| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| W moim domu straszy!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
|
Czytając ten tekst możecie pomyśleć ze zmyślam, ale ja naprawdę ostatnio dosyć często mam do czynienia ze zjawiskami, których nie mogę wytłumaczyć, otóż w moim domu słyszę, co jakiś czas dziwne dźwięki np. jakby cos w kuchni spadło, albo jakby ktoś z całej siły uderzył szklanka w stół, gdy idę w stronę, z której dochodził ten odgłos wszystko jest na swoim miejscu i tego rodzaju sytuacje dzieją się w dzień… Niekiedy czuje jakby ktoś stał za moimi plecami. Można stwierdzić, że mam nierówno pod sufitem, ale nie tylko ja mam takie odczucia i nie tylko ja słyszę te dźwięki spadających rzeczy. Moi rodzice tez doświadczają różnego rodzaju dziwnych sytuacji podobnych do tych, z którymi ja mam do czynienia. Kiedyś siedziałam z mama w pokoju było ok. 23 gdy usłyszałyśmy, że ktoś chodzi po kuchni, myślałyśmy ze to mój ojciec ale on wtedy spał… Albo pewnego razu był u mnie mój chłopak. Rodzice byli w innym pokoju drzwi były zamknięte i nagle usłyszeliśmy jak ktoś je otwiera i wchodzi do pokoju(słyszał to również mój chłopak). Okazało się ze drzwi są zamknięte i nie ma nikogo w pokoju...Mogłabym podać jeszcze kilkanaście innych ale te zdarzenia od pewnego czasu są coraz częstsze. Co prawda podobne sytuacje zdarzały się to już dawno temu i rodzice dawali zawsze na msze w klasztorze i był spokój. Jest jeszcze inna sytuacja, która nie daje mi spokoju. Pracowałam kiedyś w szpitalu na oddziale chirurgii onkologicznej i ogólnej. Zżyłam się z pacjentami. Niektórzy z nich byli w ciężkim stanie albo mieli dane tygodnie, miesiące życia ze względu na chorobę nowotworowa. Od pewnego czasu miewam sny, w których widzę poszczególnych pacjentów, następnego dnia słyszę w domu jakieś dziwne hałasy… Podejrzewam ze tym pacjentom stało się cos złego… Dodam ze mój dom znajduje się w bardzo bliskiej odległości od cmentarza… Co o tym sądzicie??
|
|
Tylko życie poświęcone innym jest warte przeżycia... |
|
ale on chce wrocic;/twierdzi ze sie zmienil.no i mam dylemata... kocham go ale boje sie ze znowu mnie oszuka:( no i byc moze znowu w domu zacznie straszyc...
|
|
|
A jaki ma związek osoba żyjąca ze straszeniem w domu?
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
byc moze jest to ostrzezenie przed byciem z nim albo poprostu nie podoba sie jakiejs duszyczce...
|
|
|
Może jakiś zmarły się w Tobie zabujał i jest zazdrosny :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
tak, polska wersja "uwierz w ducha";p troche zmieniona;p
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |