| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| CZYNNIK PSI | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26 |
|
Prawie codziennie oglądam ten film na Tele5 i bardzo mi się podoba, pomijając fakt, że jest trochę naciągany. W ogóle aktorzy są cool(Matt Preager-the best;)). Ale czy to co oni przedstawiają jest prawdziwe? Ja nie wiem. Piszcie, piszcie:) I o co chodzi z tymi 4 seriami?
|
|
|
Pytasz o co chodzi we czwartym sezonie? No zastanów się, Matt Praeger zawsze miał swój szczęliwy kawałek metalu znaleziony na jednej z akcji zanim został menadżerem grupy w drugim sezonie. W drugim sezonie też opowiada o tym zdarzeniu, gdy zostaje zastšpiony klonem. Czwarty sezon, po odejciu Preagera na nowš planetę mówi o tym czego tak zawsze szukał Anton i Lindsay oraz Peter. Peter szuka najmniejszej czšstki atomu czyli więtego grala fizyków za Lindsay chce a żeby wiat był sprawiedliwy, a Anton szuka wytłumaczenia na pytanie czy istnieje życie po życiu, jednakże dostali odpowied na inne pytanie...czym jest ludzka podwiadomoć i jaka może być potężna. W tym zagadnieniu zostały dane emocje, smutek, szczęcie i to czego tak wiecznie poszukiwał Matt...kosmitów. Wystarczy pooglšdać wszystkie odcinki od sezonu drugiego do czwartego i powišzać każdy z odcinków...
P.S. Odpisz na emaila bo mnie się wydaje że jeste fanem Matta Frewera który gra serialowego Matta Preagera. Jeli posiadasz jakie odlotowe foty (bo ja tak ;) ) to chętnie się powymieniam przez maila...
|
|
|
Cool, podaj prawidłowy adres swojej witryny z blogiem PSI. podany przez Ciebie "sci-fic"/blog
o gwiezdnych wrotach nie funkcjonuje...jeli zajmujesz się przechodzeniem przez STAR GATES w przyszłoć i z powrotem a także milardy lat do tyłu do epoki przed pojawieniem się gadów na Ziemi to musi to być rzeczywicie wspaniałe...
|
|
|
Hej wszystkim maniakom! Widział kto może odcinek w którym Conner zostaje przywrucony do życia? Jest on emitowany na TELE5? Ja osobicie kocham ten serial-a zwłaszcza serie pierwsza bo jest ona dla mnie najbardziej sensowna (a Conner'a normalnie koffam!). Proszę o odpowiedz. Buziaki!
|
|
|
Ja tez szukam czegos w temacie czy to tylko fikcja czy troche prawdy. Moze to smieszne ale niektore przedstawione sytuacje wydaja sie byc prawdziwe;chyba ze to moja wyobraznia.
|
|
|
hej no.co was tu tak mało? pogada ktos ze mna.jak cos to piszczcie na mego majla. no nie mówcie mi ze niema fanów takiego zarabistego filmu i takich zjawisk. barbara:w tym filmie jest bardzo duzo prawdy bo powstał on na prawdziwych aktach tegoż biura. wszystko w koncu jest mozliwe(albo i wiecej:).
|
|
|
a oto muj mail: maki.muto@poczta.onet.eu pozdro!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |