| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
awed123
7 dni temu o 11:40
Nie odpowiadam już na takie pytania, kiedy takie trafia do mnie na skrzynkę program je kasuje, musiał bym całymi dniami odpowiadać na pytania.
A co do twojego syna to:
ludzie dobierają się na zasadzie podobieństw - więc skoro sa razem to są tacy sami.
Na zasadzie podobieństw biologicznych organizmu, kiedy się ze sobą schodzą to organizmy dążą do wyrównania poziomu ładunków elektrycznych na poziomach molekularnych w komórkach => dlatego tam iskrzy.
Najgorzej jak ty zamiast pomagać będziesz tam doradzać.
Pozdrawiam
Igor
ps. Tarot kartami As Mieczy i VI mieczy mówi zrób testy a się przekonasz czy jesteś babcią czy nie ;)
|
|
|
ZAKLĘCIA
tatuszka1
7 dni temu o 07:29
Najlepiej zapomnieć ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
tajemnicza
4 lutego, 22:46
Byłby to upadek zdrowego rozsądku ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
alicja2010
4 lutego, 19:26
Gdybyś naprawdę chciała to dlaczego nie ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
alicja2010
4 lutego, 19:21
Czekały by cię tylko kłopoty sądowe.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
tifany4
4 lutego, 12:13
Kiedy wyjdziesz jej na przeciw ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
79277
4 lutego, 09:55
Jestem starym złośliwym dziadkiem, mam 98 lat i od jakiegoś czasu dostęp do internetu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Szamot
4 lutego, 07:39
Tarot kartami III Puchary i VII Mieczy mówi, że twoje problemy ulegną szczęśliwemu rozwiązaniu ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
basiula1
3 lutego, 21:41
Tarot karta As Mieczy mówi, że stare sprawy ulegną rozwiązaniu ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
nashira22
3 lutego, 20:23
Tarot kartą As Monet mówi, że przy szczęśliwych posunięciach finansowych ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
zoa32
3 lutego, 20:20
Ale nie wcześniej jak w sierpniu ...
Pozdrawiam
Igor
ps. tylko przestań byś smutna ;)
|
|
|
ZAKLĘCIA
Tajemnicza Nieznajoma
Dziękuję za wsparcie Biednego pod Kościołem, pytania trzeba zadawać tylko w tym wątku bo się potem wszystko rozłazi.
Tarot kartami III Miecze, V Mieczy i X Kijów mówi, że przed tobą pozytywne zmiany w sferze materialnej ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze'dziekuje za wrozbe'w moim zyciu jest ciagle cos nie tak ciagle kocham tego przez ktorego cierpie.p;s;ubogi podziekowal za datek ale w jego oczach bylo widac smutek
|
|
gwiazda581 |
|
Chciałabym sie dowiedzieć czy meżczyzna o którym myślę jest wolny?samotny ? czy może w związku?
|
|
|
Igorku:)
czy pójdę do pracy w marcu?
uda mi się zmienić promotora?
|
|
|
Witaj IGORZE!!
Proszę powiedz mi coś więcej na tamat mojego kolegi Konrada - czy warto się z nim przyjaźnić, czy to dobry człowiek???
PS: Nie bradzo rozumiem Twoją odpowiedź na moje poprzednie pytanie, czy mógłbyś ją rozwinąć?
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
Witaj Igorze, czyli mam sobie odpuscic? A ten moj planowany wyjazd w marcu, jechac czy nie, bedzie cos z tego na przyszlosc czy dac sobie spokoj. Wiem, ze to sa dwa pytania, ale chce sie odczarowac;)I dziekuje:)
|
|
Coco |