Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
CZYNNIK PSI
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26

Prawie codziennie oglądam ten film na Tele5 i bardzo mi się podoba, pomijając fakt, że jest trochę naciągany. W ogóle aktorzy są cool(Matt Preager-the best;)). Ale czy to co oni przedstawiają jest prawdziwe? Ja nie wiem. Piszcie, piszcie:) I o co chodzi z tymi 4 seriami?

Pytasz o co chodzi we czwartym sezonie? No zastanów się, Matt Praeger zawsze miał swój szczęœliwy kawałek metalu znaleziony na jednej z akcji zanim został menadżerem grupy w drugim sezonie. W drugim sezonie też opowiada o tym zdarzeniu, gdy zostaje zastšpiony klonem. Czwarty sezon, po odejœciu Preagera na nowš planetę mówi o tym czego tak zawsze szukał Anton i Lindsay oraz Peter. Peter szuka najmniejszej czšstki atomu czyli œwiętego grala fizyków zaœ Lindsay chce a żeby œwiat był sprawiedliwy, a Anton szuka wytłumaczenia na pytanie czy istnieje życie po życiu, jednakże dostali odpowiedŸ na inne pytanie...czym jest ludzka podœwiadomoœć i jaka może być potężna. W tym zagadnieniu zostały dane emocje, smutek, szczęœcie i to czego tak wiecznie poszukiwał Matt...kosmitów. Wystarczy pooglšdać wszystkie odcinki od sezonu drugiego do czwartego i powišzać każdy z odcinków... P.S. Odpisz na emaila bo mnie się wydaje że jesteœ fanem Matta Frewera który gra serialowego Matta Preagera. Jeœli posiadasz jakieœ odlotowe foty (bo ja tak ;) ) to chętnie się powymieniam przez maila...

Cool, podaj prawidłowy adres swojej witryny z blogiem PSI. podany przez Ciebie "sci-fic"/blog o gwiezdnych wrotach nie funkcjonuje...jeœli zajmujesz się przechodzeniem przez STAR GATES w przyszłoœć i z powrotem a także milardy lat do tyłu do epoki przed pojawieniem się gadów na Ziemi to musi to być rzeczywiœcie wspaniałe...

Hej wszystkim maniakom! Widział ktoœ może odcinek w którym Conner zostaje przywrucony do życia? Jest on emitowany na TELE5? Ja osobiœcie kocham ten serial-a zwłaszcza serie pierwsza bo jest ona dla mnie najbardziej sensowna (a Conner'a normalnie koffam!). Proszę o odpowiedz. Buziaki!

Ja tez szukam czegos w temacie czy to tylko fikcja czy troche prawdy. Moze to smieszne ale niektore przedstawione sytuacje wydaja sie byc prawdziwe;chyba ze to moja wyobraznia.

hej no.co was tu tak mało? pogada ktos ze mna.jak cos to piszczcie na mego majla. no nie mówcie mi ze niema fanów takiego zarabistego filmu i takich zjawisk. barbara:w tym filmie jest bardzo duzo prawdy bo powstał on na prawdziwych aktach tegoż biura. wszystko w koncu jest mozliwe(albo i wiecej:).

a oto muj mail: maki.muto@poczta.onet.eu pozdro!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.