Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Kilka lat temu przeżyłam zauroczenie ,czy kiedykolwiek będzie mi dane jeszcze spotkać tego człowieka ?

Witaj Igorze:) 1.Czy pójdę do pracy w marcu? jeśli nie to kiedy jest na to szansa... 2. Uda mi się zmienić promotora?

Rozumiem, że czekałeś :-) rzeczywiście sprawa sama się rozwiązała. Dziewczyna mojego syna jest w ciąży, ale proszę postaw karty na ich związek, jest tam strasznie dużo niedomówień, no i nie jestem pewna czy to jego dziecko. Pozdr. Awed

witam igorze! proszę spójrz w karty i powiedz mi czy osoba z którą się spotykam czasami i na której zaczeło mi zależeć myśli o mnie w podobny sposób pozdrawiam

sylvana

Drogi Igorze, proszę napisz mi czy chłopak z którym jestem jest ze mną na poważnie i czy myśli o ślubie ze mną ?? i czy uda mi sie w końcu iść do pracy w najbliższych tygodniach i czy poprawi się moja sytuacja finansowa...

Witaj Igorze! Czy Tarot może pomóc w odnalezieniu swojej najlepszej drogi (celu) w życiu? Czy gdy zapytam, czym powinnam zająć się aby przyniosło mi to radość, satysfakcję i pieniądze-to będziesz potrafił odpowiedzieć mi na to pytanie? Przeważnie jest tak, że najczęściej człowiek ma mętlik w głowie i w końcu sam nie wie czego by chciał. Dlatego zwracam się do Ciebie, może mnie naprowadzisz?? Pozdrawiam:):)

Witaj:) Mam kilka pytań związanych z moim chłopakiem. Czy on wyzdrowieje? Czy uda nam się stworzyć rodzinę? Co z nim się teraz dzieje?? Pozdrawiam serdecznie!!! Czekam na odp.

Witam Cię Igorze Czy mógłbyś sprawdzić w kartach czy Dariusz F. ma kogoś czy nadal jest wolny. Pozdrawiam

Tarot kartą Kochankowie VI mówi, że to trudny przypadek. Pozdrawiam Igor ------------- Igorze dziękuje za odpowiedź, jeśli mogłabym jeszcze pomęczyć cię w tym temacie... to czy karty mówią coś o tym czy będziemy razem, bądź czy nagrodzona będzie moja cierpliwość i starania... ? z góry dziękuje za odpowiedź... miłego wieczoru

Witaj Igorze! Napisz mi proszę czy znajdę prace w Polsce? Wysyłam mnóstwo aplikacji.Pozdrawiam gorąco

Drogi Igorze! A jakbym zrobiła "krok" w jego kierunku, dała jakiś sygnał to jaka byłaby jego reakcja? :) pozdrawiam :)

witaj Igorze poznalam kogos w sieci.. prawie dwa lata temu.. dziela nas kilometry, obowiazki..gdy zjawilam sie w jego miescie to pojawil sie na moment..zobaczylam jego.. po chwili zniknal.. od tamtej pory widze jego obraz, mamy kontakt..ale... tak bardzo chcialabym wiecej.. zaczarowal mnie, nie moge przestac myslec o nim.. czy on tez w koncu przelamie sie do spotkania?

Coco

Igorze Bardzo Proszę sprawdź jak zmieni się mija sytuacja inansowa i czy mam jeszcze szanse spotkac kogoś kogo pokocham

Anka

witaj Igorze, ponieważ dręczy mnie twoja poprzednia odpowiedz na moje pytania, muszę zadać jeszcze kilka dotyczących tego mężczyzny, który gości w moim sercu. Skoro "coś wyniknie" między nami to jak ? kiedy ? i na jakiej zasadzie będzie to działać ? pozostaniemy w przyjaźni czy jednak rozwinie się to w coś głębszego ? z góry dziekuje ;)

Hej Igorze..uduszę Cię;), tak się nastawiłam pozytywnie na Twoją wróżbę/przepowiednie a tu klops..cisza jak makiem zasiał ;) Pozdrawiam :))

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

Witaj Igorze, przechodze teraz przez bardzo trudny okres, pelno stresów itp czy moglbys zapytac kart czy wszystko sie dobrze ulozy i czy przy okazji nie strace przy tym zmyslow?

Witaj Igorze, kiedy uda mi sie zamieszkać z moim partnerem? pozdrawiam

http://www.nieznany.pl/bmz_cache/8/8a896999ee88840082bef15936db70d2.image.250x408.jpg http://www.nieznany.pl/Czy-jeszcze-mnie-kochasz-Jak-znalezc-i-zatrzymac-partnera-pbi-2541.html

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Igorze...Powiedz mi czy z moim zdrowiem wszystko w porządku? Ostatnio pobolewa mnie głowa. Pozdrawiam.

Witaj Igorze Czy widać w tym roku jakąś poprawę finansową (mniejszą - większą)? Czy wyjdę z debetu? Jeżeli jest szansa to kiedy?