| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Sedziwoj, zle kierujesz swoje pretensje. To nie wisnia pisala jako wpadlamnachwile to ktos inny, ktos dla kogo to forum to cale zycie, ktos kto poswieca tutaj duzo czasu i podwazyles jego autorytet, pomysl pomysl, napewno wpadniesz kto to. Podpowiem tylko ze bardzo go rozjuszyles tekstem o wazniaku hahahaha. Wisnia sie nie liczy tutaj.
|
|
|
|||
Coco |
|
Ostrzegacie przed "nauczycielami" (guru) internetowymi, a ja jestem ciekawy, czy są jakieś nauczycielki, bo chętnie zostałbym uczniem jakiejś Pani, Mistrzyni rozwoju duchowego, czy jak tam chciałaby się tytułować :)
Sędziwój nie chce przeprosić Wiśni, ale ja bym ją bardzo ładnie przeprosił :) Może Wiśnia nie ma aspiracji by zostać nauczycielką, ale ja bym u niej chętnie nauki pobierał - naprawdę byłbym bardzo pilnym i oddanym uczniem :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
To ją przepraszaj, bo ja nie mam za co :)
Wendol widać lubi rolę pantoflarza. Jaki uniżony ton, wendol do usług. Haha.
|
|
|
Czy mężczyzna ur 31.10.66 szuka ze mną kontaktu ? Czy mam do niego pierwsza przemówić ? Co on w tej chwili czuje do mnie?
|
|
mariadorota |
|
Ojojoj sie klotnia wywiazala na zakleciach.
A ja wam cos powiem, ze to forum to jest forum agenta Dariusz W., psa (a konkretnie klawisza!).
Ktory pisze pod wieloma nickami.
Psychol przez duze P.
Pasjonuje sie bronia i manipulowaniem ludzmi.
Kiedys pisalam na tym forum czesto, ale od kiedy urzeduje tu wendol przestalam. Czytanie jego rewelacji mnie znudzilo. Ciagle te same blablabla.
Moge sie zalozyc ze wendol napisal pod tym nickiem wpadlamnachwile
Jeszcze ze 2-3 lata temu ktos wlamal mi sie na konto i pisal z niego.
To forum to jeden wielki experyment mowie wam.
Gosia, wendol, wrozka to ta sama osoba. Ale skoro chcecie z psycholem pisac to piszcie dalej. Ja wysiadam.
|
|
|
A Ty Arlenka tak naprawdę myślisz (jakieś schizy masz), czy celowo kłamiesz?
Nie piszę pod wieloma nickami, ani się nie włamuję na czyjeś konta - zresztą nie mam takiej możliwości, bo nie jestem adminem, tylko moderatorem.
Nie znasz mnie, a piszesz takie oszczerstwa - bardzo nieładnie (to mało powiedziane) i nie wiem, co Tobą powoduje.
Powinienem się wkurzyć?
Chyba nie, bo wyglądasz na chorą z nienawiści, a jeśli coś innego Tobą powoduje, to się wytłumacz.
Albo może popytaj o mnie osób, które się ze mną spotkały.
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Tak sobie jeszcze raz przeczytałem to, co napisałaś i bardzo nie spodobało mi się to:
|
|||
|
|||
Coco |
|
oj wendol slonko co sie tak denerwujesz, przeciez to prawda. To forum to jest siedlisko psycholi, co widac chocby po tym temacie.
Magia, czary, kto normalny sie tym zajmuje?
A to ze mi ktos zarypal tu konto to prawda. Podejrzewam ciebie poniewaz jestes tutaj osoba ktora zartuje sobie z pytan takich np. o to czy poznam faceta, wiec bylbys w stanie ty cyniku tak zrobic i tyle
|
|
|
|||
|
Oj kochani, czytam i sie smieje w glos! Nie jestem Wendolem, fakt,mam tu konto pod inna nazwa ale dtosunkowo rzadko funkcjonuje na forum, wiec nie przepychajcie sie bo raczej nie zgadniecie. A jak zgadniecie to wszystko mi jedno, bo wpadam tu tylko dla Igora, reszta mnie nie interesuje.
coco - moja wypowiedz cytujac Ciebie miala na celu nawiazanie do tego co napisalas, nic absolutnie Ci nie zarzucam:)
a sedziwoj niech sobie kpi, to mi tylko potwierdza ze mowie o wlasciwej osobie
arletka "to forum to siedlisko psycholi!!" to jak tu trafilas?:D i moze Igor z wendolem to tez jedna osoba?:D
|
|
|
Ktoś tutaj się powinien leczyć. Proponuję nie karmić trolli lub trolla.
To się zaczyna już robić nudne. Ciekawe kogo następnego ta osoba oszkaluje.
Ani Wendol ani ja nie będziemy się przejmować osobami, które piszą jako anonimy. Obowiązuje zasada: listy anonimów lądują w koszu, na forum i w internecie postępuje się tak samo.
Obie panie wchodzą tutaj i szkalują osoby, których nie znają.
Na podstawie wpisów na forum nie można nawet określić wieku, charakteru ani innych cech osobowości. Śmiać mi się chce gdy czytam te wypociny co niektórych. Może czas wyluzować.
|
|
|
ZAKLĘCIA
agnulafull
4 dni temu o 16:54
A w Polsce jak się widzisz ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
|
Ja np. nie czuję się obrażony, bo nie wiedzą, co czynią ;))
Jak ktoś produkuje negatywną energię, to przede wszystkim sam ucierpi - źle się będzie czuł itp.
Dzięki Wiśnia za wniesienie pozytywnej energii na to forum :)
To jak - będziesz jakichś nauk udzielała? :)
|
|
|
Hej Wendol!:)
Właśnie dlatego unikam wkręcania się w negatywną energię, bo chcę się czuć czysta i uwielbiam wesołe osoby;)
He he...a właśnie miałam Cię zapytać czego chciałbyś się tak gorliwie uczyć ode mnie:) bo mi to tak naprawdę też by się jakiś doświadczony nauczyciel przydał ;D ...jestem jeszcze daleeeko w polu...:)
|
|
|
To ja Cię nauczę jak uczyć (być nauczycielką) i wtedy Ty będziesz mnie uczyła :)
|
|