Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
skutki braku (nieuprawiania )sexu
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22

jakie sa skutki? -nerwice -depresje -mysli samobojcze hm? pewnie facetom to bardziej grozi ale babki tez mają temperament !!

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Całkowicie błędne wnioski wysnułeś. Tak to jest, gdy ktoś najpierw sam tworzy sobie obraz autora tekstu, po czym na podstawie własnej wizji wysnuwa kolejne wnioski. Skupiłeś się na jednym tylko elemencie i dorobiłeś do tego całą mitologię. Oj zagalopowałeś się Romeczku i czekam na przeprosiny. Po pierwsze - mój błąd, że nie podałem źródła (tekst nie jest mój). Po drugie - nie lubię fanatyków (w tym szczególnie religijnych) wszelkiej maści. Tak się składa, że pewne zachowania są ściśle związane z fanatyczną wiarą religijną i zmiana pewnych idiotycznych zwyczajów wyszłaby na zdrowie (psychiczne zwłaszcza) wielu ludziom. Tak to już jest, że fanatycy religijni dopuszczają się największych zbrodni - mamy na to przykłady historyczne i współczesne z różnych rejonów świata. A niemal całkowite zakrywanie ciała jest tylko jednym z objawów fanatyzmu, i nie myl tego z uwarunkowaniami wynikającymi z klimatu (ciepłego lub zimnego). ZROZUMIAŁEŚ ? P.S. Chyba zły dzień dzisiaj miałeś.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Oj zagalopowałeś się Romeczku i czekam na przeprosiny.
- Przpraszm ! Jasne, ze przepraszam - bo to nie mialo byc takie osobiste jak wyszlo. A z innej strony, to po prostu mecza mnie juz "poprawne politycznie" postawy i wieczne ataki na arabow, niemcow, wietnamczykow, koreanczykow, japonczykow czy kogokolwiek kto w danym momencie jest na zmianie. Wiem, ze nie to miales na mysli, ale gdzies (a gdzie ? - jesli nie tutaj, na tym forum, gdzie sie zrozumiemy ?) musialem wyrazic te uczucia i wlasnie Ty napisales cos, co doskonale pasuje/pasowalo, by dac wyraz temu o czym pisze. Pamietacie jak przez cale lata usilowano nam wmowic, ze niemiec to idiota ? Albo, ze wietnamczyk to brudas i sadysta ? Znamy wszyscy obraz jaki tworza media, hollywod i TV na temat np.: latynosow, badz slowian. Dla przecietnego amerykanina slowianie, to slowacja z filmu "HOSTEL" i "HOSTEL 2" - Quentin Tarantino. Tak wyglada Europa srodkowa, wschodnia i w ogole stereotypy, czesto powtarzane bez przemyslenia. A polish joke's znacie ? pozdro

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.