Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
duchy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29

Wie ktoś jak się wywoływuje je ???

Siemka jak ktoś ma cosz o duchach ftedy napisz mi Wiadomoszcz a fajnie bendze jak ktoś bendze mjau jak sie je wywoływuje to PLEAS DAJ SYGNAU!!!

Ja mieszkam w nawiedzonym domu bo w nim 30 lat temu umarły 3 osoby 23 lata temu umarł tu tata mojego rodzeństwa (ja jestem po innym tacie jak coś) I co noc mnie straszy: okna same się otwierają krzesła się odsuwają itp. Raz u koleżanki wywoływaliśmy duchy i duch podpalił jej drzwi z pokoju, u jednej koleżanki to duch jest do teraz bo wywoływała kogoś z rodziny. Ale jak ci się nudzi to wywołuj duchy ale potem będziesz tego żałować

BlOnDi:
mieszkam w nawiedzonym domu bo w nim 30 lat temu umarły 3 osoby
wiesz, nie żebym się czepiał... chociaż jednak po zastanowieniu, tak czepiam się. W każdym domu ktoś umarł to jeszcze nie jest pewnym wyznacznikiem ''nawiedzoności''. A ogólnie masz fajne życie i ciekawych współlokatorów ;). Powiem ci w tajemnicy ale ciiii, nikomu ani słowa, że nie jestem w stanie nawiązać kontaktu z duchami, pewnie jestem za bardo przyziemny, jestem tez za leniwy, za dużo jem, i nie przemęczam się. W sumie szkoda można by się czegoś dowiedzieć ciekawego.

Smok:
W sumie szkoda można by się czegoś dowiedzieć ciekawego
hm- no niby czego ( rozumiem Twój sarkazm :-)) ja tam nie chce nic wiedzieć jak widze reklamy google w stylu poznaj date swojej śmierci to myśle że ktoś nas za kompletnych idiotów ma albo test na grype...żenujące ...nie umarłych się bać lecz żywych...ludzie czasem gorsi od wilków... co to wogule za wierzenia, jakiś kult czy co zamiast odpalić wilkipedie i poszukać istniejących odpowiedzi na życie grzebanie wśród tego co zostało już "pogrzebane" wieczny odpoczynek... i tak powinno zostać szczeże gdybym zmarł a ktoś w imię zabawy guseł czy czego tam chciał mnie przywołać-...przetrzepał bym skórę jak trzeba

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Zbyszek zgadzam się z tobą. Po jakiego grzyba ktoś ma przywoływać dusze które odeszły i chcą zaznać wiecznego spokoju? Jak BlOnDi piszesz że wywołaliście ducha to się nie dziwcie że was straszy i nawiedza chce już w końcu mieć ten swój spokój.

Pozdrawiam wszystkich...!!!

zbyszek123:
gdybym zmarł a ktoś w imię zabawy guseł czy czego tam chciał mnie przywołać-...przetrzepał bym skórę jak trzeba
oooj to już wiem Zbyszka nie wywoływać!

http://www.youtube.com/watch?v=kj_5GbFcKW4&feature=related

Smok:
Powiem ci w tajemnicy ale ciiii, nikomu ani słowa, że nie jestem w stanie nawiązać kontaktu z duchami, pewnie jestem za bardo przyziemny, jestem tez za leniwy, za dużo jem, i nie przemęczam się.
No to się wydało - wstydź się Smoku ;)) W dzisiejszych czasach jak nie gadasz z duchami, nie bywasz w innych wymiarach, nie trenujesz OOBE itp., to nie jesteś cool, trendy itd. :))

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

o jo joj

:-O jestem przerażony obawiam się że i ja nigdy nie dam rady... być cool :-)

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.