| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Muzyka | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |
|
Zakładając ten temat liczę się z faktem że pewnie zostanie zignorowoany.
Ale chciałbym poiwedzieć kilkla słów o muzyce. Forum jest na temat tajemnic świata.
No właśnie. Słuchając muzyki wiele ludzi odczówa przyjemność. Dzwięk może sprawiać przyjemność? Może. Może też drażnić. Np. skrobanioe paznokciem po tablicy.
Jeśli chcecie wymieńcie kilka zespołów których słuchacie itp. zapraszam do dyskusji.
Ja słucham SlipKnota, R+, Pokahontaz, i orkiestry z Budapsztu Jasper Kyda.
[%sig%]
|
|
|
dobra napisze ja slucham Armina van buurena, dj tatany, faraway project, thrillseekers, ferry corstena oraz uwielbiam lange dla niewtajemniczonych jest to muzyka typu trance, tyle ze utrzymana w bardzo melodyjnych sekwencjach oraz wolnym tempie no moze nie takim wolnym ale wolniejszym niz pozostale...
|
|
|
Generalnie Trójka, Kaczkowski, Niedzwiedz, Szydło, Kostrzewa i wielu innych... Rock, Blues, Elektroniczna, Chillout, Nazw nie wymieniam, bo zajšlbym Wam za duzo miejsca.
Muzyka klasyczna, niesłusznie nazywana "poważnš"..... :)))))))))))
|
|
|
Niesłusznie i to jak. Czemu mieli bymy nazywać muzke z np. gitarš za niepoważnš?
[%sig%]
|
|
|
Celine Dion, Avril Lavigne, Kelly Clarkson, Enya,żelazła nie lubim :P
|
|
|
Np. Dire Straits - Telegaph Road..... Cudo. Perkusja i gitarka...... :)
Albo Pink Floyd. A teraz Porky Pine Tree.............
|
|
|
Ja ostatnio słucham Nirvany-"Nevermin" "Smells like teen spirit" Nazwane "Hymnem Pokolenia". Fajna piosenka.
[%sig%]
|
|
|
Ahaa bo TERAZ słucham to znaczy że jestem kiepski? Współczuje Ci takiego mylenia.
Będę słuchał tego ci mi się podoba i kiedy^^ Mało mnie obchodzi co inni mylš.
[%sig%]
|
|
|
Nie no sorry, ale skoro mowisz ze dopiero teraz to slyszysz jednak swiadczy o twojej ignorancji. No chyba ze wczoraj wyszedles spod kamienia na syberii.
Powiedz mi jeszcze gdzie napisalem ze jestes kiepski?
|
|
|
Nie napisałe ja to wywnoiskowałem. Po drugie ten utwór powstał tak dawno że wstydem było by go nie znać. Zażucasz mi co o czym nie masz żadnego pojęcia.
[%sig%]
|
|
|
Może teraz powiedz co o sobie a ja powymylam co z tobš nie tak?
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |