| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| kawały ;] | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32 |
|
jak sie nazywa zyd na księżycu??? Ufojudek
ahahhahahahahahahhahhohohoihihihihihiiihahahah ja nie moghe zaraz soe poplacze ze smiechu (a o co wlasciwie chodzi?)
|
|
|
hehe a teras coś innego
|
|
|
nastolatka wraca z chlopakiem z imprezy i chlopak do niej mówi
-zrób mi lache
-teraz??o północy??zwariowałeś??
-no zrób!
-a jeśli matka bedzie wynosic smieci....albo tato z psem na spacer....
po chwili przychodzi siostra nastolatki
-mama mówi że wyniosła śmieci, tato wyprowadził psa i zrób mu tą lache bo jak ty mu nie zrobisz to ja zrobie a jak nie ja to ojciec mu zrobi tylko niech twój chłopak zdejmie ręke z domofonu bo kurwa chcemy spać!!gg:2667893
|
|
|
IDZIE BLADYNKA PODZIEMNYM KORYTAZEM DO PRACY I WIDZI IDACEGO NA NIA POL NAGO MEZCZYZNE Z ROLOZONYMI REKAMI.WYSTRASZONA BLADYNKA NIE WIEDZAC CO ROBI WALNELA MEZCZYZNE TOREBKA.WTEM SLYCHAC BRZEK POTLUCZONEGO SZKLA
I GLOS ZDENERWOWANEGO MEZCZYZNY:CHOROBA JUZ 5-TA SZYBE NIOSE I NIE MOGE DONIESC!!!!!!!!.
|
|
|
Jedzie babka i pijany facet autobusem.Babka stoi nad nim,ma bluzeczke na ramiączkach, nieogolone pachy i trzyma się drążka!Pijany facet siedzi i mówi: Tee baletnica!Ta nóżka to nie za wysoko?!?!
|
|
|
W Warszawskim Gettcie ogłoszono zbiórkę żydów, wybrano z nich 45 i rozstawiono pod murem. Po pięciu minutach padło sześć strzałów, a przez megafon odzywa sie Hans:"W dzisiejszym żydolotku padły numery 23,10 ..."
|
|
|
Mąż i żona znaleźli starą lampe. Żona ją przetarła i nagle z zadrzewa wyszedł facet i powiedział:
- Jestem dżinem i spełnie wasze trzy życzenia, ale wzamian musicie spełnić moje jedno.
Zgodzili się. I najpierw mąż zaproponował:
-Chcem mieć dużo pieniędzy na koncie.
Dżin powiedział:
-Stało się
- Chcę mieć po dużym domie z ogrodem w każdym państwie.-powiedziała żona
Dzin powiedział:
-Stało się
- Chcemy być nie śmiertelni- powiedział mąż.
Dzin powiedział:
-Stało się.
-A jakie jest twoje życzenie Dżinie?- spytał mąż
-Czy mogę się kochać z twoją żoną?
Mąż i żona długo rozmyślali, aż wreszcie mąż powiedział:
-Tyle dla nas zrobiłeś... zgadzam się
Dżin i żona długo się kochali, aż wreszcie przyszli do męża. Dżin powiedział:
-Ile wy macie lat?
-28-powiedziała żona
-32-powiedział mąż
Dżin popatrzył na nich i odparł:
-Tacy jesteście starzy i wy w Dżina wierzycie???
hihi :D
|
|
|
hehehehehe
Przylatuje UFO do Ameryki. Ląduje, oczywiście wielka feta na powitanie. Wychodzi zielony Ufoludek i mówi: "Mam zielone różki, mam zielone nóżki, mam zielone wiaderko, mam zielony statek - dajcie mi coś na pamiatkę do wiaderka dobrzy ludzie!" Na co Amerykanie odpowiadają: My tutaj biedni jesteśmy!edźcie do Ruskich oni mają to wam na pewno dzadzą.
No i UFO poleciało do Rosji. Tam też ich witają. I znów wychodzi zielony Ufoludek i mówi: "Mam zielone różki, mam zielone nóżki, mam zielone wiaderko, mam zielony statek - dajcie mi coś na pamiatkę do wiaderka dobrzy ludzie!" Na co Rosjanie odpowiadają: "U nas taka wielka bieda! Nie mamy nic! Do Polaków lećcie!ni tam maj gierka, Giertycha, Posłankę Beger, Leppera. To bardzo zamożny i inteligentny kraj. Tam Wam coś dadzą. "
No to uradowane UFO przylatuje do Polski. Tutaj się okazuje że nikt ich nie wita. Ufo jest trochę zdziwione ale nie daje za wygraną. Spotyka jakiegoś dziadzia i mówi: "Mam zielone różki, mam zielone nóżki... o kurde gdzie moje wiaderko? Kto mi ukradł statek?!"
|
|
|
Jedzie dresik mercedesem po jakiejs zapomnianej wiejskiej drodze, nagle ktos macha by ten sie zatrzymal, po chwili podchodzi lump smierdzacy, obrzydliwy i pyta sie drecha czy by go nie podwiozl, ten na to spierdalaj bo ci dojebie smrodziuchu won!!! lump nagle mowi a jak ci dam za podwiezienie 5000$?? dres pomyslal chuj niech strace za 5000$ odnowie tapicerke, po chwili jada, jada a lump sie pyta czy dres nie mialby poczestowac go papierosem, ten sie rozloscil znow nawyklinal, ale lump na to kazdy papieros za 1000$, dres hmm no nic to zgoda, jada dalej dalej aa lump nagle zapodaje, sluchaj jezeli mi obciagniesz daje Ci 300000$ dres poczerwienial, wyzwal go od kurew, ale pomyslal ze z drugiej strony nikt go nie widzi, kolegow nie ma, obcy rejon, no to mowi ok, zatrzymali sie na poboczu, lump zaczal sie rozbierac jebie od niego jak z chlewni, obsrane majty, zaszczane kalefiksy, dres zaczyna mu robic laske, a lump tak sobie mysli: o w kurwe jebane w zyciu sie tak nie zapozyczylem:)
|
|
|
Pyta Gosiewski J. Kaczyńskiego:
-słuchaj, ja nic nie rozumiem z aktualnej sytuacji politycznej w Polsce!
-To ja ci zaraz wszystko wytłumaczę, odpowiada JK.
-Eee, wytłumaczyć to ja też potrafię, tylko nic nie rozumiem!!!!
|
|
|
Siedzi dwóch pijaków pod Pałacem Kultury.
Jeden patrzy jak lotniarz leci.
Patrzy, patrzy, a tu lotniarz w Pałac Kultury walnšł.
Mówi do drugiego.
-Patrz! Ten lotniarz walnšł w Pałac Kultury!!!
Drugi mówi- Jaki kraj, taki terrorysta!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |