Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
moja przyszłość...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235

proszę o przepowiednie na imie mam tomek chcę wiedziec czy rozejdę się z moją żoną małgosią nie jestem z nią szczęśliwy,czy będę miał dobrze płatną pracę i czy wyjadę za granicę i czy będę miał swój dom?obecnie myslę otym żeby małgosia poznała innego faceta i zakochała się w nim i jeszcze jedno spodziewamy sie dziecka.

ariadna:
1968-1971 ;-)
Ada ,to ja sie mieszcze w Twoim przedziale;-)

eeeee no jak kobity to ja zaniżam rocznik jak będe mogła sie przyłączyć:)

hmmm,bedziemy mialy trojkata;-)Ale masazystow i tak sobie zostawimy;-)

eeeeeeeeeeeeeeejjjjj ja jestem 86!! gdzie mój przedział';)

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

ariadna:
A może wielkie pieniądze
Ada zagraj w lotto ,mnie ostatnio ciagle snia sie cyfry : 72,33,50,22,21,10,15... Moze przyniosa Ci szczescie! Chyba sama nimi zagram przy okazji...

WiLdCaRd:
eeeeeeeeeeeeeeejjjjj ja jestem 86!! gdzie mój przedział';)
Pawelku,Ty jestes nasz rodzynek na Twoj rocznik nawet nie patrzymy;-)Jestes nasz i juz!

i bedziesz zmuszany do zdrady!!!!Bo my Cie bez walki nie oddamy;-)

hihi:) rodzynek;).Widzę,że Emocja się rozkręciła;D.Ja jestem zakochany po uszy:).Mam nadzieję ,że to będzie trwało wiecznie:)(wiem wiem:), nie musicie nic pisać,swoje wiem:))

nie no bez masażystów nie ma szans..musi być przynajmniej 1..toszs musisz dać rade już4 kobitą!!!! a wg socjo,psycho etc.. miłość trwa ok 4lat,a potem to już trzeba sobie żyły wyprówać zeby ją utrzymać...ja tam w to nie wieże idealistka jestem...:)

4 kobiety;) nieźle będzie!;)

emocja:
Ada ,to ja sie mieszcze w Twoim przedziale;-)
hihihi... jakbyś tak jeszcze była długonogim brunetem albo przynajmniej szatynem ;-) A tak poważnie, to ja zwyczajnie marudzę dzisiaj. Komplikator mi mruga bardziej niż zwykle. A co do pieniędzy, jest ich tyle ile trzeba, nigdy więcej... Zauważyłam, że zawsze mam ich tak akurat, żeby mi się we łbie nie poprzewracało i żebym ciągle mogła sobie bujać w obłokach marząc o tym czy tamtym ( i nie umarła z głodu) ...

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

a ty mówisz żebym syna zabrała ze sobą..wyedukował by sie chłopak..

Witam wszystkich :) Mam dośc trudny emocjonalnie czas. Stawiam sobie pytania o moralność, uczciwość wobec siebie i innych, moich bliskich i zastanawiam się, co jest ważniejsze, kiedy dokonuje się wyborów: uczucie, czy rozsądek. A może nie należy wybierać, tylko poddać się Losowi??

Chcę wiedzieć, co dzieje się z Oskarem. Nie mogę się z nim skontaktować, bo boję się, że zakłócę jego spokój. A może powinnam o nim zapomnieć... jeśli to jest możliwe?

Od dłuższego czasu,nie układa mi się,w każdym słowa tego znaczeniu,jestem sama,w pracy okropnie i w domu atmosfera też nie najlepsza:( Chciałabym prosić o wróżbę,czy jest przed de mną,jakiś związek? Czy już jestem skazana na samotność?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.