| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ojciec Rydzyk człowiek czunu! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 57 |
|
Ojciec Tadeusz jest jedynym Polakiem,który w Polsce po 1989 roku zdziałał coś wielkiego.Oprócz ojca Tadeusza nie znalazł się nikt,kto przyczyniłby się do rozwoju Ojczyzny.W Polsce mamy samych destruktorów i pasożytów,umiejących niszczyć i przepuszczać wszelki majątek narodowy.
Podkreślam jeszcze raz Ojciec Rydzyk to jedyny Polak,który potrafi budować dobro Ojczyzny.
Jacy mali przy nim są ci wszyscy politycy i inni "wielcy",to same karły,a niektóre to plujące karły.
Przeto powiadam wam- Ojciec Tadeusz powinien zostać prezydentem Polski!!!!!!
|
|
|
Rzeczywiście reakcje ludzkie są bardzo przewidywalne - jak się im jeszcze coś zasugeruje, zwróci na coś uwagę, nawet w sposób nie bezpośredni, ale np. skojarzeniowy...
Powiem wam, że nawet twórcy reklam są dobrymi psychologami :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja tam pomyślałam o żółtej łopacie:) A mój TŻ o kombinerkach(czerwonych);p No cieszyć się tylko nikt nie kontroluje naszych umysłów;)
|
|
|
|||
|
A ja miałem żelazko bez koloru, ale zasugerowałem się kolorem tła i z lenistwa sobie dopowiedziałem czerwone... taka sugestia jest tam ukryta, co zrozumiałem zaraz po tej myśli :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Ja też uległam młotkowi, ale mój był w towarzystwie długopisa. Kolor chciał mi się wcisnąć czerwony, ale że z przyzwyczajenia wszędzie mówię o niebieskim - to wyszło to tak: czerwoniebieski. :)
Z polisensoryki - typowe ćwiczenia rytmiczne kształtują podzielność uwagi poprzez robienie jedną stroną (ręką, nogą) co innego niż drugą. Udało mi się (nie od razu) dojść do 3 szóstek (666 - może się kojarzyć :D). Potem kierunek się zmieniał. Po prostu była to ta sama - prawa strona.
|
|
|
Ostatnio dostałem w sklepie paragon 6.66 ;)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Ja często mam takie zbieżności cyfrowe na rachunkach. Układa się to seriami. Gram wtedy w totka. Trójeczki sie często trafiają, a czasem czwóreczki. A jak kończy się passa - przerywam, bo i tak wiem, że wtedy nic nie trafię.
|
|
|
ja tam o cyfrach i ich układach wole dużo nie mówić prawie że codziennie widze 11:11, 19:39, 20:12,14:12, 22:22 więc ogólnie jestem porąbany i mi to pochlebia:). Mogłoby sie to wydawać normalne a no codziennie conajmniej raz trafi ci sie taki układ liczb ale dzien w dzien trafiac w moment takiego układu, przesada :)....
|
|
|
Kiedyś zaglądałem na forum "astraldynamics". Codziennie przybywało seriami po 10 tematów, które często już były zatytułowane "22:22", "13:13" et ceterra.
Hmm, tam były to takie same odpryski od jednego głównego wątku, jak tutaj to czasem się zdarza z zaklęciami. W rezultacie, wielu użytkowników odpowiadało po kilkadziesiąt razy na te same pytania. Stwierdzając, że to jednak wcale nic nie znaczy, że jedynie sami się oszukują. Zdarzały się przypadki nie do ruszenia. Byli wyjątkowi i już :)
Zbierały się tam również osoby które podróżują w astralu, ale oni mieli swoje liczby.
Sam to kiedyś sprawdziłem na sobie, wmawiając sobie że jakaś liczba mnie stale prześladuje. Robiłem to przez krótki czas z przekonaniem i doszedłem do takiego właśnie wniosku. A jeszcze wtedy, pod wpływem zjawiska, mógłbym przysiąc że dzieje się to bez mojego wpływu. Spróbujcie wybrać jakąś inną liczbę i załóżcie że ona również często wyskakuje przy różnych okazjach. Niestety, ale to nie koniecznie znaczy że jakaś większa, tajemnicza siła, chce nam powiedzieć że jesteśmy wyjątkowi.
Hmm, niektórzy to już po prostu wiedzą, dowody są konkretne, dosadne i wcale nie muszą pochodzić z zewnątrz.
Czasem przed zaśnięciem pomyślę np. "proszę na 10:00" i rzeczywiście, z "zegarkiem w ręku", zawsze budzę się o wskazanej godzinie.
