| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 13+13 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
|
Papież zmarł o 21.37 i dnia 02.04.2005 i teraz troche matematyki
2+1+3+7=13
2+4+2+5=13
Co wy na to :-)
|
|
|
Jestescie wszyscy idiotami.
2 + 4 + 2 + 0 + 0 + 5 = 13 - ok
21:37 - jakby tu dodac sekundy - nie rowna sie 13
Papież gdy zmarł miał 85 lat - 8+5 = 13 - Stek bzdur, 85 lat skonczylby dopiero w maju - mysl
Trzecia Tajemnica Fatimska 13 lipca 1917 w Cova da Iria - Fatima. - 13.07.1917 - 1+3+7+1+9+1+7 nie rowna sie 13 (co masz z matmy?)
J+a+n+P+a+w+e+ł+D+r+u+g+i = 13 liter
K+a+r+o+l+SPACJA+W+o+j+t+y+ł+a = 13 liter. - Typowy przyklad waszego omamienia - w 1 przypadku spacji nie potrzeba ale w drugim zeby sie zgadzalo juz jest.
21:37=13=4 (od kiedy 13=4?)
02.04=13=4 (czy tu chodzi o dodawanie? bo jesli tak to mi tu wychodzi 0+2+0+4=6 - i tak nie rowna sie 4)
a teraz najglupszy wywod jaki ostatnio slyszalem:
>"umarł dnia 2. ma zostać pochowany 8.
>
>13 (wymieniana liczba) + 2 = 15 = 15 dzien (15 kwiecien)
>
>patrzac na kalendarz, zauwazymy, ze 15 wypada tydzien po jego pochowaniu (o >ile zostanie pochowany 8) teraz co oznacza liczba 7? szczesliwa prawda? ale >patrzac pod kąt bibli liczba 7 = 7 pieczęci.
>
>wiadomo, ostatnia, 7 pieczęć jest otwarciem drzwi do bram piekieł. co o takim >czyms sadzicie? zbieg okolicznosci?"
Na widok czegos takiego po prostu rece opadaja. Pozwol kolezko/kolezanko ze sypne ci z rekawa 3 takie wywody od ręki:
1. Papiez zmarl 2 kwietnia a kwiecien ma 30 dni 30:2 = 15. pochowany ma byc ponoc 8. 15-8=7 a moja mama ostatnio podzielila tort na 7 rownych czesci. Zastanawiajaco-zatrwazajace.
2. Papiez urodzial sie 18 maja. Maj ma 31 dni. 31-18 = 13 (wow - to nie moze byc zbieg okolicznosci - to na pewno jakas interwencja obcej stoty 4 gestosci)
3.JP2. J - 10 litera P-16. 26-2=24 (czemu minus? a czemu nie). Zmarl w wieku 84 lat. Byl 265 papiezem. 2*6*5=60. 84-60=24 WOWWOWOWOW. Spadlem z krzesla w tej chwili. Wszystko jest juz spisane a teraz tylko sie dopelnia. Mozemy tylko czekac na armageddon. Pozdro.
|
|
|
Miło przeczytać wreszcie wpis kogoś trzeźwo stąpającego ! autentycznie !
pierwszy raz zajrzałem tutaj wczoraj poczytałem trochę i....trwoga mnie ogarnęła };o/
Większość piszących tutaj mówiąc delikatnie - jest nawiedzona..
|
|
|
Master zapożyczyłem --- 13+13=26 .. XIII to Arkan Wielki Śmierć . Czyli nic dodać nic ując odnośnie jego mowy i to w tak wielkiej powtarzalności , przypadek wykluczony widać rękę nieba .
26 .. 26 Papież .. ostatni będzie 27 wszystko ma miejsce w liczbach i rzeczyiwstości . Dodam jeszcze na deser iż nasz rok 2005 , to rok 7 . 26 po sprowadzeniu do liczby podstawowej daje właśnie 7 , a więc tu nic nie muszę mówić , bo jest zrozumiałe . Ciekawostką jest że Papież Jan Paweł II pochowany zostanie w miejscu Papieża który został Świętym . Co jeszcze można wyciagnąć z tego , iż Stare Dusze opuszczają Ziemię by móc pzyglądać się jej obrazowi , z Nieba po raz ostatni . W tym roku oczyszcza się pole gotując nadejście w roku przyszłym Rozsądzenia i Obudzenia lwa .. rok 7 to rok Drogi poza znany nam obraz Ziemi oraz ostateczne wejście dwóch dualnych sił na jedną drogę w sensie doświadczenia ostatecznego spięcia "Armaggedon" , apropo co dla niektóry nikogo nie mam w tym miejscu zamiaru tymi tu słowami zmuszać by wierzono mi słowo w słowo , mówię to ponieważ mam pewnych wrogów tego o czym piszę , szczególnie na Temacie jaki założyłem hehe atak jest niesamowity , no nic .. chyba się poddam i wycofam , może jak zejde z tej ziemi w 2008 roku to parę osób które mnie zjechały totalnie przypomną sobie ;) Pozdrawiam
W liczbach obraz wszechświata porządku ustalonego , to co nie widoczne złączone być musi by Czas wyznaczył moment impactu zaistnienia w rzeczywistości fizycznej mającą nadejść ostateczną Bitwę o Dobro całej Ziemi .
Czeka na nas Świat w którym nie będzie śmierci a wiara zjednoczy wszystkie religie tak jak było na Początku Świata .
może ktoś odebrać że prawię jak nawiedzony ;) ale sory nie jestem nim . . na wp.mp3 jest próbka innego kawałka mnie Dj Aurell
ariel
|
|
|
Faktycznie!
Betelgeuse moze mieć trochę racji....
13 w Wielkich Arkanach to Smierć, ale też Zmiana i Tranformacja.....Poza tym jest to liczba karmiczna. Nie wiem, dlaczego JPII byl takim zwolennikiem kultu Maryi, moze faktycznie wiedzial o czymś, o czym my nie wiemy....Ale to juz inna historia.....
Aurell, z całym szacunkiem....
26 daje nam 8 ! Kapłan, Szaman, Przywódca..... Nie przesadzajmy z nadinterpretacją.....
Poadrawiam.......:)
|
|
|
5 kwietnia - wtorek = 5+4+2 = 11!!!
STAŁO SIĘ!
ELFY ATAKUJĄ!
UCIEKAJMY!
|
|
|
Wszystkie te przypowiednie sa dopasowywane dopiero po faktach !! i naciagane jak najbardziej sie da ! te 13 Tez niektore sa ostro naciagane !!
|
|
|
2+11=13
4+9=13
12+1=13
7+6=13
O NIE TO NIE MOŻLIWE!!!!!!!!!
Jak tak mogło sie stać??!!??
Tu wychodzą cztery trzynastki!!!!
Takie dostal ostatnio mój 7-letni siostrzeniec zadanie domowe, to nie może być przypadek ON musi być dzieckiem szatana!!!
ALE CO NAJGORSZE: 666:13=51.230769...przerąbane!!!
Co my teraz zrobimy???
Ja osobiście buduje schron z betonu i ołowiu!!!
|
|
|
Chcialem tylko zaznaczyc poprawke odnosnie liczby papieża 265. Otoz jest to nieprawidlowa liczba, gdyz jest byl on 264 papiezem, poniewaz:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Papie%C5%BCyca
Takze, doszukiwanie sie tu 13-stki jest czystym obledem:)
|
|
|
A wiecie, że matka papieża zmarła 13 kwietnia 1929 roku i pochowana została w Krakowie na cmentarzu Rakowickim. Kolejna trzynastka?
A ja mówię Kto da Więcej ?
|
|
|
Jejciu, przesada... Dlatego, że gdzieśtam zostało zapisane, że po papieżu-polaku ma być czarny, a po nim koniec świata, wszyscu się doszukują w jego osobie jakiś dziwnych oznak, wskazujących na paranormalną funkcję w historii świata. Ja mam swoją koncepcję na ten temat:
B-U-L-L S-H-I-T
Pozdrawiam :)
|
|
|
świadczy to zapewne o tym że Karol Wojtyła był koniem trojańskim
i teraz Watykan czyli Kościół będzie musiał się totalnie zmienić , albo odejść
a więc wszyscy razem :
ksiądz samica wysiadać -legnica :pppp
|
|
|
Dobrze se z nimi poleciales , a niewiem co mam wkoncu mysles heheh:P
|
|
|
13 jest liczbš zmian, a że niektórym zmiany kojarzš się z pechem, to trudno.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Widzieliscie Herb J. Ratzingera? w swoim Herbie ma murzyna.. ale to odrazu nic nie znaczy.
|
|
|
A może znaczy?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
...a może komu zależy na nisczeniu autorytetu "widzšcych lub inaczej mówišc jasnowidzów....
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |