Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | .. | 16 | 17 | Następna strona

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

np. o czym ??????? Piersi mu się piękš, a to dobre hehehehehehe !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie... kilka minut temu jeszcze bym taki założyła-ale teraz jestem zła :P

Nie ma "ideałów". A poza tym "ideał" nie wytrzymał by z "nie ideałem".

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Darek-jakiœ BLIŻSZY znajomy? :D (jeœli to nie tajemnica :P)

Ale Dariusz, czy na tym zdjęciu to ty czy nie ??????????????????????????????

o co chodzi (?)

Nieeee... nic... Nie słuchaj mnie, już głupawki dostaję naprawdę... Słońce mi na mózg padło ;)

Anita Na obu zdjęciach, ja ja, yes.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

aaa... Wiesz, ten mój koleœ ze szpitala też mi powiedział że, pogadamy o poważnych sprawach jak skończe 18 lat=], a widzisz do czego dzoszło... Może re-liqio z tobš igra ??

Jasne... :P Napewno się we mnie kocha i tylko tak mówi, żeby nie być łatwym :D:D:D:D Hahahahahahha... jasne :D

Ale i tak i tak możesz do niego rwać. A skšd ty jesteœ a skšd on ??? w końcu to fajna zabawa.

Ja to traktuje jak żarty, a jeœli on to zrozumiał inaczej? :D:D:D:D

... i teraz jest na mnie zły :D:D:D

ooo... to może być uno picolo problemo...=/

w sumie nie widzialem jeszcze tematu ktory by w tak krotkim czasie mial tak duzo odpowiedzi! inna sprawa ze takich bezsensownych! a najlepsze jest to ze 13, 15, 16latki najwidoczniej bardzo doswiadczone bo duzo przezyly wypowiadaja sie o facetach ha ha!

Bo jak napisał "coœtam coœtam 18 lat to się odezwij" to nie zrobił czegoœ takiego jak ":)" albo ":D" czyli, że mógł to wzišœć na serio!!!!!!

A ty się tu nie wymšdrzaj bo jak cię dorwie Dusza Nicoli to będziesz biedna... Napuœcimy z Koriss na ciebie jakomœ sekte i będziesz srała po nocach...

hahaha ale jesteœ zabawny ---- , strasznie :|

albo zabawna :D:D:D:D

to do mnie ??? Ja to napisałam do ---
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | .. | 16 | 17 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.