Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

Japoński... skšd ty takie teksty bierzesz, bom ciekaw? <:)

Co za pierdoly luzie :( komuna w kosmosie, heh :))))))) komunizm to ustroj przejsciowy, i zapewne wiele z ras w swej historii nie roznilo sie wiele od naszej, musieli przejsc przez wojny przez komune lub cos podobnego lub inne totaltaryzmy, by w koncu pojac i zorzumiec na wysokim szczeblu ewolucji ze walka z wladza wieczna jest bez sensu i niszczy ustroj chocby najlepszy i ze jestt potrzebny ustrój który zadowoli kazdego, czyli ustrój gdziek azdy moze robic co chce i meic co chce, taki ustrój jest wykonalny tylko na planetach gdzie panuje bardzo wysoki rozwoj cywilizacji (nauka technika kultura) czym wieksza cywilizacja tym bardziej ludzie zaczynaja kochac 2 czlowieka i zyc dla 2 a nie dla siebie, ksztalca sie pracuja nad swoja osobowoscia z pokolenia na pokolenie az w koncu sa bliscy doskonalosci - to jest tak zwana milosc czesto wspominana w religiach, ten kto nam tu stworzyl religie wlasnie ma na planecie taki ustrój wg mnie :) o ile wogle te rozwiniete istoty maja jakas planete .... moga zyc wogle w innym wymiarze (wymiar - przestrzen ograniczona okreslona logika) MAlo realne aby jakas cywilizacja osiagnela maga poziom i byla zla, no ale spoko istnieje szatan (wysoko rozwiniety kosmita czyniacy zlo) to chyab jest to mozliwe ....

chociaz z 2 strony szatanem moze byc kosmita dobry ale czyniacy zlo po to aby nas rozwijac, abysmy uczyli sie odrozniac zlo od dobra i pracowali nad swoja swiadomsocia, mozliwe ze to jest wlasnie ta wolna wola, albo poslucham rad dobrego kosmity grajacego jak aktor szatana albo poslucham dobrego kosmity bedšcego dobrego :) who knows ..... ?

Na poczštku lat 50-tych Amerykanie stwierdzili, że kosmici zagrażajš "amerykańskiemu stylowi życia", bo u nich panuje "komunizm". Amerykańcy tylko tyle zrozumieli.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Witam,czy może mi ktoœ napisać jak tu wkleić jakiœ obrazek,probowałem wkleić obraz małej wielkoœci formatu jpg i nic z tego nie wyszło,jak tu wkleić np obrazek formatu jpg?????

ALE BZDURY TU WYPISUJECIE HE HE HE

"Unia Galaktyczna" - :D:D:D:D

Temat Przepowiednie ogłaszam za parę Dni zamknięty ! :))) oto dobrneliœmy w pięknym Stylu prawie do Końca Roku 2005 !!! Ten lub Ta co zamknie owy Temat w ostatniej minutcie którš wybije tu zegar czyli 23:59 !!!! Stanie się Szczęœciarzem w nadchodzšcym Nowym roku 2006 ! :-) Koduje iż wpis .. danej osoby będzie oznaczał NIESAMOWITE SPEŁNIENIE WSZYSTKICH MARZEŃ !!!! :))) to lepsze od Totka , tu tylko kliknšć trzeba a reszta sama przez się więc Zapraszam pred monitory parę minut przed Nowym Rokiem 2006 hehe ostatnia minuta wpisu decyduje .. i pierwszy wpis owej minuty :-) Jeden Rok uczynił więcej zmian niż ostatnie 3 lata wstecz :) Pozdrawiam

To ja się wpiszę ostatni... o ile mnie ktoœ nie uprzedzi :P:P...... I uroczyœcie zamkniemy rok 2005.... rok 7... ;))))

Wydaje mi się, ze ekstremiœci Islamscy planujš zamach na lotnisku Charla de Golla w Paryżu. Ma to być zemsta za zamieszki na przedmieœciach i dyskryminowanie islamistów we Francji.