Pomyślcie ile razy dziennie spoglądacie na zegarek, widujecie wokół dowolne cyfry i ich ciągi. I jak często Wasza podświadomość wychwytuje peryferyjnie wskazane liczby z otoczenia, informując o tym świadomość.
Wielu ludzi jest wyjątkowych, pod jakimś względem, ale należało by sobie zadać pytanie, dlaczego staramy się być wyjątkowi na tle innych ludzi, w zakresie tego co nie znane, nie fizyczne.
|
|
|
wiesz co na globalnej też był taki watek czyli 11:11 lightworkers. Ale była jedna odpowiedz na tle innych tego typu jak liszaj napisałeś co ja mam z tym zrobić jestem inny, wyjątkowy bo widze te liczby. Ale na koncu właśnie był jeden trafny komentarz ,,nie dajmy sie zwariować i poddać samouwielbieniu chodz widze te numery jestem taki jak wszyscy inni, czyli wyjątkowy" :)
Ja wiem ze mam dar i cos tam wiecej, a dlaczego tak uważam bo próbuje jakos z tym gównem na codzien walczyc jak i wy w rozpowszechnianie artykułów, oświecanie ludzi w miare możliwości. Widzimy i rozumiem to co reszta olewa i zalewa litrami alkoholu aby się zagłuszyć.
Płetą ciągu liczb jest to, że jest to takie wkrecenie sobie samemu kitu, przez całe życie widzisz notorycznie takie liczby i nie zwracasz na to zbytnio uwagi, a potem gdy je widzisz i uznajesz je za częsc swojego życia karmią twoje ,,wyjątkowe ego".
|
|
|
|||||
|
pamiętam że życzenia noworoczne dostałem od pewnej :-) osoby 01,01,2011- 00,11 tak jakoś utkwiło mi to w pamięci :-)
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Moja mama kiedyś specjalnie umawiała sie z ludzmi o nietypowych godzinach, np. 14.14.
Jak jedziemy samochodem, obie patrzymy na licznik przejechanych kilometrów, a ja zwracam uwagę na miejsca w których jesteśmy, gdy licznik wybił ciekawe zestawienia cyfr.
|
|
|
Proroctwa istnialy zawsze. Sa one czesto przekazywane zwyklym ludziom w snach. Wielu ludziom sny sie sprawdzily. Wielu ludziom sprawdzaja sie zawsze. Te senne proroctwa dotycz ronych spraw duzych i malych. Czasem dotycz tylko rodziny, nas czy znajomych, a czasem dotycza znajomych osob w swiecie, calych panstw czy calej Ziemi.
Kiedys ludzie w sprawie snow bardzo ze soba sie kontaktowali. Senne opowiesci zastepowaly radio, telewizor czy gazete. Podczas tych opowiesci ustalono nawet pewne reguly, np. ze jak sie sni pozar, to ktos nas okradnie. Ano pozar, to znaczy tez pozar [ w potocznej mowie]. Pozre wiec ktos nasze mienie jak sni nam sie pozar. Tak kiedys Polacy ustalili. Czasem sa sny bez symboliki. Dotycza konkretnych osob i zdarzen.
Wiele proroctw mozna zmienic, bo jak wysni Ci sie np, ze na gorze zlamalas noge, to kazda gore ktora masz w zasiegu najblizszego zycia bedziesz omijac. Trzeba tylko o tym pamietac. Czesto dopiero po fakcie przypomina sie czlowiekowi, ze tak wlasnie mu sie snilo wiec glupio zrobil, ze nie zwrocil uwagi na ten sen. Zapomnial o nim lub na niego nie zareagowal.
Przepowiednie, ktore sa znane na calym swiecie lub w jakims panstwie tylko, a dotycza waznych spraw ogolu mozna zignorowac, ale mozna tez im w miare mozliwosci przeciwdzialac. Moze sie uda ? Zalezy, czy sa to przepowiednie zle czy dobre.
Przepowiednie sa czasem bardzo stare, ale czasami dorasta do ich wizji technika i przychodzi czas, ze stara przepowiednia moze sie wypelnic przez postepowanie ludzi zyjacych tu i teraz. Jest tylko pytanie, co zrobia ludzie ? W ich rekach istnieja mozliwosci, ktore kiedys zostaly przepowiedziane. Od nich zalezy, czego chca w dzisiejszym czasie i co jest potrzebne ?
|
|
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 57 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |