| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| PRAWDA | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122 |
|
Hmmmmm. Może tak powiem. Wkońcu powiedziano to co chciało by powiedzieć wielu ludzi, ale się boi.
Jasne wiara wiarą, ale na NICH ludzie tak się nierobi. Warto chociaż wiedzieć do czego się modlicie. Czyż nie?
Te wszystkie pielgrzymki i OBJAWIENIA. Czy wy wiecie co wam się naprawde pokazuje? Otóż jakieś 99% z was niema pojęcia co zobaczyło. Przykład: Wirujące Słońce i Łzy Maryji . Wszyscy uważacie, że to cuda udowadniające spotkanie z Bogiem i Maryją. Baaa prawda jest taka (możecie się śmiać niedowiarki), że te eghhm Łzy lub Paciorki różańca to Latające Pojazdy znane jako NOL'e - UFO, a co do Wirującego Słońca to nic innego jak sztuczne światło....
Napewno uznacie, że gadam MeGa gupoty i totalnie nic niewiem. Ale ja tak jak pan wyżej wiemy ZA DUŻO. Zważcie na to, że dzieci, które uczestniczyły w objawieniach zupełnie inaczej interpretowały to co widziały. Czasami to co opowiadały zupełnie nieprzypominało wizerunku Matki Boskiej.
Taka jest prawda. I nie prosze was wcale do bycia w jakiejś sekcie, czy coś bo sam nienależe do takich zgromadzeń. Jestem chrześcijaninem i chodze do kościoła, lecz zpojrzałem na to wszystko od innej strony. I co? Wtedy można naprawde wiele zrozumieć.
|
|
|
ahaaaa... bos "si si" napisal... to ja myslalam, ze do mnie... (si si = isis hm?)
pozdrawiam!
ps: jak widze tez z .de ;o)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |