Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Fakty i Mity, a dzieło szatana
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71

Witam, Zwracam się tu do ludzi naprawdę myślących i do tych, którzy są zainteresowani walką ze złem. Czasem trzeba przezwyciężyć zło wewnątrz siebie, a czasem na zewnątrz. Tym złem jest gazeta pod tytułem "Fakty i Mity". Bez wątpienia jest to dzieło szatana. Redaktorzy gazety nie liczą się z niczym i z nikim. Obrażają Kościół, obrażają Panienkę Przenajświętszą, obrażają Ojczyznę, naszego dzielnego prezydenta, który zginął w katastrofie lotniczej pod Smoleńskiem, a przez to wszystko obrażają Boga Wszechmogącego. Ostrzegam: Ta gazeta jest niebezpieczna!!!! Diabły z tej gazety potrafią tylko obrażać i nic więcej. Wystarczy spojrzeć tylko na ich Bezczelność. Obrażają Ojca Tadeusza Rydzyka. Ta gazeta obraża moje uczucia religijne. W mojej miejscowości czyta ją tylko jedna rodzina. Nie wiem kto to dokładnie jest, ale jak tylko się dowiem powiadomię wszystkich mieszkańców wsi, by pokazali tym zarozumialcom, co spotyka tych, którzy występują przeciwko Bogu. Mam nadzieję, że moje dochodzenie nie potrwa długo. Ta gazeta kłamie, mydli oczy. Na końcu tej gazety zawsze znajduje się komiks, w którym obrażani są nasi politycy i czołowi duchowni Katoliccy. Znajdują się tam też nieodpowiednie kawały o politykach i księżach. Mam nadzieję, że nikt tego nie czytał. I słusznie. Pod żadnym pozorem nie czytajcie FiM. Ostrzegam po raz kolejny: Ta gazeta jest pisane pod natchnieniem nieczystych sił przez niewiernych i jest niebezpieczna!! Jeżeli ktoś to jednak czytał niech podzieli się swoimi spostrzeżeniami. Może będzie dla niego ratunek ale uraz w mózgu pozostanie przez całe życie.

Wiara i jej praktyki, to sprawa osobista !!! Jak ktos nie umie matematyki, to mozna go wtedy wyzywac, bo znajomosc matematyki potrzebna jest nam wszystkim. Dzieki matematyce mozemy egzystowac i poprawiac zycie na Ziemi. Jak ktos nie potrzebuje religii i jej dogmatow, to absolutnie nikomu nie szkodzi, bo nikt nigdy nie moze powiedziec, ze ten czlowiek jest gorszy od wyznawcy jakiejkolwiek religii. Nagabywanie kogokolwiek w sprawie wiary jest glupota, ale moze tez byc wykorzystywane politycznie, wiec wystrzegajmy sie takich ludzi i takich praktyk. Nie rozmawiajmy z takimi ludzmi, ktorzy w sprawie religii mowia na tak albo na nie. To jest zwykla manipulacja i streczycielstwo. Potrafimy omijac rozne rzeczy, ktorymi staraja sie nas zainteresowac. Dolozmy do tych rzeczy religie !

Gosiu, masz absolutną rację! Nasz Wojowniczek zagalopował się i to bardzo! Wydaje mu się, że może kontynuować świętą inkwizycję :) Wojowniku - nie te czasy, kochanie!

przepraszam,ale skąd Ty człowieku jesteś?? bo ta wypowiedź wywołała u mnie niejasne poczucie, że jaja obie robisz na tym forum. Przepraszam, ale jakoś ta opowieść nie poruszyła mnie. Kojarzysz mi się z fanatyzmem;)

magda16165:
przepraszam,ale skąd Ty człowieku jesteś??
stare dzieje- też mi się wydaje że jaja sobie gość robi :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

jesli nie to bez obrazy, ale poewna wizyta przydalby sie;) pozdr;)

lekcja dzieci chyba w czytelni z bushem juniorem podczas dnia i w czasie wydarzen z 9/11: http://www.youtube.com/watch?v=AXdhF1fUVYI&feature=player_embedded#! sybmolika symbolika, ale lekcja wyglada dziwnie bo tak jak ludzie stwierdzili całkiem celnie mozna ja zrównac z rytuałem do szatana i na koncu jeszcze ten pokłon.

powiem tak: nasz byly prezydent nie byl dzielny, bo wszystko co ,,dla nas zrobil'' (swiec Panie nad jego i innych dusza) to zginal w smolensku, a ksiadz rydzyk tylko podburza tlum. To nie jest zachowanie osoby ktora ma byc przyladem zycia katolickiego, a co sie z tym wiaze szacunku, zrozumienia i neutralnosci. Ty rowniez uwazasz sie za osobe wierzaca a potepiasz ludzi ktorzy wybrali swoja droge. Nie jest ona zawsze poprawna ale tylko B

Causidicus

Nie pozwolę pluć w twarz naszemu prezydentowi. JK był bohaterem z prawdziwego zdarzenia. Walczył o Polskę, o prawdziwą Polskę. Stał na straży tradycji.

wojownikprawdy:
Nie pozwolę pluć
nie pozwalaj :-) tyle możesz potupaj, porób minki :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Jaroslaw Kaczynski stracil glos.

Reduta Ordona "Gdzie jest król, co na rzezie tłumy te wyprawia? Czy dzieli ich odwagę, czy pierś sam nadstawia? Nie, on siedzi o pięćset mil na swej stolicy..." "Bo dzieło zniszczenia w dobrej sprawie jest święte, jak dzieło tworzenia. Bóg wyrzekł słowo stań się, Bóg i zgiń wyrzecze, kiedy od ludzi wiara i wolność uciecze, kiedy ziemię despotyzm i duma szalona obleją, jak Moskale redutę Ordona: karząc plemię zwycięzców zbrodniami zatrute, Bóg wysadzi tę ziemię, jak on swą redutę. ("Reduta Ordona") Adam Mickiewicz
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.