| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| prośba o wróżbę | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79 |
|
witam,
chciałabym aby ktoś kto ma dar wróżenia powróżył mi. Chciałabym się dowiedzieć czy ja i Maciek wrócimy do siebie, czy ten związek ma szanse na ponowne odrodzenie i jak tak to co powinnam w tym kierunku robić. Jeśli potrzebne są jakieś szczegóły to proszę pytać, na pewno odp.
Pozdrawiam
|
|
|
gorzej że dzieci osieroci...i przyszły wybranek będzie sam będzie wychowywał..a jak olla nie pracuje od 5lat to wsparcia finansowego nie dostanie:P
|
|
|
Z jej nastawieniem do zycia i podejsciem do problemow,sieroty z tatusiem lub co gorsza w domu dziecka na bank!Bo jak bedzie LOSIA szukala by sie zaplodnic,to dom dziecka murowany!
|
|
|
Nie wiecie, co piszecie ;)
Olla wie, że byłaby wspaniałą matką... bo wie! :P
Dajcie jej tylko jakieś dziecko.
Co prawda konsekwencji w działaniu jej brakuje i łatwo się zniechęca i załamuje, ale z dzieckiem by sobie poradziła :)
Jezus (podobno Jezus) powiadał: "kochaj bliźniego swego, jak siebie samego".
A czy kocha siebie ktoś, kto chce się zabić?
Dopiero, gdy pokocha się samego siebie (od tego zawsze się zaczyna), to można naprawdę pokochać innych.
Czy chęć autodestrukcji jest przejawem miłości wobec siebie?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Zostawcie Olę w spokoju!!;D Ona jest z nas najbardziej najmądrzejsza;D!! Wydaję mi się że Ola potrzebuje osobę w swoim zakresie...tylko jest problem ,bo takiej nie ma...
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
|||
|
|||
|
eeeeeeee urodzić..najpierw trzeba spłodzić,potem sie te 9miesiecy pomęczyć..a wiesz jej sie spieszy ta jedna noga..ble, ble...
|
|
|
|||
|
ja tam uważam, ze straszy, być może wołanie o pomoc..tylko że ona nie chce pomocy...więc..:/
|
|
|
Wlasnie chlopiec 40-letni ale nadal chlopiec:)))Ten to ma pod beretem nasrane ;-)Nie dalabym im 24 godz razem,nawiedzony agresor + zakrecona ,mieszanka wybuchowa.Ale spoldzic by moze cos zdazyli;-)
|
|
|
|||
|
Chociaz kto wie,czasem dwa chore berety dobrze sie dogaduja:))))
|
|
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 79 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |