Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Coś co chcecie pokazać
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307

Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co? Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp. Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie. Czyńmy dobro! ]:

Właściwe i rozsądne jest uczyć się i rozumieć, wiedza pozwala realistycznie patrzeć na świat. A będzie to co będzie. Jak trzeba coś będzie przeżyć to łatwiej będzie rozumiejąc z czego wynika sytuacja.

polecam obejrzeć http://www.intronizacja.pl/ 2 video od góry Król królów - video , niestety bardzo nastawiony na dni apokalipsy. A co do tego heksagramu film może słaby ale warty uwagi bo nie kazdy jest takim swiatowcem zeby widziec jeden symbol w tak wielu wierzeniach oraz ubiorach, logach itd. wiec warty uwagi jest to zacierane a nie zawsze patrzac na np. gwiazde betlejemska skojarzysz:)

Ocelot:
mam na imie Łukasz tak przy okazji:D
Tak przy okazji....Dominika :) milo mi !

Witam wszystkich...szczerze to chyba nie miałam pojęcia na co się piszę, bo myślałam że KTOŚ jakiś jeden z tych mądrzejszych podpowie mi, bądź przepowie co mnie czeka w niedalekij przyszłości lub co zrobić z tym fantem. Okazuje się jednak, że to profil dla ludzi z nietypową wiedzą i mądrością i nic tu po mnie prawda????

Katia

I w sumie to chyba do pokazania nic ciekawego nie mam :D Chyba, że ... ...no mogę napisać że mam wrażenie, że ludzi na odległość jakaś chemia przyciąga:D

Katia

A ilu użytkowników w tej chwili tu jest - chyba tylko ja, więc spadam:DDD

Katia

nie przesadzajmy Katiaavanti :-) to akurat ogólny temat choć jeśli interesują Cię bardziej wróżby to polecam temat zaklęcia gdzie akurat ja nie zaglądam i dlatego TU Cię witam :-) pozdrawiam i witam od tej drugiej strony Dominikie i Łukasza- ja oczywiście to ja :-) czyli zbychu

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Filmik intronizacja ma za zadanie wpywac na emocje ludzkie, bo one sa bardzo delikatne. Strach to glowny element ....a zycie toczy sie dalej. Strachliwi ludzie jak nic padna na kolana :-) ale myslacy powiedza, to jak to jest z ta boskoscia Jezusa ??? jest Bogiem a nie moze nic ! I tu sie klania wolny wybor. Grajac na emocjach mozna wymagac wszystkiego ale sama chec wymagania, "mobilizowania" do okreslenia swej woli jest sila i napadem pod ktorym czasem emocje zwlaszcza te nie podparte wiedza uginaja sie i padaja. Manipulacja czlowieczka na granicy "nieba" i ziemi :-)

Katiaavanti:
.no mogę napisać że mam wrażenie, że ludzi na odległość jakaś chemia przyciąga:D
Dokladnie choc nazwalabym to energia :-)

zbyszek123:
hoć jeśli interesują Cię bardziej wróżby to polecam temat zaklęcia gdzie akurat ja nie zaglądam
mnie to tez nie ciekawi :-) pozdrawiam Zbyszku

z tym filmikiem hm to jestem na krańcu szybkiego transferu znaczy się wykorzystałem prawie całe 5 gb dostępne w sieci i się na razie nie dowiem o czym piszecie :-) ale jak mi się odnowi transfer to z ciekawości zajrzę- obiecuje
Orinoko:
pozdrawiam Zbyszku
również pozdrawiam Dominiko :-)

http://tech.wp.pl/kat,1009791,title,Brytyjski-samolot-bezzalogowy-przyszlosci,wid,12470575,wiadomosc.html?ticaid=1a845 Pozdrawiam Slawek :)

ooo- jak bardzo ładnie :-) no to wszyscy zdekonspirowani- no- prawie wszyscy

Zeszłam z głównego tematu, ale jestem tu od dziś więs przepraszam :D Myślę, że powoli się odnajdę bo już widzę że fajni ludzie mnie przywitali:DDD

Katia

Katiaavanti:
Zeszłam z głównego tematu, ale jestem tu od dziś więs przepraszam :D
nie przepraszaj nie ma za co, postaw obiad bedziemy kwita:D temat sam sie napedza i zmienia, jestesmy na tyle fajni na ile natura nam pozwoli:) pozdrawiam

a ja również pozdrawiam wszystkich czworo jak wyżej leci:) .bo nie chciałbym być nie uprzejmy. nawet nie wymagałem ujawniania sie tajniaków, ale to samo wyszło..... :D

To jest dosyć ciekawie napisane i stąd wytrzasłem te intronizacje bo wczesniej o tym nie słyszałem: http://www.newworldorder.com.pl/artykul,2300,POLAKU-napluli-ci-w-twarz-Spokojnie-TO-tylko-TWOJE-PRZEKLENSTWO nie wiem czy dokonca rozumiem cie Orinoko z ta wypowiedzia o filmie intronizacja. Ale oglądałem taki horror 2-iej kategorii Legion, było tam fajnie powiedziane: ,,Bóg dzięki wam uwierzył że to co robi ma sens'' ,,Bóg chciał zniszczyć ludzkosć ale udowodniliście mu zę istnieją jeszcze ludzie prawi(ginacy za sprawe)''. 1 cytat odczuwam Boga jako kogoś kto zamartwia sie nad zdaniem: czy to ma sens? (jest to powiedziane bardziej ,,materialnie'' i ludzko ze wzgledu na fizyczność). ale wiadomo Bóg ma wiele scenariuszy:) i wie ze to ma sens(ciekawe czy zna cos takiego jak wątpliwość??).

http://www.sciaga.pl/tekst/28124-29-bron_geofizyczna kolejne n-te już w polskim internecie, drążenie jak "chłopiec we mgle" zamglonej maksymalnie rzeczywistości przez polską opinię publiczną.

After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them...

http://fitness.wp.pl/multimedia/galerie/art424.html Śpij i chudnij!
tekst:
Sen to nie tylko stan nieświadomości, naukowcy odróżniają aż pięć jego faz. W każdej z nich poziom niektórych hormonów się podnosi, a innych opada. Gdy śpimy z przerwami, bądź krótko- zaburzeniom snu towarzyszy również zmiana wydzielania hormonów. Naukowcy potwierdzili już, że zmiana poziomu hormonów przekłada się również na naszą fizjologię oraz działanie całego organizmu. Niektóre hormony są bardzo ściśle powiązane z apetytem, to np. leptyna i grelina. W USA prowadzono badania, które stwierdziły, że wraz ze skróceniem czasu snu spadał pozom leptyny nawet o dziewiętnaście procent. Oznacza to, że organizm, który śpi mniej niż wcześniej, odczuwa brak snu tak, jakby dostawał mniej kalorii. Automatycznie zaczyna się ich domagać w ciągu dnia, a to może prowadzić do niechcianej otyłości.
tak wiem że ni z gruszki ni z pietruszki to wytrzasnęłem ale warto zapamiętać :-) pozdrawiam

ja to sie nad skutkami ubocznymi tego zastanawiam. http://www.youtube.com/watch?v=fYl_5Mb69nE