Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Jakich zmian miżemy się spodziewać w 2012 roku.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 85

W zasadzie one zachodzą już teraz ale jeszcze powoli. Od grudnia 2012 do końca 2013 przyspieszą mocniej. Wzrośnie poziom natężenia , jasności energii jaka dociera do ziemi i to naprawdę dosyć znacznie. Po miedzy ziemią a słońcem jest jakby filtr ze złotej siatki i jego oczka już się powiększają przepuszczając coraz więcej światła a do 2013 roku będą miały około metra szerokości a teraz nie wiem czy maja pół tego. Dla tych ludzi którzy nadal będą utrzymywać czerń wokół siebie będą to ciężkie czasy. Widzieliśmy skupisko takich ludzi , gdy jeden z nich dostał udaru i był zabierany na noszach a takich sytuacji będzie wiele. Systemy energetyczne takich osób będą tak przeciążone że trudno to opisywać a nawet obserwować dlatego po przestaliśmy na tym jednym. Naprawdę ja daleki jestem od straszenia kogokolwiek ale nie wiem jak można tym ludziom pomóc. Gdy próbowałem niektórym z takich ludzi teraz coś delikatnie zasugerować to szybciutko mnie z tego wyleczyli a dużo czasu nie zostało aby się prze biegunować. Najlepszym znanym mi sposobem przygotowania się do zmian jest podnoszenie wibracji czakr korony i serca. Po 2013 natężenie poziomu światła przestanie tak szybko wzrastać i będzie rozciągnięte w czasie ale dalej będzie narastało przez wiele lat. Do 2012 r brakuje trzech lat i jest nadzieja że jeszcze wiele się może zmienić na lepsze ale o to powinniśmy się starać już teraz wszyscy, nie patrząc na innych i czekając aż się samo stanie. W zasadzie przyszłość nie jest zaprogramowana i można ją zmienić do puki nie zaistnieje. Dlatego część proroctw się nie sprawdza bo były pisane z poziomu dawnego czasu ale dzięki zmianom wprowadzonym np w obecnym stały się nie aktualne. Zaobserwowaliśmy wiele takich zmian w czasie podróży w obe do przyszłości. Jest coraz więcej danych na to że jakichś opisywanych przez jasnowidzów wojen możemy uniknąć. Czasem udaje się porozmawiać z którymś z jasnowidzów z przeszłości jeśli jest dostępny.

Smok:
A jaki to kierunek studiów jest, że takie ciekawe zajęcia macie ;)
Resocjalizacja a to były negocjacjie:P
Smok:
swoją drogą było aż tak źle, że nie było z kim gatunku przedłużyć? ;)
a jacyś tam byli że można by sie było pokusić, ale jedyny jurny miał aids:P
Wrona:
Z tego co widze, to bardzo watpie, zeby mi pozwoli zyc do 2012
No co ty Wrona nie dadzą ci tego przegapić:) A jak będą tacy nie fajnie to zrób im nazłość i sie nie daj..no bo wkońcu kolorowo ma być:D

motylek:
Smok: A jaki to kierunek studiów jest, że takie ciekawe zajęcia macie ;) Resocjalizacja a to były negocjacjie:P
to masz prawie kolegę po fachu Darka on też podobno się zadaje z penitencjarnymi ;)

Z penitu (zwanego niekiedy penisem) miałem piątkę, bo to proste: trochę przepisów + sporo psychologii stosowanej, którą mam w sobie, bo od dziecka się sam głęboko psychoanalizowałem, aż zrozumiałem siebie i tym samym ludzi, a że jestem istotą "pełną" (androgyniczną), to mam i "kobiecą" intuicję, i uzupełniające, przydające się w życiu cechy tradycyjnie uznawane za męskie, i ogólnie rozumiem wszystkich, czasem lepiej niż oni sami siebie, ale to nie dziwne, że ktoś siebie nie rozumie, jak się nad sobą nie zastanawia - dopiero niedawno to zrozumiałem, jak rozmawiałem z jakąś dziewczyną i byłem ciekawy, czy doszła do podobnych do moich przemyśleń w jakiejś tam kwestii - odpowiedziała mi: "wiesz Darek - nigdy się nad tym nie zastanawiałam".

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A ja sie zastanawiam nad tym : http://www.sfora.pl/Wszczepia-ludziom-swinskie-pluca-a16737 Darvin mowil, ze pochodzimy od malpy, to moze latwiej byloby pluca malpy dostosowac ?

http://wolnemedia.net/?p=19891

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 85
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.