| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pierścień Atlantów | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 86 |
|
Czy słyszeliście o tajemniczych właściwościach pierścienia Atlantów..?? Niedawno słyszałem że osoby które noszą jego kopie na palcach są odizolowane od wszelkiego zła na świecie. Np. taka osoba nie może zginąć w wypadku samochodowym ani być ofiarą morderstwa. Nasówa się pytanie skąd pochodzi pierścień i kto go w ogóle zbudował. Prawdopodobnie znaleziono go u jednego z Faraonów w piramidzie. Skąd w takim razie Egipcjanie wiedzieli o jego właściwościach?
|
|
|
Też preferuję sztukę walki bez walki
(aikido - no, nie trenuję), choć minęło,
zanim się nauczyłam i dalej się uczę....
Dalej, dalej, dalej, dalej.... Już? Nie, dalej....
|
|
|
Dariusz Twoje ostatnie
zdjęcie mi się podobało.
Wyraniej Cię było
widać!
|
|
|
Podelij swoje zdjęcie.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Do 0321: piercionek nosi się w ten sposób, że mała wypukła kropka po wewnętrznej jego stronie ma się znajdować dalej od paznokcia, a bliżej nasady palca (pewnie łatwiej byłoby powiedzieć np.kropkš do dołu, ale nie wiem w przypadku dłoni co jest górš a co dołem).
[%sig%]
|
|
|
Do Master: może dziewczyna mówišc o "byciu ze lšska" nie miała nic złego na myli - co Ty taki nerwowy? Pozdrawiam
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 86 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |