Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Czy bywa tutaj Pan Igor? Kiedy odpowiada?

tatuszka1:
bywa, a odpowiada, gdy czas na to przychodzi:) tez czekam i wiem, ze gdy nadejdzie czas to otrzymam odpowiedz:)

Coco

Witaj Igorze Prosze, powiedz mi co widac w kartach na temat mojej mamy. Wiem, ze nie jest dobrze z jej zdrowiem, jest powaznie chora, a ja jestem daleko i nie moge byc z nia. Czy w tej chwili to tylko depresja czy cos powazniejszego, poglebienie choroby? Czy jej stan sie poprawi? Czy moge jej pomoc? Z gory dziekuje i pozdrawiam

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

Igorze za ktorym razem zdam teraz prawo jazdy? liczac ze teraz bedzie 3 co z tymi zmianami, mowiles ze beda a tu nic:(

Hoho :) Igorek pewnie na nartach :) takiemu to dobrze :):)

Dobry wieczór Igorze.Chciałabym abyś mi napisał co mówią karty o mnie i nowo poznanym facecie.Coś mnie przez ostatnie lata szczęście omija (może ten obcy kraj mi nie służy) pewnie i tym razem jest to samo. Pozdrawiam i z góry dziękuję....

Pozdrawiam Agni...

tatuszka1 2 dni temu o 14:40 Tak bywam tutaj ;) Pozdrawiam Igor ps. obowiązuje kolejka ...

Niech Moc Będzie z Tobą

Cześć Igor:) Jeżeli możesz zapytaj kart czy mam cichego wielbiciela? Dzięki, pozdro;)

chce wiedziec kiedy sie zakocham? kiedy poznammiłosc swojego zycia?moze ta miloscia jest lukasz? jesli nie to gdzie mam jej szukac? czy moj tata wyleczy sie z alkoholizmu?

senna:
Igorze za ktorym razem zdam teraz prawo jazdy? liczac ze teraz bedzie 3 co z tymi zmianami, mowiles ze beda a tu nic:(
trochę cierpliwości i pozytywnego myślenia ;)

Czesc Igor ! MAm pytanie czy uda nam sie kupic dom ? czy moze dostaniemy od miasta? Pozdrawiam

Witam!! Mam jedno pytanie, bardzo zależy mi na odpowiedzi. Chciałabym wiedzieć kiedy i czy w ogóle znajdę mężczyznę, z którym założę normalną rodzinę. Takiego, z którym będę szczęśliwa. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie.

Panie Igorze, 1) czy moja siostra wróci do Polski? 2) czy z moim partnerem będę miała dziecko? pozdrawiam m.

Witaj Igorze, przepraszam, że jeszcze nie odpowiedziałeś na moje pytania, a ja już atakuję Cię nowym, ale bardzo bym chciała wiedzieć, czy dzisiejsze spotkanie dotyczyło właśnie nowej pracy o której mi pisałeś? gorąco pozdrawiam Ewa

Witaj Igorze! Tak długo mi nie odpowiadałeś, ze w koncu zycie samo dalo mi odpowiedz na niektore pytania. Prosze, powiedz mi tylko jeszcze co mowia karty, czy to mozliwe by on mnie kochal, czy mu zalezy na mnie? Prosze nie zapomnij o odpowiedzi dla mnie. Pozdrawiam!

ZAKLĘCIA Marina 4 godziny temu Niekiedy tak jest lepiej;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

drogi igorze czy odnajde swoje szczescie czy wkoncu spotkam kogos

gwiazda581

Igorku kiedy i gdzie odnajde swoja milosc??

witam :) chciałam się spytać o moje sprawy miłosne?? wiadomo coś??

Igorku czy wyjdę z długów jeśli tak to kiedy