Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy Oni są wśród nas?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 63

Chciałabym tutaj poruszyć temat o tajemniczych istotach.Czy jest możliwe,że Obcy są wśród nas,tylko przyjmują wygląd ludzki?A może wśród nas są także Anioły?Co o tym myślicie?

Master 16,a skąd dokładnie pochodzą Wędrowcy?I co trzeba zrobic żeby poznac swą MISJĘ?

tak jak widac jestem ateista:-)widzialem kiedys cos w rodzaju cygara nad zakladmi graficznymi a teraz tvbydgoszcz czyli telewizja,no ale niestety bylem pod wplywem alkoholu:)nie duzego ,ale bylem:)widzialem ten statek ale komu mialbym to powiedziec jak i tak wszystkie panstwa chca to ukryc:)a gazety nie powiem im bo bym byl wariatem,a nie liczy sie ze to dzien pozniej czyli po tym calym >spotkaniu moim>byly jakies dziwne opady jakiegos dziwnego pylu:)bylem na ilicy jagielonskiej po tym zdarzeniu,a tam jest taki ekran z pomiarami zanieczyszczenia w bydgoszczy np mierzy siarke idt . i wtedy zauwazylem ze tej siarki jest wiecej niz norma wykazuje:)najgorszeze swiadkowie uwazali tak jak ja ze sa pijani i nic nie widzieli:)pozdrawiam:)nic juz mnie w tym zyciu nie zdziwi:)

Nie sądze. Pewnie odwiedzają naszą planete ale się nie ukrywają miedzy nami !!!Widziałem UFO!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 63
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.