Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wisnia 2 dni temu o 10:34 Masz, ale on marzy o tym o czym większość facetów ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA agnulafull 3 dni temu o 21:49 A jakie ty widzisz pozytywy ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA senna 4 dni temu o 21:59 Kochana na prawo jazdy zdasz kiedy jazda będzie dla ciebie i innych bezpieczna, Bóg musi martwić się nie tylko twoimi prośbami ale i prośbami tych któzy nie chcą trafić na amatora za kierownica a uwierz mi wyboru łatwego ON nie ma. Pozdrawiam Igor ps. cały czas koło ciebie są same zmiany ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA dobra 4 dni temu o 21:30 Możesz jej pomóc ;) Pozdrawiam Igor ps. i jej pomożesz ...

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anet 4 dni temu o 11:40 No faktycznie bajzel w finansach jak fix, Tarot kartami V Pucharów i II Monety mówi, że od marca problemy finansowe zaczną ulegać poprawie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 4 dni temu o 00:52 Tarot kartami Król Kijów i Rydwan VII mówi, że musisz iść do lekarza. Pozdrawiam Igor ps. i trzy razy w tygodniu robić 40 minutowe spcery

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA moor 5 dni temu o 19:29 Jeszcze chwilę to potrwa ale już nie długo. Pozdrawiam Igor ps. jeszcze nie jesteście gotowi ...

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monika 5 dni temu o 13:13 Musisz przeczytać koniecznie taką pozycję "Geniusz i obłąkanie" - zrozumiesz wtedy, że przechodzisz tylko transformację do wyższego poziomu a umysł się re-konfiguruje => ma tylko problem z pozbyciem się zbędnych obciążeń (informacji) ;) Pozdrawiam Igor ps. bo się nam wydaje, że to takie ważne i coś z tego będzie ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Grace 5 dni temu o 00:04 Tarot kartami Walet Mieczy i IV Miecze mówi, że masz się na nic nie nastawiać a samo przyjdzie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ninaaa 6 dni temu o 21:25 Co powiedział biedny pod Kościołem ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Anja 6 dni temu o 21:17 W czerwcu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA coco71 6 dni temu o 19:05 Zaczarowałaś się sama ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA jaaa 6 dni temu o 15:51 Spraw tak aby to on wykonał pierwszy krok ;) Pozdrawiam Igor ps. mam cię uczyć jak się o robi ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA nowa81 7 dni temu o 21:38 No ale nie tam gdzie trzeba ;( Pozdrawiam Igor ps. musisz wysłać góra dwie ale tam gdzie trzeba ...

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kwiaatuszek 7 dni temu o 19:54 A co Kwiatuszku Biedny pod Kościołem powiedział ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA edytka 7 dni temu o 17:38 Tarot kartami Słońce XIX i Koło Fortuny X mówi, że ma kogoś ale nie szansa jest ... Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA czary2mary 7 dni temu o 15:47 Tarot kartami Kapłanka II, X Kijów i V Mieczy mówi, że się wam uda. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wiśnia Przyślij do mnie maila pt "tutaj wiśnia" ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA leemonqa 7 dni temu o 12:28 A kiedy patrzysz mu głęboko w oczy to co widzisz ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA sylwia27 7 dni temu o 11:48 Tarot kartą VII Kijów mówi, że tak. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą