Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam! Czy powinnam zaufac w zwiazku? Uwierzyc ze nie bedzie juz oszukiwal? Odejsc czy dac szanse? Dziekuje i pozdrawiam!

Igor, czy jest jeszcze szansa by Artur do mnie wrocil? co ja moge zrobic w tym kierunku????:(

Igorze czy tam gdzie teraz zaczynam staż kiedykolwiek bede pracowac i zarabiac? Czy po stazu mi podziekuja?

Witam Igorze! Zacząłem nowe przedsięwzięcie (duży projekt), chcę wiedzieć czy na dłuższą metę mi się powiedzie. Projekt jest ważny dla mojej kariery i rozwoju osobistego, chciałbym wiedzieć czy w ciągu najbliższego roku uda mi się osiągnąć sukces, który planuję? Dziękuję Ci z góry i życzę miłych ferii. ;-)

witam Igorze Chciałabym wiedziec jak ułoza sie moje sprawy finansowe jak i osobiste w tym miesiacu?

ZAKLĘCIA wredota39 4 godziny temu Tarot kartami Walet Pucharów i Diabeł XV mówi, że dobrze. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA sedziwoj 8 godzin temu Musisz do mnie przysłać maila - wyślę ci książkę do przeczytania a wtedy projekt się powiedzie ;) Pozdrawiam Igor ps. napisz tylko w tytule KNIGA

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna Wczoraj o 22:43 Niebawem się przekonasz po co tam trafiłaś ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA g3mini Wczoraj o 22:05 Tarot kartami Sąd XX i Rycerz Mieczy mówi, że jeśli osiągniesz przewagę to wróci ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Prasia Wczoraj o 21:45 Tarot kartami Wieża XVI i X Mieczy mówi, że tutaj Fatum wzięło sprawy w swoje ręce trzeba by się było sporo napracować. Pozdrawiam Igor ps. daj mu czas ale sam musi do tego dojść .. jak nie to trudno ..

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA piotr40511 Wczoraj o 20:12 Tarot kartą Mag I mówi, że znajdziesz skuteczne rozwiązanie kłopotu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA patrycja2602 Wczoraj o 18:43 A wiadomo, wiadomo o maju coś wspominają ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA chmurecek Wczoraj o 17:44 A do siebie zaglądałaś, popatrz tam głęboko siedzi schowana i wystraszona - boi się znowu porażki. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA gwiazda581 Wczoraj o 12:52 Tarot kartami III Puchary i VII Mieczy mówi, że przyjaźń przemieni się w miłość. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina Wczoraj o 08:38 Trzeba umieć odróżnić miłość od namiętności. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA madzikowa21 2 dni temu o 19:42 Moi kuzyni kiedyś zamienili się dziewczynami de facto siostrami i nic się strasznego nie stało z tego powodu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA briwona 2 dni temu o 18:55 W czerwcu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA yohanna22 2 dni temu o 18:13 Uda się. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku dziekuje to prawda ze sie boje ale czy spotkam kogos kto wzbudzi moje zaufanie ??i bede mogla sie zakochac ?jesli tak to kiedy to bedzie???mam jeszcze jedno pytanko czy uda mi sie ukonczyc kurs masazu???

ZAKLĘCIA leilaQ 2 dni temu o 12:11 Tarot kartami Walet Pucharów i Słońce XIX mówi, że Koło Życia i Śmierci ma dla ciebie mężczyznę kochającego ;) Pozdrawiam Igor ps. jeszcze chwila ;)

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.