| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam serdecznie
Moje pytanie jest krótkie ,chciałabym bys odpowiedział na nie tak lub nie . Czy on posiada moje zdjęcia?
Pozdrawiam Ciebie serdecznie Igorze
|
|
|
Witam serdecznie.Czy uda mi się wywalczyć mieszkanie z którego chcą mnie eksmitować??? i czy będę umiała jeszcze kiedyś się uśmiechnąć ???(straciłam brata i mamę) dziękuję Aisha
|
|
|
Igorku...powiedz mi proszę czy ta wizyta u lekarza jest konieczna?
Czy te bóle głowy to coś poważnego czy tylko stres i nerwy?
Dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
Mam pytanie do Twoich kart Igorze
Czy osoba która napisała mi anonim jest mi znana? czy to nieznana osoba?
|
|
|
|||
|
Hej Igor!
Proszę, opisz mi tego pana wielbiciela, czy ja go dobrze znam?
Pozdrawiam:)
|
|
|
|||
|
Przeczytać, to mało - trzeba jeszcze zrozumieć, poczuć i zastosować w życiu.
Jest wiele książek traktujących o tym samym, ale w różny sposób prawdy są tam podane. Chodzi właśnie o to, by konkretnej osobie polecić konkretną książkę dostosowaną do jej poziomu przyswajania. Dana pozycja może być odpowiednia dla jednych, a dla innych to strata czasu, bo albo już to wiedzą i stosują, albo dana książka i tak im w tym nie pomoże - nie dotrze do nich :)
A adres Igora najprościej uzyskać klikając na jego "podobiźnie" :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Czy my z Wojtkiem bedziemy jeszcze razem?Czy wróci do nas ta miłośc co nas łaczyła?
|
|
|
Igorze dziekuje bardzo za wrozbe.....ale napisz mi jeszcze dlaczego bylby to upadek zdrowego rozsądku....dlaczego pan P. nie jest odpowiednią partią dla mnie?
|
|
|
Igorze....czy sytuacja finansowa polepszy się?jak długo jeszcze potrwa u mnie kryzys?
|
|
|
WENDOL właśnie o to chodzi, w 100% się z Tobą zgadzam:)
Gdyby Sedziwoj trafił na przemawiającą książkę do niego, pewnie nie pytałby czy projekt się powiedzie, tylko by to po prostu wiedział;) Dlatego zawsze warto szukać, gdy się jeszcze nie jest pewnym swego:)
Pozdrawiam:)
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja mam natomiast problem z zajściem w ciążę. Bardzo chcę juz być mamą.....możesz mi odpowiedzieć, kiedy wreszcie zajdę w ciążę i urodzę dziecko????? i ile dzieci będę miała????
|
|
Ilona |
|
Wendol
Zgadzam się, to bardzo mądre i pozytywne rozwiązanie.
|
|
|
Panie Igorze, mam niemądre pytanie - czy do 14.02.2011 spotkam jakiegoś mężczyznę w którym się z wzajemnością zakocham?
|
|
http://s5.katsuro.pl/woo.php?id=21118 |
|
wendol/wiśnia: jak już chcecie służyć za "wujka" dobra rada to chociaż przeczytajcie to co napisałem bo na razie to piszecie nie na temat. Nie pytałem czy warto a chciałem prognozy. Dwie różne rzeczy. Poza tym, żeby radzić komuś trzeba najpierw samemu się wziąć za siebie i swój rozwój duchowy, dopiero potem udzielać dobrych rad. Skąd wiem że się nie rozwijacie? Z dwóch powodów: mądry człowiek nie narzuca się drugiemu ze swoimi radami, mądry człowiek mówi wtedy gdy ma coś do powiedzenia. Pozdrawiam i bez obrazy ;)
|
|
|
A kto tu komu cokolwiek narzuca? To tylko zwyczajna rozmowa. Mądry człowiek się też nie obrusza z byle powodu,nie ocenia, no i jest pewien tego co zaczął-wolność słowa no nie?
Pozdro:)
|
|
|
dnia 29.01.2010r. w godzinach 12.05 - 16.15 jechałem autobusem z
miejscowości Prostki do Warszawy, to jest na linii Gołdap - Warszawa, pks Warszawa.
po lewej stronie ode mnie w autobusie siedziała ładna dziewczyna, blondynka,
kręcone włosy. była z chłopakiem. bardzo mi się podobała ale nie
miałem odwagi do niej zagadać.
teraz chcę się dowiedzieć, jak ona się nazywa, skąd jest, i jak mogę
ją odnaleźć. proszę, pomóż!
|
|
|
Ano właśnie Sędziwoju - to były ogólne, teoretyczne dywagacje, a Ty możesz tu być przykładem lub nie, bo nie znam i nie chcę znać szczegółów Twojej sytuacji - po prostu mnie to nie interesuje.
To były ogólne rady i może komuś w czymś pomogą - niekoniecznie Tobie. Nie bierz wszystkiego do siebie :)
Skąd wiem, że się rozwijasz? :))
Spoko Sędziwoju - Twoje pytania są super sensowne w porównaniu... :))
A jaką ja piękną blondynkę kiedyś spotkałem... :)
Sorry, ale niektórzy tutaj bardzo mnie rozweselają, za co im serdecznie dziękuję, bo śmiech to zdrowie :)
|
|