No to już tylko 50 parę minutek do końca roku 2005. :P:P:P:P:P:P:P

Znalazłem to w necie: "Ostatnia wizja - czas jest bliski Sen miałem, sen proroczy. Nadchodzš dla Polski, dobre dni, jeżeli nie podepczecie przykazań Pana i nie odrzucicie jego miłoœci. Dużo ludzi wbija ciernie w Serce Chrystusowe. Wielu dobrowolnie odrzuca Jego Zbawienie. Pan jest miłosierny i nikogo nie potępia, a za odstępstwa karci łagodnie. Idzie do Was wybawienie, Naród Umiłowany dozna pocieszenia. Przyszłoœć jego jest wielka. Œmierć Wielkiego Rodaka plon wyda stukrotny, a moc Ducha Œwiętego w wigilię jego wyniesienia na Stolicę Piotrowš rozleję się po najodleglejszych zakštkach Ojczyzny. Otwórzcie serca, nie lękajcie się. Widziałem, jak zbliża się wielki mocarz, Wyrocznia Pana. Mówił Pan :'Naznaczyłem ja króla z ludu ubogiego i wiernego Panu. Na jego skronie włożę koronę. On jest wybrany, wsparcia mu swego nie odmówię. Jak Salomon prosił mnie o mšdroœć. Przy boku jego postawię jasnowłosš, najmędrszš z niewiast. Ich potomstwo nigdy nie zaginie, a wróg nie uderzy. Rodzicom wybranego pokłon oddadzš. Imię Moje rozsławi po krańce ziemi. Jego powierniczkš jest Matka Moja, do niej zdšżał za młodu. Razem z dziatkami, które œpieszšc do progów Matki Mojej, oddały swe życie, czasu młodoœci zażywał. Choć odwrócił się ode mnie na chwilę, z płaczem przybiegł przed Moje oblicze. On jest z Ludu. Gdy dumne narody podeptały moje przykazania, tam znalazłem schronienie. Wywyższę ten Lud między innymi Narody. Sprawiedliwoœć zapanuje na wieki. Musi mój Lud ostatni raz potwierdzić swoje przywišzanie, a spełnię słowa proroctwa.' To sš słowa Pana Naszego Jezusa Chrystusa. I widziałem trzy znaki, Wyrocznia Pana. Pierwszy znak, lament i krzyk fałszywych proroków, księga otwarta, księga zamknięta. Drugi znak, zły pienišdz złamany, ogon bestii mieczem draœnięty. Trzeci znak, wielkie oko za dnia zakrwawi, diadem smoka sczeŸnie na popiół. Kiedy niosłem słowa pociechy, wojsko Pana strzegło mych kroków. U Krzyża Twego, szlakiem królewskim, tłum się rozstopił. Z jego nadania, pokorny sługa, nieudolnie spisał je. Ukryjcie proroctwo, by dziatkom waszym i wnukom da㠜wiadectwo, Wyrocznia Pana." Dodaje otuchy. Wszystkiego najlepszego w nowym roku. PS. Mam nadzieję Aurell, że nie zamkniesz tematu.

Witam Redzie Dawno nie nawišzywałem z Tobš konwersacji nt KB. Pamietam jeszcze czasy Krzyżowca i Konserwy, czyli 2 w 1 z FZN, jak toczylismy slowne potyczki z grupš użytkownikow ktorzy nazywali nas heretykami hehe. Nawet nie wiedziałem, że bywasz na naszym forum. Obecnie w Twoim forum przeszedłem w chwilowy stan hibernacji, tzn jestem juz nie czynnym ale biernym użytkowniekiem owego tematu o KB. Występuje tam pod innym nickiem. Pozdrawiam

Przeglšdnełam około połowę forum i dalej już wymiękłam, ale mam nadzieję, że się nie powtarzam. :D:D Zajrzyjcie sobie na stronę Projektu Cheopsa. http://www.projekt-cheops.com/ Tam kolejna z koncepcji roku 2012 i możliwoœć jej zapobieżeniu.. (tak się to pisze?) Ciekawa dyskusja na forum. Pozdro.

Profesjonalny Tarot ! Posiadam Doœwiadczenie zaœwiadczajšce o Sprawdzalnoœci , Uczciwoœci i Szczeroœci mej pracy połšczonej ze znajomoœciš Tarota - Kart klasycznych - Numerologii i dziedzin pokrewnych poza Astrologiš . Chętnych chcšcych Poznać swš Przyszłoœć ... Zapraszam do mnie ... Kontakt poprzez email - aurell@poczta.fm Płatnoœci - przelewem na konto które podam z chwilš zawarcia Zlecenia na Tarota. Ogólna analiza problemu . Odpowiedzi na nurtujšce pytania . Odsłona kurtyny bliskiej i odleglej przyszłoœci , oraz na Życzenie uwzględnianie Czasu majšcego wystšpić zdarzenia . :::::::::::::::::::::::::::: ZAPRASZAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ps. Obecnie nie jestem dostępny pod numer Gadu Gadu , i przez czas jakiœ nadal nie będę dostępny . W razie chęci nawišzania kontatku proszę dzwonić na numer telefonu który większoœć z was posiada Przyjaciele . Pozdrawiam Aurelian Łasasowski
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.