| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zabili Go ! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34 |
|
Źródła Federalnej Służby Bezpieczeństwa Federacji Rosyjskiej (FSB) doniosły prezydentowi Miedwiedwiewowi, że amerykańska ikona popu – Michael Jackson – został “z wielką pewnością” zamordowany przez amerykańską Centralną Agencję Wywiadowczą (CIA) po zbadaniu danych przekazanych przez satelitę Kosmos 2450 armii rosyjskiej, które ukazują “definitywnie”, iż bezpośrednio przed śmiercią gwiazdy muzyki w Los Angeles był zastosowany elektromagnetyczny impuls zgodny ze schematem broni EMR, złupionej byłemu Związkowi Radzieckiemu przez Stany Zjednoczone, o “dokładnych współrzędnych” domu gwiazdy rocka.
Powodem, dla którego CIA musiała zamordować Michaela Jacksona – jak donosi dalej raport – było porozumienie sądowe ikony popu podpisane z synem króla Bahrajnu, szeikiem Abdullah bin Hamad al-Klalifa, minionego listopada w Londynie, które stwierdzało w części, że w zamian za miliony dolarów pożyczone wcześniej Jacksonowi przez szeika, Jackson pozwoli swoim wyprzedanym już koncertom być “platformą” ostrzeżenia świata przed zbliżającym się wydarzeniem związanym z masowym ludobójstwem.
Obaj, Michael Jackson oraz szeik Abdullah bin Hamad al-Khalifa, byli wieloletnimi zwolennikami nieustraszonej austriackiej dziennikarz śledczej, Jane Burgermeister (link), która ostrzega świat o tym, że największa zbrodnia w historii ludzkości jest w drodze…
http://www.wykop.pl/ramka/210154/czy-michaela-jacksona-zamordowala-cia
|
|
|
Alkazam co to ma być?
wywal tego swojego awatara bo jest jakiś ohydny ! jesli zacznie się kojarzyć erotycznie go.. natomiast jesli nie to i tak jest do dupy !!!1
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
zarabisty..ale czemu nie ma dalszej akcji i reakcji???
sadze ze wszyscy by tu poogladali !!!
TY chyba masz ze 23-26 lat i jestes w wieku produkcyjnym znaczy produkcyjnym seryjnie dzieciaczki !
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Trochę za duży ten awatar, zmniejszyć by się przydało.
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
jest ekstra
normalnie ubaw za każdym razem :-)
pozdro
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
|||||||||
Wina tuska |
|
Kiedyś mając około 21-22 lat dyskutowałem sobie poważnie z jakimś szesnastotatkiem o wszystkim i niczym i w którymś momencie on mnie spytał ile on może mieć lat jak mi się wydaje. A ja mu na to szesnaście i pół. A on skąd wiem, a ja mu na to że jak każdy zdrowy rozwinięty człowiek akurat ma takie problemy jak przystało na szesnasnto i półlatka, ani trochę mniej ani trochę więcej.
Bo to akurat taki wiek co łatwo dostrzec ze ktoś już czymś się przestaje interesować a interesuje go coś dokładnie jak interesuje.
Pani Olla bardzo dokładnie wyliczyła widełki wiekowe Alkazmowi.
Nie przejmuj się Alkazm życie to smiertelna choroba wcześniej czy później kończy się zejściem.
A to że takie fascynacje za trzy lata już nie bedą Cię interesować to już masz określone z góry.
Po prostu zdrowy jesteś na razie na ciele i umyśle.
Gorzej jak by komuś to zostało tak po trzydziestce.
Ja w swoim wieku to już nie dowidzę i niedługo już zupełnie świat będzie dla mnie beztresowo cudowny tu buzia zachwyci tu nóżka bo wzrok już niestety nie ten.
|
|
|
|||
|
ehh lepiej juz sobie daruje te avantary z dziewczynami;/
Ciekawe co taraz wydedukujecie z tego avantara :P
|
|
Wina tuska |
|
Nie krepuj się jak się teraz nie uzewnetrznisz wyeksponujesz z różnymi potrzebami po potem możesz czuć się nie spełniony.
A tak my wiemy o co chodzi i się nie bedziemy Tobą przejmować.
Awatar był fajny, kiedyś miałem koleżankę która bardzo takie coś lubiła.
Natomiast kolejny jest taki sobie kolesiom zabrakło coś w edukacji.
Choć właściwie to dwanaście trzynaście lat, może to jest wtym wieku śmieszne.
|
|
|
inspirujące
naprawde
kiedyś był taki giguś co podpalił ogon kotu na jakiejś wiosce
miał ubaw przez chwile
kotek przerażony uciekł do stodoły a że w wiosce wszystkie w rzędzie stały...
to wszystkie teraz stoją nowe
gościa mało niezlinczowali czasy dawne milicja jeszcze wtedy interweniowała bo by gość podzielił los kotka
polecam jako morał
pozdro :-)
|
|
|
aha..
|
|
Siemka jak ktoś ma cosz o duchach ftedy napisz mi Wiadomoszcz a fajnie bendze jak ktoś bendze mjau jak sie je wywoływuje to PLEAS DAJ SYGNAU!!! |
|
http://www.tvn24.pl/-1,1631202,0,1,duch-jacksona-wstapil-w-malego-chlopca,wiadomosc.html
zabili go i wrócił ;)
|
|
|
Akurat w tym kregu znalazly sie media i pokazaly kogos wytypowanego. Zawsze w takich przypadkach towarzyszy szczegolowa legenda wejscia na swiatowy piedestal.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |