Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy My naprawde jesteśmy sobą?... zmieńmy świat!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37

... włąśnie! czy nie wydaje Wam się że kontrola ludźmi w dzisiejszy czasach może istnieć? tylko piszę o takiej kontroli gdzie każdy z nas jest kontrolowany. Przez media, sklepy, reklamy na każdym kroku itp.? Jak myślicie czy świat jest tak zły żeby w pogoni za bogactwem i władzą wymyśleć tak doskonały system sterowania ludźmi że podświadomie robimy to czego oni chcą! Nie ukrywam że oparłem się na filmie Michaela Tsariona: Architekci Kontroli, Program I – Masowa Kontrola i Przyszłość Ludzkości. Chciałbym nawiązać kontakt z organizacjami zwalczającymi takie zachowania, Jeśli ktoś zna takie organizacje to piszcie.

tboniq

takie zycie jak ty opisujesz to tutja raczej moga sobie Ci co maja kase na to pozwolic bo ceny na wsi wzrastaja dwukrotnie.

yohanna22:
takie zycie jak ty opisujesz to tutja raczej moga sobie Ci co maja kase na to pozwolic bo ceny na wsi wzrastaja dwukrotnie.
Dupa!!! Na wsi wystarczy się trochę pochylić nad ziemią... I masz wszystko Pewnie- jak się siedzi i ogląda M jak miłość to to tylko Tesco pozostaje...

My piszemy o dwoch innych panstwach. W Uk zycie jest inne niz w Polsce. tyle to i ja wiem A takich syfow jak M jak milosc to nigdy nie ogladalam.

sama bym sobie cos zasadzila, ale nie mam ogrodka:)))

79277 szkoda, że nie wpadłeś do Rembertowa, bo widzę, że byłoby zabawnie :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

79277:
Dupa!!! Na wsi wystarczy się trochę pochylić nad ziemią... I masz wszystko Pewnie- jak się siedzi i ogląda M jak miłość to to tylko Tesco pozostaje...
tak...zaiste :-))))) i niestety esencją strzelił w dyche :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

tak mi się napisało... Sorka dla Wszystkich, których uraziłem, ale tak właśnie wyglądają moje racje. Każdy jest kowalem swojego losu, każdy ma wybór!!! Ja też mieszkałem za granicą- dość długo (tylko nie w UK, ale w Hiszpanii). Też jadłem śmieci z supermarketów, też nie miałem ogródka i innych rzeczy... Dokonałem wyboru !!! i zdecydowałem się wrócić. Zarabiam mniej (obecnie wcale, bo rzuciłem pracę), ale mam ogródek ;) Każdy ma wybór- nie trzeba się poddawać

Pozdrawiam...

tboniq:
nasze podejście celowo wpojone nam do głowy, spowodowało je?
skoro tak miało by być to cóż chyba nic nie mozna na to poradzić bo idąc tym tropem że tak jest to nawet jak o tym wiem to nie mam na to wpływu. W średniowieczu ludźmi jeszcze kierowały głupie przesądy które w dużym stopniu regulowały życie. i nie chodzi o ciemnote spodowaną tym iż by nie umnieli by odnaleść sie w dzisiejszej technologi bo ja pewnie bym nie umniała obsługiwać sie im dostępnymi narzędziami np. kosą to dla mnie czarna magia wole kosiarke. niestety ludzie wtedy byli bardzo ograniczeni a niewielu które umniało sie wyrwac spod władzy były palone na stosie..

co to jedzenia z własnego ogródka to ok jest 100 razy lepsze pomidorek ze szklarni uuuu miodzio lepszy niż z gruntu,a ten zapach jak sie wchodziło do niej wchodziło.... teraz też mamy przydomowy ogród taki większy i ide tam pomagać ale musze sie przyznać że strasznie tego nie lubie i bynajmniej nie wolałabym oglądać m jak miłośc.. ps. ide sobie ziemniaczków na obiadek wykopać:)

motylek:
ps. ide sobie ziemniaczków na obiadek wykopać:)
co za zbieg okoliczności... Ja właśnie też zasuwam w ziemniaczkach:) A pomidorki- pycha PS. Nigdy nie uważałem się za farmera. Nienawidzę tego! Ale dla takiego żarcia mogę się troszeczkę poświęcić ;)

Pozdro motyl :)

Nie jestesmy soba, dzisiaj ja nie jestem soba ! To dlatego, ze rozladowalam emocje przy juz dwoch pucharkach wina :-) a najgorsze jest to, ze tak samotnie :( za to teraz pedze na silownie ! ale bedzie siara :)

79277:
Ale dla takiego żarcia mogę się troszeczkę poświęcić ;)
A to fakt:)Chodz dziś ogónie robata dała mi tak popalić że jak byłam na uczelni to mroczki przed oczami:) Również pozdrawiam:)
Orinoko:
ze rozladowalam emocje przy juz dwoch pucharkach wina :-)
Czasem to jest na;epszy sposób..jak mi wszystko daje w kość to funduje sobie reset..a potem mówie nigdy w życiu-ale pomaga

Orinoko:
To dlatego, ze rozladowalam emocje przy juz dwoch pucharkach wina :-)
i wszystko jasne :-)
motylek:
niestety ludzie wtedy byli bardzo ograniczeni a niewielu które umniało sie wyrwac spod władzy były palone na stosie..
kościółek zrobił swoje- a szkoda- mieli byśmy barwniejsze życie może nawet z kilkadziesiąt lat do przodu i to tych które mogą przesądzić szale o przetrwaniu głupota i krótkowzroczność napędzana zachłannością po dziś dzień

zbyszek123:
i wszystko jasne :-)
no jasne, jak piwo Lech :-) jasniejsze moze byc jak slonce w promieniach teczowych barw i w kolorach fioletowej aury ! e tam, mnie kosciolek nie zbalamucil raczej to ja balamuce :)

Orinoko:
raczej to ja balamuce :)
oj tak... musisz nie wątpliwie mieć atrybuty ku temu :-) inaczej by tak nie było :-)

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 37
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.