Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tylko dla Kobiet
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26

Wszystkiego Naj Naj Dla Was Kobiety i Dziewczyny Kochamy Was i Chcemy Was do końsa Świata i jeden dzień jeszcze .

Kobiety to nasz największy skarb, więc kochajmy Je najmocniej jak tylko potrafimy !!!

Czyżby ? Powtórka z rozrywki !!!! Oni potrafiš być Poezji natchnieniem Pełni miłoœci, Serca westchnieniem, Gdy nagle on Złoœciš przepełniony Odburknie niegrzecznie Jakby wcale nie do żony Sam nie wie, Co chce od życia? Atakuje jak dziecko W geœcie obrony Pełen zagadek, Słaboœci cały Czasem kochaniutki I wspaniały Potrafi zawrócić w głowie, Przytuli, miłe słowo powie Potem zagubiony Jak mały chłopiec Poddaje się nałogom - czy chce mi dopiec? Nawet kwiatka kupi, Uœmiech i spacer ofiaruje Nie wiem, Czy ktoœ ich zrozumie? Czy jakaœ kobieta potrafi? - ja nie umiem Im więcej myœlę - tym mniej pojmuję! Kobiety sš z Wenus, A mężczyŸni z Marsa, Taki wniosek wysnułam - to nie farsa! Nadajemy na innych falach, I to mnie nie zadawala Więc tak jak ONI - ja nie rozumuję. Dla mnie kochać - znaczy kochać! Pełnš piersiš oddychać I nie szlochać! Nie robić nikomu przykroœci, Humorów nie miewać i złoœci Bo czegóż się nie robi Dla miłoœci.

Tytuł: GlobalFoto Adres: http://www.Globalfoto.pl Opis: Globalfoto.pl... Przyjazn...milosc... romans.. Ty Decydujesz Nowy portal randkowy dla wszystkich. ZnajdŸ to czego szukasz. Jako jedyny portal oferujemy zostawianie fotki i flimiku. Zapraszamy juz teraz!

Łał... Słodkie :) Dobrze tak looknšć na taki słodki temat po jakichœ bezczelnych topikach o łatwoœci kobiet. Thanks :*

Juz skopiowalam i wyslalam do zaprzyjaznionych Panow. Bardzo mi sie to podoba. Dziekuje !!!

Goska Cieszę sie :))) Jeœli się podoba- to znaczy ,że zawiera nie ziarno, ale tonę ziarna - prawdy :)))))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.