Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Disclosure Project-Project Ujawnienie...Dla tych ktorzy nie wierza/wiedza
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 219

Witajcie! Nie bylo mnie dlugo z wielu powodow, ale i tez dlatego, ze wiele tematow sie juz powtarza, i dyskutowanie po kilka razy o tym samym to nie dla mnie. Nie wiem, moze powinienem, ale nie mam sil :o). Wpadam wiec tylko czasami i poczytam co nowego. Przegladajac niektore tematy, czytajac niektore teksty nie tylko na tym forum, ale i ogolnie na necie poraza mnie sceptycyzm i podejscie do spraw zwiazanych z Istotami Pozaziemskimi, do spraw potocznie zwanych Sprawami UFO. Dlatego postanowilem zamiescic tutaj ponizsze linki. Jest jeden problem, mianowicie te strony sa tylko po angielsku. Szukalem czegos w jezyku polskim ale niestety, za duzo tego nie bylo. Pierwszy adres jest to strona glowna projektu zwanego "Ujawnienie". Jest to grupa ludzi ktora od kilku juz lat stara sie wyjawic na swiatlo dzienne, ujawnic swiatu ze ludzkosc od lat kontaktuje sie z roznymi cywilizacjami w wszechswiecie. Tzw. "Rzady Cienia", czyli zbiorowisko cwaniakow na wysokich stolkach (o kim mowa bardzo dobrze wiemy) z roznych panstw, od lat wciskaja nam kit o tym ze nic nie ma. Juz spokojnie od ponad 50-ciu lat moglibysmy zyc na wspanialej, pieknej nie zatrutej i nie poniszczonej ziemi, wszystkie technologie ktore dotychczas widzielismy tylko w filmach SF juz dawno istnieja. Ale niestety oni trzymaja to tylko dla siebie. Natomiast wola wykorzystywac do samego konca nasza Ziemiem i zatruwac reszte swiata, czerpiac z tego kozysci (tu tez wiadomo co mam na mysli, szanowny pan prezydent Bush i jego wspaniala demokracja czyt. wojny, przemoc i doprowadzenie do upadku swiatowej gospodarki). Pod adresem drugim sa zamieszczone linki do plikow wideo z konferencji prasowej ktora odbyla sie w roku 2001, kiedy administracja rzadowa majaca odtajnic akta dotyczace UFO (jest zasada ze po 50-ciu latach dokumenty traca swoja tajnosc i moga zostac wydane na swiatlo dzienne), lecz niestety swiat uslyszal tylko stara spiewke, szczegolnie w sprawie Roswell...to byl tylko balon meteorologiczny....tak, a ja jestem Obi Wan Kenobi :o) A wiec caly Project Disclosure wtedy wlasnie zaczal dzialac na wysokich obrotach i caly czs sie stara. Dalej o konferencji, a wiec organizatorem jej jest szef projektu Dr. Steven Greer, ktory wraz z cala grupa przez kilka lat szukal swiadkow i chetnych do poswiadczenia wszystkiego tego, co rzad ukrywa. I udalo mu sie. bazujac na danych z 2001 roku zebral ponad 400 swiadkow gotowych skladac zeznania przed kongresem Stanow Zjednoczonych. Wsrod tych ludzi sa wojskowi i byli wojskowi, pracownicy rzadu i innych sluzb w USA. Na konferencje zostalo zaproszonych ponad 20 gosci. Kazdy z nich zarzekal sie ze mowi prawde i przysiegal powiedziec prawde przed kongresem. Sa wsrod nich ktorzy osobiscie byli i widzieli momenty w ktorych "obcy" neutralizowali glowice jadrowe w amerykanskich bazach. Sa swiadkowie ktorzy widzieli wiele rodzajow statkow "obcych", sa tez tacy, ktorzy widzieli ich na zywo (jeden ze swiadkow poswiadcza ze do teraz jest znanych na ziemi ponad 50 ras istot) i ktorzy moga poswiadczyc ze od lat na ksiezycu (po jej ciemnej stronie) sa bazy. A wiec nie wiem czy po obejzeniu tego dokumentu ktos jeszcze bedzie wygadywal slowa typu "a wez sie jeb*** lub pier****** glupoty lub idz sie lecz". Bo wiele razy w przeszlosci doswiadczalem tego...ale co tam, nie ruszalo mnie to. Mowilem tylko, poczekaj a zobaczysz...jeszcze troche i caly swiat zobaczy. Niestety, jak juz wspomnialem wczesniej jest to po angielsku i dlatego nie wszyscy zrozumieja :o/, a chcialbym. Jesli by ktos znalazl jekies napisy do tego dokumentu to niech poinformuje o tym tu na forum, zeby wszyscy mogli to obejzec. Sam chcialbym to przetlumaczyc ale ufffff...zajeloby mi to wieki. A wiec oto adresy: http://www.disclosureproject.com/ -strona glowna projektu http://www.netro.ca/disclosure/npccmenu.htm -linki do filmikow w roznych wielkosciach i jakosciach Jesli ktos jest chetny na sciagniecie torrenta z jakoscia divix-owa to smialo, piszcie na maila. Pozdrawiam wszystkich i zycze otwartosci umyslu. Niech swiatlosc i milosc bedzie z nami!! P.S. I nie zycze sobie zadnych komentarzy wielkich madrych i uczonych glow ze co to za stylistyka pisowni, co to za bledy lub inne tego typu duperele...nie po to tu sie ludzie spotykaja by nawijac o jezyku polskim lub wytykac sobie inne bledy i ogolnie sie klocic, tylko po to by dyskutowac i wymieniac poglady o zagadnieniach jakie znajduja sie u gory, na tym niebieskim pasku :o)

