Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
2 0 1 2
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036

2012 - czy slyszeliscie cos na temat tej liczby? Czytalem interpretacje Wielkiego Kalendarza Majów... jak wiadomo uwazali oni go za najwieksze osiagniecie naukowe ich kultury. Jak wiadomo kalendarz ten przedstawial pewne cykle zyciowe, rowniez zawarte w nim byly wszystkie kombinacje lancuchow DNA i RNA czlowieka.. to juz samo w sobie jest zastanawiajace! Tak samo jest zastanawiajace istnienie wielkich ich budowli.. egipskich piramid.. wielkich ksiag. Interpretacja kalendarza zapowiada - przeliczajac na nasz system kalendarzowy - na rok 2012 tzw "przejscie swiata, w kolejny wymiar swiata" (5 wymiar) - wedlug nich. "To co bylo zakopane zostanie odkopane". Podobnie czytalem o przepowiedniach Nostradamusa... i tu kolejne powiazanie do tej sprawy.. rowniez jego przepowiednie polegaly na zauwazeniu pewnych cykli zyciowych. Data nie jest zbyt jasnie okreslona (moze to byc w przedziale 2009-2012)... zdaniem jasnowidza ma nastapic rowniez przjescie ludzi w inny wymiar... nastapi EPOKA PRAWDY. Nostradamus byl bardzo zaglebiony w ewolucje swiadomosci ludzkiej - jak wiadomo! Kolejne powiazanie jest do Biblii: zmarli powstana z grobow.. to nawiazuje do przepowiedni Majów! Kolejnym ciekawym argumentem, ktory laczy to w pewien sposob w calosc jest to, iz na rok 2012 naukowcy spodziewaja sie przelotu wielkiego materotytu... i juz zaczely sie spekulacje czy przypadkiem nie zawadzi o Ziemie... prawdopodobnosc trafienia to: 1/1000 000. Ale nie tym sie przejmuja... Zastanawiaja sie mianowicie: jesli w nas nie trafi.. i przeleci blisko obok naszej planety... czy nie nastapi czasem przemagnetyzowanie biegonow Ziemi!? Strach pomyslec jakie to niesie ze soba konsekwencje. Wydaje mi sie ze temat jest wystarczajaco ciekawy.. zwlaszcza ze wiele faktow z roznych miejsc na Ziemi wiaze to w jakas sensowa calosc. Jestem ciekaw czy posiadacie podobne informacje i rowniez dostrzegacie ta sprawe. Mozliwe ze dowiem sie od Was cos jeszcze wiecej. Pozdrawiam wszystkich i biernie obserwuje Wasze wypowiedzi ma plaszczyznie naukowej jak i religijnej!

cały czas nie odpowidziałaœ na pytanie czy masz dziewczynę widze ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem, ale w przypadku braku mózgu to oczywiste

Wysysaja mnie do kosci.

natx sie boi odpowiedzi, no proszę, wyszła z niej mała strachliwa dziewczynka

Sypiam sobie z siostra.

nie pytam się z kim sypiasz, ale jestes blisko precyzyjnej odpowiedz. do 100 razy sztuka.

Precyzja czasoprzestrzeni jest chwilowa.

nie zmieniaj tamatu i odpowiedz na pytanie

Odpowiem, jak wygimnastykujesz bardziej 4 wymiar.

Lizales jakiejs kobiecie??

odpowiedz na moje pytanie

Odpowiem, jak ty opowiesz, jakie masz doswiadczenia seksualne.

nie, nie, kultura nakazuje odpowiedŸ na pytanie. więc odpowiedz

Cos za cos preferuje.

od kilku ładnych minut zadaje ci proste a ty nie mozesz go zrozumiec, czy co? za głupia na to jestes? pytam sie CZY MASZ DZIEWCZYNE??????????????????? moze teraz zobaczysz to pytanie bo widze ze denaturat ci juz sie na oczy rzucil

nat nie wiedziała co już powiedziec i poszła spać, hehe

podczymuje temat , oby do 2012 posta !! :>

Wina tuska

Jak widac kolege C interesuje bardziej, czy mam dziewczyne, niz temat roku 2012. Wybaczmy mu to ludzie. Wydaje sie, ze ma male doswiadczenie w tych sprawach, a szczegolnie jego padalec (to kolegi ulubione slowo) rzuca sie mu na mozg i widzac we mnie jedynie lesbijke, raczy mnie inwektywami.

a moim zdaniem zachowujecie sie obaj jak dzieci :)

Wina tuska

Natx:
raczy mnie inwektywami
"co ty tu robisz na tym forum, jak na niczym sie nie znasz kolesiu wyjebany." "Ty masz zwyczajnie nasrane" "Ty masz zwyczajnie nasrane, izydo" "Choc mniej nasrane masz od tego cipy Camapriego" "Ty isis, a robilas test ciazowy??"

alkazam:
a moim zdaniem zachowujecie sie obaj jak dzieci :)
w każdym z nas jest trochę dziecka ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.