem Stanow Zjednoczonych. Wsrod tych ludzi sa wojskowi i byli wojskowi, pracownicy rzadu i innych sluzb w USA. Na konferencje zostalo zaproszonych ponad 20 gosci. Kazdy z nich zarzekal sie ze mowi prawde i przysiegal powiedziec prawde przed kongresem. Sa wsrod nich ktorzy osobiscie byli i widzieli momenty w ktorych "obcy" neutralizowali glowice jadrowe w amerykanskich bazach. Sa swiadkowie ktorzy widzieli wiele rodzajow statkow "obcych", sa tez tacy, ktorzy widzieli ich na zywo (jeden ze swiadkow poswiadcza ze do teraz jest znanych na ziemi ponad 50 ras istot) i ktorzy moga poswiadczyc ze od lat na ksiezycu (po jej ciemnej stronie) sa bazy. A wiec nie wiem czy po obejzeniu tego dokumentu ktos jeszcze bedzie wygadywal slowa typu "a wez sie jeb*** lub pier****** glupoty lub idz sie lecz". Bo wiele razy w przeszlosci doswiadczalem tego...ale co tam, nie ruszalo mnie to. Mowilem tylko, poczekaj a zobaczysz...jeszcze troche i caly swiat zobaczy. Niestety, jak juz wspomnialem wczesniej jest to po angielsku i dlatego nie wszyscy zrozumieja :o/, a chcialbym. Jesli by ktos znalazl jekies napisy do tego dokumentu to niech poinformuje o tym tu na forum, zeby wszyscy mogli to obejzec. Sam chcialbym to przetlumaczyc ale ufffff...zajeloby mi to wieki. A wiec oto adresy: http://www.disclosureproject.com/ -strona glowna projektu http://www.netro.ca/disclosure/npccmenu.htm -linki do filmikow w roznych wielkosciach i jakosciach Jesli ktos jest chetny na sciagniecie torrenta z jakoscia divix-owa to smialo, piszcie na maila. Pozdrawiam wszystkich i zycze otwartosci umyslu. Niech swiatlosc i milosc bedzie z nami!! P.S. I nie zycze sobie zadnych komentarzy wielkich madrych i uczonych glow ze co to za stylistyka pisowni, co to za bledy lub inne tego typu duperele...nie po to tu sie ludzie spotykaja by nawijac o jezyku polskim lub wytykac sobie inne bledy i ogolnie sie klocic, tylko po to by dyskutowac i wymieniac poglady o zagadnieniach jakie znajduja sie u gory, na tym niebieskim pasku :o)

Hehehe, Lolek - jesteœ rewelacjyjny. Jak coœ walniesz, to ja spadam z krzesła... :)

Arwena-Polecam Pasy samochodowe :D:D:D:D [%sig%]

Zgodnie z najbardziej rozpow¬szechnionš wersjš tej historii, MJ-12 to ultratšjna grupa wysokich rangš wojsko¬wych i wysokich rzšdowych urzędników, utworzona po katastrofie i przechwyce¬niu UFO nieopodal Roswell, w Nowym Meksyku w 1947 roku. Zdaniem Johna Leara i Billa Coopera grupa MJ-12 od tamtego czasu stała się dominujšcš siłš w œwiecie polityki, kontrolujšcš inne rzšdy, zawierajšcš układy z Obcymi itp. Wielu ufologów utrzymywało, że MJ-12 i Obcy poœród nas to właœnie konspira¬cja. A jeœli majš rację? A jeœli rzeczywiœcie istnieje spisek istot pozaziemskich i, dajmy na to, Komisji Trójstronnej? Sensowne wydaje się przypuszczenie, że gdyby obca cywilizacja chciała na¬wišzać oficjalny kontakt z ludŸmi na Ziemi, wolałaby się porozumiewać z jednš instytucjš (czyli jednym rzšdem œwiatowym), mówišcš w imieniu wszystkich ludzi. Czy obecna inicjatywa stworzenia œwiatowego rzšdu ma nas zbliżyć do jakiegoœ galaktycznego porzšdku? Czy MJ-12 próbuje ocalić Ziemię? Czy Zjed¬noczona Federacja Ziemi zacznie wkrótce budować prawdziwe porty kosmiczne? Czy okaże się niedługo, że Ziemia ma niekorzystny bilans w handlu z gromadš gwiazd, znanš jako Plejady? Większoœć zwolenników teorii mówišcych o udziale obcych w tym spisku twierdzi jednak, że istoty te nie przybyły tu dla naszego dobra. Najczęœciej mówi się, że istoty pozaziemskie uznajš nas za głupiš, niższš formę życia, postrzegajšc nas mniej więcej tak, jak my postrzegamy bydło. Jesteœmy dla nich przydatni jako dostawcy materiału DNA, a być może też jako przekšska. Czy Ziemia stanie się gigantycznš fabrykš genetycznš, czy też czymœ w rodzaju fast foodu, w którym głównym daniem będš „humanburgery"? A może konspiracja chce żebyœmy tak właœnie myœleli? Mroczna strona tej wizji, często popierana przez byłych agentów wywiadu wojskowego, jest taka, że istnieje pewna centralna grupa kontaktowa, taka jak rzekome MJ-12, wykorzystywana przez Obcych do stworzenia jednego ziemskie¬go rzšdu, który ostatecznie stanie się pasterzem, za którym pójdziemy zgodnie (do rzeŸni lub do zagród), gdy tylko obejmie władzę? POZDRO

http://xfacts.com/ancient/index.html zajeb..joza ufo na 15 wiecznym obrazie !!! i wogóle niezły link pozdro

Hej hej wam!! Uff, ale ciezka robota z tym forum, o mamma mia ;o) Niedlugo gotowe...kurcze, wiem ze wyskakuje tu pewnie z tym nie w czas i wogile zacznie sie marudzenie bo kazdy przyzwyczajony jest przebywac tutaj...no ale to kazdego wolna wola, do niczego nie zmuszam :o)) Hej DARIUSS, widze ze "podrosles" troche :o))) taa, z tymi Majestic to istny cyrk. Pamietacie moze "Dark Skyes" -"Mroczne Niebo", ten serial na polsacie kiedys...zaje***** byl. Przygody Johna Loengarda i jego fajnej dziewczyny (pozniej zony) :o) Bardzo dobry byl ten film. Wlasnie o MJ 12, szarakach i reszcie tematu. Szukam go wszedzie na necie i nie moge dostac :o/ Pozdrawiam i lece dalej robic. Aha, nie wskakuje tu bo, po pierwsze robota mi sie przedluza, po drugie przedluza sie dlatego ze cos tele2adsl.dk wala se w h**a z netem od trzech dni:o)) I jeszcze cos, juz myslalem ze na WP podali info o Nibiru..taaa, niedoczekanie moje, powiedza jak przychaczy o Empire State Building :o)) To tylko o jakiejs planecie 15 lat swietlnych stad :o) Pozdrawiaiam!!

Dania,Szwecja i Norwegia oraz Islandia i Finlandia wraz z USA, Kanadš,Australiš i NZ.,Japoniš, Francjš i Szwajcariš, Niemcami Zjednoczonymi, Holandiš, Belgiš, GB+Irlandiš, północnymi Włochami,Austriš,Madrytem i Barcelonš,Atenami,Izraelem tworzš obecnie grupę najwyżej technologicznie i ogólnie wszechstronnie rozwiniętych w sensie wewnętrznego rozwoju ogólnospołecznego; ziemskich społeczeństw. Dlatego waga tamtejszych kontaktów typu "UFO-III&II rd Type -Encounters" oraz intergalaktycznego ludzkiego "channnellingu parapsychologicznego"{{wchodzenie w astral wszechœwiata}}z tysišcami obcych ras zamieszkujšcych daleki Kosmos oraz zamieszkujšcymi wnętrze Ziemi ma tam szczególne znaczenie.Szkoda,że Polska wraz z Rosjš tkwi jeszcze dalej w grupie państw dopiero przygotowywujšcych się do wejœcia do ekskluzywnego klubu gdzie wystepujš emanacje powszechne i nieomal codzienne, zarówno negatywne jak i pozytywne<-"parapsycho"-> tak zwanej, rodzšcej się w wielkich bólach człowieczej "supercywilizacji".Czas dojœcia dla Polski do tego poziomu to 5 lat.

japoński..... chyba zapomniałeœ... coœ.... Polska to kraj inny niż wszystkie... tutaj nigdy nie będzie tak jak trzeba... więc nie licz na to, że tu będzie mieć miejsce jakiœ przyœpieszony rozwój cywilizacyjny ;o) pozdrawiam ....

no no no no ..szaleństwo :))) pozdro

Ciekawy forum...chyba sie dolacze... Takze interesuje sie tematyka U.F.O & E.T & E.T technologia. Najchetniej rozmawiam na ten temat na zywo...ale bedzie dla mnie cos nowego jesli sie dolacze do komunikacji elektronicznej. Hej to do uslyszenia

przeciez zachodnie cywilizacje ze swoja technologia opierajace sie na wyzysku sie wykoncza i jesli nie wykoncza sie same (wciagajac sie w roznorodne konflikty zbrojne,itd. ) to ostatecznie pograza je kataklizmy i byc moze to bedzie najlepsze rozwiazane dla naszej cywilizacji przewidywane zreszta niejednokrotnie przez niejednych... A Polska i inne kraje nie "zdeprawowane" jeszcze przez dolary i kase byc moze beda mialy szanse przetrwac...Bo w koncu, uogolniajac, nie technologie i mamona ale glebsze wartosci duchowe i przede wszystkim milosc to to cos co w ostatecznym rozrachunku zwyciezy co zreszta, choc juz w innym kontekscie, opisywala biblia...... Moze za duzo watkow na raz poruszylem ale mysle,ze wszystko razem tworzy jednak pewna calosc....

Witam i dziekuję, za tłumaczenie. Angielskiego niestety nie znam, bo w czasach mojego kształcenia nie był popularny. Z tym tematem spotkałem się pierwszy raz i bardzo mnie zaciekawił. Jeœli można, to proszę o informację, kiedy ta przemiana na Ziemi ma nastšpić?

w grudniu po poludniu ( dnia i godziny dokładnie nie znamy ;P ) a rok sobie wybierz z puli od 2005 do 2099 ;) mowia ze 2012 :)

Jakiœ przeskok kwantowy podobno ma być. Fizycy pewnie wiedzš o co chodzi.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dobrze napisane. Kto nie wierzy - ten nie wie. Kto wierzy - tez nie wie. Latwiej zaprzeczac i wysmiewac, niz zaznajomic sie z faktami. Czasem sa to zwykle reakcje samoobronne ograniczonych dogmatami ludzi. Czasem sa to ludzie, ktorzy sa oplacani przez rozne "agencje", udajacy ze biora udzial w dyskusji. Ich zadanie polega na sianiu niezgodyw grupie uczciwych badaczy zjawisk, jakie sa niewygodne dla kregow kontrolujacych poziom swiadomosci spoleczenstw. To tez zbrodnia przeciwko ludzkosci. To owi najbiedniejsi z najbiedniejszych; sluza silom ciemnosci, nie zdajac sobie sprawy z tego, c o czynia. To nie jest istotne,czy ktos wierzy mi, czy nie. Przekazuje informacje bezinteresownie i ... reszta juz do mnie nie nalezy. Ci,ktorzy uslyszeli, nie beda mogli powiedziec, ze nie przekazalem im takiej lub innej zywotnej d la n i c h informacji. Beda natomiast wiedzieli, ze zignorowali ja. Zas ignorancja posiaga za soba niemile lagodnie mowiac skutki. Z kosmicznym pozdrowieniem, Ro

Witaj AdamS , nawet nie wiesz jak bardzo mi pomogłeœ !!-:) Już Cię lubię !!! Może coœ więcej napiszesz o Syrianach?? Pozdrawiam Cię gwiezdnym spojrzeniem....

Uwaga Ostrzeżenie
Ziemianie nieniejszym informujemy, że w dniu wczorajszym wylšdowali na naszej Planecie Ziemia obcy. Terenem lšdowania sš lasy połódniowej ameryki, bo jak wiemy oni sš zieloni i łatwiej im się tam ukryć. O wszystkim wiedziała NASA, CIA, GRU, MOSAD i KGB, akcje pilotuja niemieckie BND i resztki rozbitych oddziałów Wafenn SS Komando Grun Baum. Poszukiwania aktualnie przybrali dziwne kształty i majš stroje maskujšce, poniżej podajemy ich portret pamięciowy wykonany za pomocš holograficznych żutników molekularnych. Ten z prawej to radiotelegrafista, widoczne anteny na głowie, ten w srodku to dowódca, a ten z lewej UFITA 3 stopnia odpowiedzialny jest za broń. Widać hełm na jego głowie.
http://film.onet.pl/_i/film/r/rrrrrrr/g/g24.jpg
UWAGA
MOGĽ BYĆ UZBROJENI
Posiadajš wspólników.
http://film.onet.pl/_i/film/r/rrrrrrr/g/g22.jpg

jak ktos chce, mo ge przeslac oryginaly. http://republika.pl/blog_ij_900915/1792048/tr/52a1.jpg a ponizej na zdjeciu po prawej stronie blisko gornego rogu widac wyraznie cos (plamke?) jasniejszego... http://republika.pl/blog_ij_900915/1792048/tr/53a.jpg pozdrawiam [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Słuchaj znasz się może na psychotronice , na kontroli umysłu , lub znasz kogoœ co ma rozeznanie . Bardzo bym Ci była wdzięczna gdybyœ odpowiedział .

No nareszcie coœ konkertnego. Bardzo dużo info zwłaszcza na temat ras w necie to tylko hyba tu tak wiele można sie dowiedzieć!. Z tym tematem można sie spotkac tylko ogulnie w "GWIAZDY MóWIš nr.29 - 16.07.2006r." artykuł Blondyni z kosmosu.Polecam.!!!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 219
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.