Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
2 0 1 2
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036

2012 - czy slyszeliscie cos na temat tej liczby? Czytalem interpretacje Wielkiego Kalendarza Majów... jak wiadomo uwazali oni go za najwieksze osiagniecie naukowe ich kultury. Jak wiadomo kalendarz ten przedstawial pewne cykle zyciowe, rowniez zawarte w nim byly wszystkie kombinacje lancuchow DNA i RNA czlowieka.. to juz samo w sobie jest zastanawiajace! Tak samo jest zastanawiajace istnienie wielkich ich budowli.. egipskich piramid.. wielkich ksiag. Interpretacja kalendarza zapowiada - przeliczajac na nasz system kalendarzowy - na rok 2012 tzw "przejscie swiata, w kolejny wymiar swiata" (5 wymiar) - wedlug nich. "To co bylo zakopane zostanie odkopane". Podobnie czytalem o przepowiedniach Nostradamusa... i tu kolejne powiazanie do tej sprawy.. rowniez jego przepowiednie polegaly na zauwazeniu pewnych cykli zyciowych. Data nie jest zbyt jasnie okreslona (moze to byc w przedziale 2009-2012)... zdaniem jasnowidza ma nastapic rowniez przjescie ludzi w inny wymiar... nastapi EPOKA PRAWDY. Nostradamus byl bardzo zaglebiony w ewolucje swiadomosci ludzkiej - jak wiadomo! Kolejne powiazanie jest do Biblii: zmarli powstana z grobow.. to nawiazuje do przepowiedni Majów! Kolejnym ciekawym argumentem, ktory laczy to w pewien sposob w calosc jest to, iz na rok 2012 naukowcy spodziewaja sie przelotu wielkiego materotytu... i juz zaczely sie spekulacje czy przypadkiem nie zawadzi o Ziemie... prawdopodobnosc trafienia to: 1/1000 000. Ale nie tym sie przejmuja... Zastanawiaja sie mianowicie: jesli w nas nie trafi.. i przeleci blisko obok naszej planety... czy nie nastapi czasem przemagnetyzowanie biegonow Ziemi!? Strach pomyslec jakie to niesie ze soba konsekwencje. Wydaje mi sie ze temat jest wystarczajaco ciekawy.. zwlaszcza ze wiele faktow z roznych miejsc na Ziemi wiaze to w jakas sensowa calosc. Jestem ciekaw czy posiadacie podobne informacje i rowniez dostrzegacie ta sprawe. Mozliwe ze dowiem sie od Was cos jeszcze wiecej. Pozdrawiam wszystkich i biernie obserwuje Wasze wypowiedzi ma plaszczyznie naukowej jak i religijnej!

dobrze, że zajrzałem na ta strone, bo przez spam Natx mógłbym tu nie zajrzeć a mam pytanie
isis:
22.09.06 ide na spotkanie z H. Hausdorfem (znacie go?) Jest to wyklad ze zdjeciami z Mexico-City Teotihuacan. Bedzie mowil miedzy innymi o Atlantach, piramidach itd
gdzie to się odbędzie?

niestety (chociaz dla mnie "stety") w Norymberdze. Znasz ksiazki Hausdorfa??

nie znam :( a czy ten Hausdorf nie ma przypadkiem urody Araba, jest raczej po 50 i mówi ze œmiesznym akcentem po angielsku?

1905 :P

Wina tuska

Ten koles, co nazywa mnie spamem, to sam jak taki spam. To ciekawe, co ty tu robisz na tym forum, jak na niczym sie nie znasz kolesiu wyjebany.

co już przestałaœ ważyć słowa?, hehe, mamy oto kolejnš twojš osobowoœć.
Natx:
na niczym sie nie znasz kolesiu wyjebany.
jeżeli u ciebie w domu tak się nazywacie to nie powód żeby to na forum przenosić. poza tym ten rynsztok pokazuje jaka z ciebie jest chamica i prostak

alkazam:
a czy ten Hausdorf nie ma przypadkiem urody Araba, jest raczej po 50 i mówi ze œmiesznym akcentem po angielsku?
he he... nie nie wyglada jak arab... tak wyglada: http://atlantisforschung.de/_images/home/hausdorf.jpg jak mowi po angielsku to nie wiem... bo slyszalam go tylko po niemiecku.

Stary, jaki rynsztok. Ty masz zwyczajnie nasrane.

Natx? Wszystko OK u Ciebie???? Hausdorf to autor swiatowej slawy... i ja ide na jego wyklad... tak wic nie wiem co ma jego wiek z tym wspolnego... A kto ma zwyczajnie nasrane... to mu tu wszyscy dooobrze wiemy...

http://www.twojaksiazka.com.pl/img/4/415748.jpg

Ty masz zwyczajnie nasrane, izydo.

Choc mniej nasrane masz od tego cipy Camapriego, który nic a nic ciekawego nie napisze tu nigdy.

acha... a po czym doszlas do takiego wniosku? Po tym ze ide na wyklad czy moze ze wzgledu na to ze ksiazki czytam???? Jesli juz mnie obrazac chcesz to jakos to musisz udowodnic...

Natx obraża bo to jedyna umiejetnoœc jakš posiadła. fakt, że nawet tego nie potrafi poprawnie zrobić. ona jest na poziomie człowieka pierwotnego a nazywanie mnie cipš, to œwiadczy o tym ułomie umysłowym Natx

a dawanie argumentów to w jej przypadku jak podróż z prędkoœciš œwiatła, możliwe aczkolwiek na dzień dzisiejszy niewykonalne (przynajmniej tak mi się wydaje ;))

Natx:
Ty masz zwyczajnie nasrane, izydo.
Natx:
Choc mniej nasrane masz od tego cipy Camapriego, który nic a nic ciekawego nie napisze tu nigdy.
cóż za bogate słownictwo, hehe na poziomie rasowego debila

@ Campari. Postaram sie po tym wykladzie Hausdorfa cosik naskrobac. Moze dowiem sie czesgos nowego. A moze wstawia na strone internetowa G.E.M. kilka zdjec... jak bedzie cos fajnego to je tu wkleje... a jesli chodzi o N... to trzeba takie zachowanie poprostu ze tak powiem olac... niech sobie szczeka... widocznie w realnym zyciu nie ma do kogo geby otworzyc... ps. jedno z nielicznych zdjec bialej piramidy w Chinach w dolinie Qui-Ling-Shan kolo miejscowosci Xian http://atlantisforschung.de/_images/theorien/asien/china/pyramiden2 .jpg

z lotu ptaka... http://atlantisforschung.de/_images/theorien/asien/china/pyramiden1. jpg

o byłoby super Isis gdybyœ napisała coœ o tym wykładzie, bo nie mam mozliwoœci wyjazdu do Niemiec, a poza tym wykład będzie pewnie w języku niemieckim, więc i tak bym nic nie zrozumiał ;) a ten facet ze zdjęcia to nie jest ta osoba, o której pisałem ;) o co chodzi z białymi piramidami? a co do natks, to fakt najlepiej olać, tak jak olewa sie nieszkodliwych wariatów ;)

hm... od czego zaczac... ta biala piramida byla ze tak powiem przez lata ukrywana (lub powiedzmy lepiej - mowiono po prostu ze jej nie ma) przez Chiny... Znajduje sie ona na terenie wojskowym Chin... wiec mozna bylo udawac ze nic tam nie ma...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.