| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witaj Igorku
Kubeł zimnej wody na głowę poproszę.
Gdyby głupota miała skrzydła to już byłabym ptakiem.
Może znasz przepis na zapomnienie albo coś na większą nieufność?
Ten pogodowy dołek zamiast maleć się powiększa, a ja wciąż nie widzę wyjścia. ;(((((((
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
|||
Anka |
|
Igorku czy uda mi sie ukonczyc kurs masazu???czy kolega z zajec Jacek to dobry czlowiek??
|
|
|
|||
|
|||
Pozdrawiam Agni... |
|
witam igorze
powiedz mi czy tym czym się zajmuję będe dalej robić i czy wszystko mi się poukłada najważniejsze czy mój najmłodszy synek zacznie dobrze mówić, czy szykują się jakieś sensowne zmiany w moim życiu bo do tej pory to wszyscy dookoła oszukiwali mnie nawet osoba do której miałam ogromne zaufanie i dużo dla mnie znaczyła.
pozdrawiam cie serdecznie .
|
|
|
Witaj Igorze,
Interesuje mnie jak ułoży mi się w pracy? Czy moja posada jest bezpieczna? I czy moje marzenie związane z pewnym mężczyzną spełni się?
dziękuję z góry za odpowiedź i pozdrawiam :)
|
|
|
|||
|
Czy jesteś w stanie określić czy opiekują się mną anioły?
Jeśli tak ,to ilu mam opiekunów?
|
|
|
a jeśli powiem Tobie, że to nie był biedny pod kościołem tylko młoda dziewczyna zbierająca ze spuszczoną głową pieniądze pod sklepem, która była tak zawstydzona, że nawet głowy nie podniosła ? I, że nie wspomniałam, że to od Igora ?
|
|
|
Witam Igorze
Moje pytanie jest konkretne :Czy podobam się szpakowatemu mężczyźnie o którym myślę ? i czy los nas do siebie zbliży?
|
|
|
Drogi Igorze. Zapytam więc - w związku z Twoim "ps." - czy odzyskam pogodę ducha? pozdrawiam
|
|
|
Czy Pan K kocha mnie i czy się ze mną zwiąże? A może powinnam poczekać na kogoś właściwego? Czy jego wlepiony we mnie wzrok jest oznaką miłości i czy długo jeszcze bedzie się tak gapił? akaiedy się zdecyduje na odważny krok?
|
|
|
Dziękuję za wyczerpujące wyjaśnienie.
Igorze proszę, powiedz.
Czy praca którą chce podjąć, będzie dla mnie korzystna?
Pozdrawiam i z góry dziękuję Awed.
|
|
|
Igorze kochany,
pogadaj proszę z krukami i powiedz mi, czy pan Paweł B. mimo wszystko zostanie moim mężem?
Pozdrawiam i tysiące buziaków posyłam :)
|
|
"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)" |
|
DROGI IGORZE'Czy mozliwe ze ktos rzucil na mnie urok
|
|
gwiazda581 |
|
witaj.ostatnio wpracy gina pieniadze z portfeli. kto to robi.dana
|
|
|
Igor książek naczytałem się całe mnóstwo - nie sądzę by kolejna coś zmieniła, chodziło mi o prognozę, a co do maila to podam tylko chyba nie na publicu, nie wiem czy da się tutaj przesyłać private message (nie widzę takiej opcji). Więc w jaki sposób mam Ci go podać, z drugiej strony książkę możesz polecić (chyba że to jakaś tajemna książka hehe) na forum.
|
|