| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 54 |
|
Witam!Od 15 lat zajmije sie wróżeniem z tarota...i jestem tutaj po raz pierwszy, mam nadzieje spotkac tutaj osoby o podobnych zainteresowaniach...wymienic doswiadzcenia i oczywiscie zawrzec nowe znajomosci.:)
|
|
|
własnie nie dostrzegłam w tym problem że już w niczym nie dostrzegam sensu i chciałam w prost jasno usłyszeć/ przeczytać jak będzie:(
dlatego napisałam i prosiłam o wróżbę
|
|
|
|||
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ależ się dyskusja rozkręciła:)
zastanawiam się jaka państwo macie opinie na temayt tego co przeczytałam na jakimś innym forum popuralnego portalu że każda kolejna wrożba do tego samego pytania wychodzi bardziej nie dokladnie wręcz błędnie?
rzeczywiście tak jest?
|
|
|
Za pierwszym razem zdajemy się na intuicję, podświadomość, nadświadomość, czy jak kto woli to nazwać.
Później zaczyna się kombinowanie i próby wpłynięcia na karty (a nie na stan faktyczny i prognozę).
Nie rozkłada się kart "do skutku", gdy wróżba nam się nie podoba.
Niestety, ale niektóre tu osoby interesuje tylko "pocieszenie" w stylu: "Igor powiedz, że on wróci", "Igor powiedz, że będzie dobrze", "Igor, czy coś tam u mnie się zmieniło?".
Niedawno jednej dziewczynie zrobiłem rozkład, który idealnie pokazał stan faktyczny i zagrożenia z nim związane. Powiedziała, że zdaje sobie z tego sprawę (nawet dokładnie mi wytłumaczyła o co chodzi), ale chciała abym jeszcze raz rozłożył karty, bo chciała koniecznie uzyskać odpowiedź na kwestie, na temat których Tarot wcześniej milczał. Zrobiłem nowy rozkład, ale Tarot "przytarł mi nosa" - od razu dał mi odpowiedź, że mam "nieczyste intencje" - dał mi po łapkach, więc dałem sobie spokój.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
"Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemności..." |
|
no dobrze a jeśli wrozy X i Y i wyszło jednemu i drógiemu coś zupełnie innego na to samo pytanie dla tej samej osoby. czy w związku z tym można powiedzieć że X nie zna się na kartach a Y nie umie wróżyć?
|
|
|
A może już zdążyłaś zmienić swoją przyszłość na tyle,żeby x wyszło inaczej niż y?;)
Może z ich wiedzą o kartach wszystko jest w jak najlepszym porządku, a sama powinnaś pogłębić wiedzę na swój i swojego życia temat;) To tylko moje skromne zdanie;)
Pozdr.
|
|
|
czyli jest możliwe że sytuacja się zmieniła bądź też osoba pytająca wpłyneła na jej zmianę? a jeśli z wróżącymi jest ok to w jaki sposób ja mam pogłebić wiedzę o swoim życiu skoro nawet wrożki jednoznacznej odp nmie potrafią udzielić?
|
|
|
Tak. Przecież czasami sekundy zaważają o naszym życiu, dlaczego więc w to wątpisz?
W jaki sposób? To trudne pytanie;)
Ale może zanim zapytasz o swoje życie wróżki, zapytaj siebie czego chcesz w życiu, co jest ważne, znajdź złe, ale i dobre strony, postaw cele, wyeliminuj niepotrzebne... Łatwiej się mówi, trudniej robi. Wiem, ale można, a później i karty łatwiej przemawiają i naprawdę da sie je zrozumieć.
Powodzenia i buziak
|
|
|
Zajmuje się wróżeniem z kart Tarota,kart Anielskich,interpretuję sny.
Chętnie służę radą
pozdrawiam :)
|
|
|
|||
|
to ja poprosze o wrozbe, co ze mna bedzie? w zyciu uczuciowym?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 54 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |