| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 2 0 1 2 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036 |
|
2012 - czy slyszeliscie cos na temat tej liczby? Czytalem interpretacje Wielkiego Kalendarza Majów... jak wiadomo uwazali oni go za najwieksze osiagniecie naukowe ich kultury. Jak wiadomo kalendarz ten przedstawial pewne cykle zyciowe, rowniez zawarte w nim byly wszystkie kombinacje lancuchow DNA i RNA czlowieka.. to juz samo w sobie jest zastanawiajace! Tak samo jest zastanawiajace istnienie wielkich ich budowli.. egipskich piramid.. wielkich ksiag. Interpretacja kalendarza zapowiada - przeliczajac na nasz system kalendarzowy - na rok 2012 tzw "przejscie swiata, w kolejny wymiar swiata" (5 wymiar) - wedlug nich. "To co bylo zakopane zostanie odkopane". Podobnie czytalem o przepowiedniach Nostradamusa... i tu kolejne powiazanie do tej sprawy.. rowniez jego przepowiednie polegaly na zauwazeniu pewnych cykli zyciowych. Data nie jest zbyt jasnie okreslona (moze to byc w przedziale 2009-2012)... zdaniem jasnowidza ma nastapic rowniez przjescie ludzi w inny wymiar... nastapi EPOKA PRAWDY. Nostradamus byl bardzo zaglebiony w ewolucje swiadomosci ludzkiej - jak wiadomo! Kolejne powiazanie jest do Biblii: zmarli powstana z grobow.. to nawiazuje do przepowiedni Majów! Kolejnym ciekawym argumentem, ktory laczy to w pewien sposob w calosc jest to, iz na rok 2012 naukowcy spodziewaja sie przelotu wielkiego materotytu... i juz zaczely sie spekulacje czy przypadkiem nie zawadzi o Ziemie... prawdopodobnosc trafienia to: 1/1000 000. Ale nie tym sie przejmuja... Zastanawiaja sie mianowicie: jesli w nas nie trafi.. i przeleci blisko obok naszej planety... czy nie nastapi czasem przemagnetyzowanie biegonow Ziemi!? Strach pomyslec jakie to niesie ze soba konsekwencje. Wydaje mi sie ze temat jest wystarczajaco ciekawy.. zwlaszcza ze wiele faktow z roznych miejsc na Ziemi wiaze to w jakas sensowa calosc. Jestem ciekaw czy posiadacie podobne informacje i rowniez dostrzegacie ta sprawe. Mozliwe ze dowiem sie od Was cos jeszcze wiecej. Pozdrawiam wszystkich i biernie obserwuje Wasze wypowiedzi ma plaszczyznie naukowej jak i religijnej!
|
|
|
ta piramida w Chinach jest dwukrotnie wieksza od tzw. piramidy Cheopsa...
|
|
|
opis ksiazki Hausdorfa:
Niewielu mieszkańców Zachodu wie, że w Chinach znajdujš się gigantyczne budowle, ogromne piramidy, większe od egipskich. 300-metrowa piramida z prowincji Shanxi to największa piramida wiata. Kto i po co wzniósł te zagadkowe kolosy? I kim byli zagadkowi „synowie nieba”, latajšcy na zionšcych ogniem smokach, o których mówiš mity Chin, Indii, Tybetu i Japonii? *Awaryjne lšdowanie UFO sprzed 12 000 lat. *Szklane przedmioty z pustyni Gobi. *Akupunktura - podarunek "bogów" z kosmosu. *Latajšce smoki - pojazdy astronautów. *Rytuały odprawiane w mongolskich klasztorów. *lady atomowej zagłady. Hartwig Hausdorf, znany niemiecki badacz tajemniczych zjawisk porównywany z Dänikenem, autor ksišżki XX wiek – stulecie zagadek i fenomenów, ujawnia sensacyjne wiadectwa i przemilczane fakty, które dowodzš, że gocie z kosmosu odwiedzali Azję przed tysišcami lat, a może nawet byli protoplastami rasy żółtej.
|
|
|
bardzo ciekawe, muszę się tym głębiej zainteresować
może niedługo się okaże, że to co nam przekazujš media, ksišżki czy publikacje naukowe, to zaledwie kilka procent faktycznych zdarzeń, którš dotyczš naszš planetę ;)
|
|
|
hm... ja nie jestem pewna czy cokolwiek co zostaje przekazane przez TV, gazety itp... jest prawdziwe.
|
|
|
niczym w Matrixie ;)
ale podobno najbliższe lata majš otworzyc ludzkš wiadomoć
|
|
|
W realnym zyciu izydko mam do czynienia z otwartymi i kulturalnymi ludzmi, wiec nie musze do nich, jak sie wyrazilas, szczekac, ani tez nie wyzywaja mnie oni od wariatow z powodu nowatorskich mysli, jakie prezentuje.
|
|
|
Nieszkodliwym wariatem to jestes ty campari. W zasadzie nie mam nic przeciwko twojej obecnosci na forum, lecz gardze tym, ze ty cos do mojej obecnosci masz. To ewidentny objaw slabosci. Co do obrazania was, to wy pierwsi rzucliliscie rekawice, a choc ja jestem sama, nadal bede wytrwale walczyla o prawo do wolnego wyrazania samej siebie.
|
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
...chciala bym Ci tylko przypomniec... ze zaczelo sie na tym temacie od twojego tekstu...
|
|||
|
natx ale tobie musi sie nudzic w domu jestes w kazdym topicku... nieraz cos napiszesz modrego ale wiekszosc to same bzdury i te jeszcze obrazki... jak widze twoj nick to juz nieczytam posta...
|
|
Wina tuska |
|
Czytasz nie czytasz, ja po prostu przenikam przez siec i wpijam sie w twoje neurony nagle.
|
|
|
|
|
|
w moje nie :) sš nie do przebicia :))))
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
pytanie po co ta idiotka wkleja rysunek z księdzem i czaszkš?! żeby zwrócić na siebie uwagę?
|
|
|
Pomysl idioto. Moze w 2012 juz ciebie tu nie bedzie. Ha ha ha ha. Mam ci juz powiedziec papa??
|
|
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |