Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mariadorota Wczoraj o 19:53 Tarot kartami VII Monet i Pustelnik mówi, że tak i sama. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA jaaa Wczoraj o 13:20 Tarot kartą Mag I mówi, że tylko trochę - bo to jest typ trudny w miłości i do opanowania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze Prosze powiedz mi czy moj partner jest ze mna szczery? Oboje mueszkamy za granicami Polski. On bardzo czesto jezdzi do Polski niby to do matki i corki z poprzedniego zwiazku. Ale nie jestem pewna czy tylko po to.Prosze cie, powiedz mi, czy on moze miec tam inna kobiete? Nie chce znowu wpakowac sie w klopoty. Czy ten zwiazek ma szanse? Dziekuje i pozdrawiam Halina

ZAKLĘCIA senna 2 dni temu o 19:17 Tarot kartą IX Monet mówi, że wszystko ułoży się dobrze ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

paolka262:
Igorze czemu mnie ominąłeś z odpowiedzią?:(
Odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kwiaatuszek 2 dni temu o 17:36 Tarot kartą Kochankowie VI mówi, że to trudny przypadek. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA basiula1 3 dni temu o 11:4 Tarot kartą Wieża XVI mówi, że nie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA misia99 3 dni temu o 11:19 Tarot karta Król Kijów i V Pucharów mówi, że tak pojedziesz tam mieszkać dzięki przyjacielowi ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kaaja 3 dni temu o 06:55 Skończą się w czerwcu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA halinka 11 minut temu Tarot kartami Śmierć XIII i V Mieczy mówi, że może cię czekać tutaj zraniona ambicja i zniechęcenie ale musisz też wiedzieć, że życie póki żyjemy cały czas przygotowuje nas na inne doświadczenia w późniejszych okresach życia ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

igorze,dziekuje za wrozbe'powiedz mi jeszcze prosze czy osoba ktora ze mna pisze jest tym za kogo sie podaje,czy on ujawni swe prawdziwe intencje dziekuje

gwiazda581

witaj Igorze. czy w tym roku kupię mieszkanie? pozdrawiam

Witaj Igorku:)!! Chciałabym dowiedzieć się kiedy i gdzie poznam prawdziwą miłość??

Igorku prosze Cię o postawienie kart Tarota Co dobrego spotka mnie w 2010 roku :) Z jakiego znaku będzie mój docelowy partner?

no to trzeba się uzbroić w cierpliwość...i tak od trzech miesięcy...ale cieszę się, że jest NADZIEJA!

Kim Ty jesteś Igorze? ...

Witam serdecznie Panie Igorze ,chciałabym się dowiedzieć kiedy spotka mnie wielka miłość ?

witam Igorze! Bardzo prosze powiedz mi,czy moj zmarly ojciec zostawil jakis spadek i czy ma sens dochodzic sadownie moich praw do tego spadku(pieniadze na kontach)?

Witaj Igorze! Od wielu lat interesuje sie psychotronika i tarotem.Bardzo chcialabym nauczyc sie wrozenia,wydaje mi sie to jednak bardzo trudne i niedostepne dla kazdego. Czy moglbys wyczytac w kartach,czy nadaje sie do tego i czy odnioslabym sukces we wrozeniu?

witam serdecznie..moją głowę zaprząta ostatnio jedna myśl czy pan P.jest mężczyzną dla mnie?czy zmieni on coś w moim życiu?bardzo zależy mi na odpowiedzi pozdrawiam