| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 2012 rok , kometa i obcy | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
|
dokladnie 21 maja b.r. wybrałem sie z kumplami do tesco aby poczytac za darmo gazety. :) ale do rzeczy . w fakcie pisali cos o koncu swiata ktory mialby nastaqpic w 2012 , informacje sa potwierdzane przez wrozke ktora niby utrzymuje kontakt telepatyczny z jakimis obcymi z gwiazdozbioru oriona . w artykule zamieszczono takze info ,ze w Ziemie mialaby uderzyc kometa X nad zniszczeniem ktorej juz teraz juz mecza sie amerykanie , ziemie museliby zajac obcy ktorzy podobno zamieszkiwali nasza planente jeszcze przed cyweilizacja atlantydy , , jescze jedna wzmianka: w grobowcu cheopsa mialaby byc zawarta informacja jak owš komete powstrzymac.
jako tako tresc jest z gazety codziennej fakt ale swoja droga to własnie w 2012 mialby nastapic koniec swiata , jak to powiadali starozytni majowie
pozdrawiam wszystykich postowiczów :D
|
|
|
Anka , mogłaby podać mi adres gdzie mógłbym co więcej dowiedzieć się na temet przepowiedni Majów. Dużo o tych przepowiedniach słyszałem ale... Wiem , że ma to zwięzek z kończęcym się cyklem planety ,chyba, Wenus i że ostatni zakończony cykl obrotu Wenus przypada na okres Wielkiego Wymierania dinozaurów. Koniec cyklu ma mieć takie następstwa jak: trzęsienia ziemi, erupcje wulkanów, powodzie - fale Tsunami i anomalie pogodowe , i to wszystko ma doporowadzić że wielu nas nie pozostanie. Co do wróżki to równie dobrze mogłaby powiedzieć , że koniec wiata nastšpi jak papieżem zostanie murzyn- niby wielkie owiadczenie ale wczeniej wielu już o tym słyszało tylko nie krzyczeli i nie powtarzali czyich przepowiedni np. Nostradamusa.
|
|
|
http://www.maya.net.pl/
Sprawdzicie sobie codziennie isterpretacje (oraz ich poprawnosc) KINOW na dany DZIEN
|
|
|
Przepowiedni Majow niestety jest bardzo prawdopodobana. coraz wiecej sie o niej mowi a rok 2012 jest coraz bardziej rozpoznawalny. chodzi o hiperaktywnosc slonca ktora spowoduje przemagnesowanie pola magnetycznego ziemi... wiaze sie to z licznymi perturbacjami..
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |