Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Expostulation
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45

Wy wszyscy wiedzący i rozumiejący! ... Klękając i modląc się jak małe dzieci ze szczerego serca.... Jak długo jeszcze będziecie pokornie klęczeć w obroży moralności? Jak długo chcecie składać pokłony własnemu niezrozumieniu? Jak długo jeszcze macie zamiar liczyć na łaske i litość silniejszych? Jak długo chcecie trwać w kompleksie swojej słabości? Jak długo jeszcze pragniecie podlegać prawu? Jak długo chcecie oczekiwać na przeznaczenie? Kiedy podejmiecie się rozerwania kajdanów i odzyskania wolności? Kiedy uświadomicie sobie że to Wy macie być kowalami swojego losu? Kiedy staniecie się na tyle silni aby odpowiadać za siebie? Kiedy uświadomicie sobie że posiadacie nieopisany potencjał, pochodzący od was? Kiedy staniecie się prawem? Aż wreście, kiedy staniecie się przeznaczeniem? Czy wogóle kiedyś przemówi przez Was pełnia, siła, żądza życia, jego odwaga, jego ufność, jego przyszłość? Pełni wiary w innych, pełni odwagi do walki ze złem - puki takowe się nie pojawi. Pełni ufności wobec wytworów własnej wyobraźni. Wy którzy świadomi są przyszłości chociaż o teraźniejszości nie mają pojęcia. Czy czujecie się na siłach aby z pełną odpowiedzialnością konsekwencji, uświadomić sobie swoją niezależność, niepodległość? Gotowi jesteście znaleść nawet najbardziej bezsensowne usprawiedliwienie zdażeń, byle by nie uderzały o Was samych. Niesamowite, ludzie stali się tak leniwi iż wolność stała się dla nich ciężarem (!?) Czy komuś z Was, zdażyło się kiedyś wysłać drobine energii do Swych przewodników, podziękować im ciepłym zestawem barw, porozmawiać jak bracia? Nastawieni jesteście na branie chociaż szczerze wierzycie w swoje dobro, swoją wspaniałomyślnośc i poświęcenie dla innych. Jak wielu z was ma dalej zaślepione oczka podróżami astralnymi, dążąc do nich jak upośledzone, niekontaktujonce dzieci? Ile jeszcze będziecie uświadamiać innych, trwając w swojej nieświadomości? JAK DŁUGO BĘDZIECIE TRWALI W TYM UPOŚLEDZENIU PRZEZ KTÓRE TERAŹNIEJSZOŚĆ ŻYJE K O S Z T E M P R Z Y S Z Ł O Ś C I ! ?

czytalem i jakos nic:-)

No wiesz Legion - masz racje . Tylko co ty robisz z takimi poglšdami na czacie czy jakimœ forum. No niewiem , nie lepiej na grzyby do lasu sobie pojechać ? To jest miejsce (ten czat) dla .............. :) jak sam widzisz po komętarzch. RADA DLA NADCZŁOWIEKA: Prawde zachowaj dla siebie, nie mesjaszuj. Ludzie sš nie reformowalni to " choroba skurna ziemi " - rozumiesz masz swojš dume , nie taplaj się w gównie ............... Miłego rzycia , nie spędz go przed monitorem :)

Ja to z sympatii. się nie wymšdrzałam przecie

zero tolerancji.. poraŸka.. faszysci też nazywli się nadludŸmi i jak skończyli..

cała ta dyskusja to absurd. tylko Emma może poszczycić się jakškolwiek wiedza na temat chrzescijaństwa.. energia kosmiczna- dobre- hehehe.. aż pokaże to znajomym! nie sadziłam, ze ktokolwiek może tak sobie tłumaczyć dzialalnoœć Jezusa. ciekawe co powiedziałby na to JPII.. ratunku!!!! szkoda, ze nie było tu wiecej ludzi, którzy mogliby stanowić przeciwwage do tych dziwnych argumentów. aa.. i nie zyczę sobie, by ktoœ wtracał sie do mojej wiary- WIERZĘ i wiem, że to moja jedyna droga- a cierpienie nie jest złe- tylko trzeba odnaleŸć jego sens!!!!! tak, pewnie zostanę nazwana dewotkš i jakšœ suka na łańcuchu, ale to wasze zdanie. ja jestem szczęœliwa!! odkrywam mojš wiarę, Boga, jestem w grupie oazowej. jest mi dobrze i wiem, że Bóg wiele razy mnie ocalił. byłoby nieciekawie, gdyby nie Jego ingerencja. ja odnalazłam swojš drogę i życzę Ci, abyœ też odnalazł swojš. a jesli chcesz dalej wypowiadać sie na temat religii to najpierw jš poznaj, żeby nie mówić czegoœ, co sie jej nie tyczy. A były ewidentne braki w Twoich wypowiedziach.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.