| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dziwne | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49 |
|
Zastanawiam się nad sobą,nad swoją osobą.Dziwi mnie to,że chociaż jestem naprawdę ładna,(dodam,że blondynką z niebieskimi oczami)to jeszcze ngdy nie miałam chłopaka,a tak w ogóle to bardzo ciężko nawiązuję jakiekolwiek kontakty z ludzmi.Czasami mam takie wrażenie,że ludzie mnie omijają,nie zauważają,jakbym była naprawdę niewidzialna i lgną do innych(czasami tych brzydszych osób).mnie zostawiają.Ale ja mam bardzo ciekawą osobowość,poczucie humoru,nie jestem wredna,mam miłe usposobienie,a ... i tak nikt mnie nie lubi,nie docenia.Może wydzielam jakieś inne promieniowanie niż oni?Mam bardzo małe grono przyjaciół.Ciężko mi się odnalezć w tym świecie.Nie potrafię znalezć wspólnego języka z ludzmi,nie rozumiem ich,nie potrafię ich zrozumieć.A oni nie umieją zrozumiec mnie.Chociaż wyglądam tak jak oni,czuję się wewnętrznie inna.Nie potrafię tego wytłumaczyć.
|
|
|
CT swietnie napisales. Jezeli nawet jest ktos madry i ladny, to jest takie powiedzenie, ze - jak wszedles miedzy wrony, to krakaj tak jak ony !!! Niech sie komus nie wydaje, ze jest wybrancem. Kazdy jest tylko po to zeby zyl najlepiej jak umie. Jezeli nawet ktos posiada jakas wiedze, to trzeba pamietac, ze nie wszyscy tej wiedzy potrzebuja. Nawet jak sie kogos ostrzega przed zlem, to tez nalezy byc ostroznym. Kazdy przede wszystkim i ponad wszystko chce zyc wlasnym zyciem.
|
|
|
CT - brawo!!! Kazdy kto myśli o sobie w samych superlatywach jest poprostu załosny. Najgorsze co moze byc, to widziec jedynie czubek swojego nosa i uwazac siebie za kogos wyjątkowego i kogoś naj....... a reszte uważac za hołotę.
Tak stworzono świat , że sa na nim ludzie pieknie i mądrzy oraz "piękni i madrzy " inaczej. Prawdziwa sztuka polega na dostosowaniu sie do sytuacji w jakiej sie znajdziemy. A to sie nazywa - INTELIGANCJA.
pozdrawiam
|
|
|
CT :D Hehe cieszy mnie to że nie jedyny śmieję się z tego wszystkiego...
Najciekawsze jest to że widząc bezsens ( śmieszność ) takich rozmów nadal je toczę... hmm... paranoja czy nadzieja?
Pozdrowienia :) Pax vobiscum :)
|
|
|
och tak... Jestem tak wspaniała ,piękna ,idealna ,wybrana... Takie miernoty jak wy nic nie rozumieja! "Ja chce żeby ludzi byli MĄDRZY" ,a wy... Sa dwa światy JA i ludzie. A cóź nasza ludzkość jest w 98% głupia (nie wspominajac o tym ,ze nie wszyscy mają blond włosy i niebieskie oczy) ale taka jest moja misja! Nuczyc was tempaków troche mądrości!
moze to nieodpowiednio ujme ale - zygac mi się chce......
|
|
|
Ludzie od wielu lat sa "sieczka" karmieni !!! Tak sie do tej "sieczki" przyzwyczaili, ze na prawdziwe madrosci nie maja juz czasu ani miejsca. Malo tego prawie kazda madrosc uwazaja za dziwactwo i glupote. Niestety, swiat sie zwichrowal i juz chyba wszystko jest stracone.
|
|
|
:D Eee tam - też twierdzę że na świecie panuje głupota, o czym nieraz isałem... nawet temat założyłem chyba, ale trzeba być optymistą :D I dlatego wierzę w ludzi :) I uważam że 50% ludzkości to ludzie inteligentni:)
Pax:)
|
|
|
zważcie na to że przeważnie umieszczamy siebie w tych 50 czy 2 procentach inteligentnych :)
|
|
|
hahahaha!! słuszna uwaga :) no to wszyscy sa inteligentni - kazdy na swój sposób :)
Pax:)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 49 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |