| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
mariadorota
Wczoraj o 19:53
Tarot kartami VII Monet i Pustelnik mówi, że tak i sama.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
jaaa
Wczoraj o 13:20
Tarot kartą Mag I mówi, że tylko trochę - bo to jest typ trudny w miłości i do opanowania.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witaj Igorze
Prosze powiedz mi czy moj partner jest ze mna szczery? Oboje mueszkamy za granicami Polski. On bardzo czesto jezdzi do Polski niby to do matki i corki z poprzedniego zwiazku. Ale nie jestem pewna czy tylko po to.Prosze cie, powiedz mi, czy on moze miec tam inna kobiete? Nie chce znowu wpakowac sie w klopoty. Czy ten zwiazek ma szanse?
Dziekuje i pozdrawiam
Halina
|
|
|
ZAKLĘCIA
senna
2 dni temu o 19:17
Tarot kartą IX Monet mówi, że wszystko ułoży się dobrze ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
ZAKLĘCIA
kwiaatuszek
2 dni temu o 17:36
Tarot kartą Kochankowie VI mówi, że to trudny przypadek.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
basiula1
3 dni temu o 11:4
Tarot kartą Wieża XVI mówi, że nie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
misia99
3 dni temu o 11:19
Tarot karta Król Kijów i V Pucharów mówi, że tak pojedziesz tam mieszkać dzięki przyjacielowi ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
kaaja
3 dni temu o 06:55
Skończą się w czerwcu ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
halinka
11 minut temu
Tarot kartami Śmierć XIII i V Mieczy mówi, że może cię czekać tutaj zraniona ambicja i zniechęcenie ale musisz też wiedzieć, że życie póki żyjemy cały czas przygotowuje nas na inne doświadczenia w późniejszych okresach życia ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
igorze,dziekuje za wrozbe'powiedz mi jeszcze prosze czy osoba ktora ze mna pisze jest tym za kogo sie podaje,czy on ujawni swe prawdziwe intencje dziekuje
|
|
gwiazda581 |
|
Witaj Igorku:)!!
Chciałabym dowiedzieć się kiedy i gdzie poznam prawdziwą miłość??
|
|
|
Igorku prosze Cię o postawienie kart Tarota
Co dobrego spotka mnie w 2010 roku :)
Z jakiego znaku będzie mój docelowy partner?
|
|
|
no to trzeba się uzbroić w cierpliwość...i tak od trzech miesięcy...ale cieszę się, że jest NADZIEJA!
|
|
|
Witam serdecznie
Panie Igorze ,chciałabym się dowiedzieć kiedy spotka mnie wielka miłość ?
|
|
|
witam Igorze! Bardzo prosze powiedz mi,czy moj zmarly ojciec zostawil jakis spadek i czy ma sens dochodzic sadownie moich praw do tego spadku(pieniadze na kontach)?
|
|
|
Witaj Igorze! Od wielu lat interesuje sie psychotronika i tarotem.Bardzo chcialabym nauczyc sie wrozenia,wydaje mi sie to jednak bardzo trudne i niedostepne dla kazdego. Czy moglbys wyczytac w kartach,czy nadaje sie do tego i czy odnioslabym sukces we wrozeniu?
|
|