| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kobiety | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
|
Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane .
Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!
|
|
|
np. o czym ??????? Piersi mu się piękš, a to dobre hehehehehehe !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Nie... kilka minut temu jeszcze bym taki założyła-ale teraz jestem zła :P
|
|
|
Nie ma "ideałów".
A poza tym "ideał" nie wytrzymał by z "nie ideałem".
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ale Dariusz, czy na tym zdjęciu to ty czy nie ??????????????????????????????
|
|
|
Nieeee... nic... Nie słuchaj mnie, już głupawki dostaję naprawdę...
Słońce mi na mózg padło ;)
|
|
|
Anita
Na obu zdjęciach, ja ja, yes.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
aaa... Wiesz, ten mój kole ze szpitala też mi powiedział że, pogadamy o poważnych sprawach jak skończe 18 lat=], a widzisz do czego dzoszło... Może re-liqio z tobš igra ??
|
|
|
Jasne... :P
Napewno się we mnie kocha i tylko tak mówi, żeby nie być łatwym
|
|
|
Ale i tak i tak możesz do niego rwać. A skšd ty jeste a skšd on ??? w końcu to fajna zabawa.
|
|
|
Ja to traktuje jak żarty, a jeli on to zrozumiał inaczej?
|
|
|
w sumie nie widzialem jeszcze tematu ktory by w tak krotkim czasie mial tak duzo odpowiedzi! inna sprawa ze takich bezsensownych! a najlepsze jest to ze 13, 15, 16latki najwidoczniej bardzo doswiadczone bo duzo przezyly wypowiadaja sie o facetach ha ha!
|
|
|
Bo jak napisał "cotam cotam 18 lat to się odezwij" to nie zrobił czego takiego jak ":)" albo ":D" czyli, że mógł to wzišć na serio!!!!!!
|
|
|
A ty się tu nie wymšdrzaj bo jak cię dorwie Dusza Nicoli to będziesz biedna... Napucimy z Koriss na ciebie jakom sekte i będziesz srała po nocach...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |