Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
miłość
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 222

miłość - taka prawdziwa co nie daje spać. jak to można wytłumaczyć? wiem wiem temat troche z innej beczki, nie ale jest dużo rzeczy które trudno wyjaśnić, nie tylko problem (?) Boga, UFO i kosmosu

a Uważasz że jestes uprzejmy w stosunku do Nas?? no nie wiem po co małbys kłamać........ no wiesz Twoje wypowiedzi czasem maja charakter bardzo dorosły a czasem piszesz takie bzdrury jak jakieś dziecko..... Więc nie zdradzosz swojego wieku?

A na ile wzglądam. Zacytuj wypowiedzi , w których jestem dorosły a w których dzieciak.

Kobra: A cóż to za duma i buta ! "Nas" wielką literą... No, no, no... A kogóż to podciągasz pod owe "Nas" ?

a Winter na óznie wygladasz lepiej powiedz ile masz.Cytowac? chodzi o to że posługujesz się czasem dużym zasobem wiedzy(nie koniecznie na tym forum) a czasami to piszesz takie bezmyslne rzeczy że aż szok. hehe Leto to nie duma tylko tak jakoś sobie napiałam :P Nas chodzi mi o kobiety na tym forum:)

Kobra: No tak właśnie myslałem, że bronisz grupy społecznej oznaczonej wdzięcznie XX... ;)) Ciekawe, ciekawe. Ale musicie się tak kłócić ? Ja bym zaproponował inne rozwiązanie tego konfliktu, hahahaha !

O jejku... Hmm... głupota... i tyle

Inne to znaczy jakie ?

Inne... Uzyj wyobraźni. :) W sumie Kobra to kobieta !

Kobra to kobieta-żmija ; )

Zaufaj mi - takie są najbardziej interesujące... ;)

ej to określenie żmija miało mnie obrazić?No nie musimy się wcale kłocić ale denerwuja mnie puste wypowiedzi chłopaków i nic na to nie poradzę :) No więc jakie masz na mysli rozwiazanie?

Tutaj na tym wątku to się zrobiła knajpa normalnie... jedyne co mi sie tu podoba to piwo, jezu Leto, czy to ta zmrozona butelka jest jeszcze aktualna, bo umieram nad projektem...ciekawe jakby tak sie spotkac z Wami wszystkimi in real, to mogłaby byc niezła impreza, tyle osobowosci o tak róznych pogladach (mówie o innych wątkach!), a może na zywo udało by sie tak nie zchamic nawet tego tematu? Zapraszam do Wrocka:) [%sig%]

alfa: Mam poważne obawy, że doszłoby do rękoczynów. ;)) Piwo jest jak najbardziej aktualne, z tym że przy obecnej aurze to chyba grzaniec z goździkami i cynamonem, brrr... A niewykluczone, że we Wrocku będę w ten weekend. ;)

no wiecie może troche przesadzacie.ale to spotkanie napewno miałoby burzliwy przebieg:)

Po burzach zwykle powietrze jest oczyszczone i świeże... ;)

P. Kobra zaprosisz mnie????? eva

Hmm... jeśli znalazłbym czas i przyjechał to chyba faktycznie należałoby się uzbroić w piorunochrony ;) :D :D :D KObiety + Brat vs Leto + Winter !!! Kobiety zawsze wygrywają, a ja tym razem trzymałbym ich stronę... Wynik walki z góry przesądzony :D :D :D Ale na serio to już niewiele brakuje do sensownej dyskusji na tym wątku :D :D :D Bardzo się cieszę zmianą postawy Wintera na mniej radykalną. I nadal nawołuję do wzajemnego szacunku :) Pozdrawiam :) trzymajcie się cieplutko :) Kolorowych snów :)

Witam wszystkich! Widzę, ze moja propozycja spotkania chwyciła:):):) jak są chętni na pogaduchy to wpisywac sie na listę!!! ja znajde fajne miejsce i jak sie zbierzemy to zapraszam:) [%sig%]

no propozycja spotkania jesto dobra.ale mam pytanie czy wiek gra jakaś role? Ja akurat mam blisko do Wroclawia :) no ale chyba byśmy się nie pozabijali wkońcu od czego jest nasza policja??:)

Szlag by to.... I tyle z mojego gadania o wizycie w nadodrzańskim grodzie - jutro kolejne 12h w robocie... Ostatkiem sił podam wam adres szpitala, w którym wyląduję. A ci dwaj bykowaci faceci przy mnie, to moi ochroniarze, a nie pielęgniarze........ Ratuuuunkuuu...!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 222
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.