eeeeeeee hhhhhh 1 ehhhhhhh hhhhh 2 ehhhhhhh hhhhh 3 ehhhhhhh hhhhh 4 ehhhhhhh hhhhh 5 ehhhhhhh hhhhh 6 ehhhhhhh hhhhh 7 ehhhhhhh hhhhh ehhhhhhh hhhhh 8 ehhhhhhh hhhhh 9. Juz wiem czemu. HAARP mi kazal to zrobic :( siedzialem sobie spokojnie i pisalem tutaj (aua co jest qraa) na onecie gdy nagle poczulem silny bol w glowie (auauuaaaa cos jest nie tak cos mnie kluje w leb) i...

Witam. Lolku x2 PocoMarnować toner :)) na serwerze po samych postach widać że to od głowy:)) [%sig%]

Lolek....nie no, wydajesz sie ze masz co nieco w glowie (sadzac po story o pociagu wyzej) ale udajesz jakbys nie wiadomo co bral. Harp ci kazal...a jak on wygladal co? Spojz w lustro to go zobaczysz :o) Przestan juz ok? Starczy, pochwaliles sie madroscia i wiemy do czego jestes zdolny...a tak wogole to jak zes tu trafil co??? Dziwi mnie zawsze po co ludzie wchodza na takie tematy, ktore ich wcale nie interesuja i szaleja potem jak po trawie. Takie male zdanko to tego kogos kto jest odpowiedzialny za ta cala strone...czlowieku, raz pisalem maila i nic, zadnej reakcji (jakis miesiac czy dwa temu)...teraz oczywiscie tez nie bedzie. Po co tam wogole jestes co? Zadbal bys moze troche o to, zablkowal IP czy co innego. Mialbym serwerka to bym jakies forum utworzyl...MODERATOR (jesli tam wogole jestes) OBUDZ SIE!!!!!!

Bo to ja jestem hehehe

Wez sie kurwa jebnij debilu co!!!!! Bo juz mnie wkurwiasz!!! Jak nie przestanesz to niedlugo rozjebie ci kompa, a napewno twardziela. na tyle jeszcze chyba twoj glupi leb pracuje ze zdaje sobie sprawe z tego ze sa tacy, ktorzy sa zdolni robic rozne rzeczy na odleglosc, a jest nas sporo, wiec jak nie chcesz miec pozaru w chalupie to wypierdalaj stad i znajdz sobie forum dla debili!!!!! I nie gadaj nawet ze i tak cie nie znajdziemy..ja juz cie zlokalizowalem czubku, dzisiejszej nocy nie przespisz juz, masz to jak w banku!! Przepraszam wszystkich za to, ale ponioslo mnie....kto z was jest chetny nie dac mu zasnac to niech sie nie krepuje :o)

CHĘTNIE JA! Nie cierpię debilizmu!~Zakładam temat na ten temat ;O)

PS a Haarp nie "wyglada" bo to nie czlowiek tylko progam kontroli umyslu ( Gosia ci powie). Jak nie wierzysz to wpisz sobie HAARP WEAPON w googlach to zobaczysz ze mowie prawde sa tysiace stron poswieconych tej tematyce. Miliony ludzi ni moga sie przeciez mylic to nie jest wymysl jakiegos swira ani zadna teoria spiskowa. Wiem co mowie dzisiaj doswiadczylem tego na wlasnej skorze gdy jakis glos mi kazal tu wejsc i zrobic auauaaaauauaaaaaaaaaajjjjjjj no znowuuuuuuuuuuuuu aaaauuuuaaaaaa

Rozwalisz mi twardziela???? buahuauhahua ale dobre smialo probuj haha. Ale noob. Nie przezyje dzisiejszej nocy? HAHAHA jeszcze lepiej. Nawet nie wiesz jakie mam IP a co dopiero cos konkretniejszego. JHAHAAH. Idz sobie pograj w sapera albo pasjansa, zrob 10 wdechow i wydechow, popatrz w lustro i sie zapytaj sam siebie czy jestes hackerem czy zwyklym hacker wannabe. HAHA u ha

Dobra, koniec kłótni :) bo co do tych jam. To właœnie przeczytałem, że ci od Atlantydy i tego drugiego zaginionego kontynentu podróżujš w Ziemi tunelami, a raczej secjalnymi windami lub hmmm... kolejkami :) Mówisz, że jak oni przyjdš to nasza fizyka pójdzie gdzieœ, tak Adams? No ale to właœnie dzięki niej mamy loty kosmiczne, komputery, Internet itd. ... więc chyba nie jest aż taka zła, co? ;)

Lolku moj ty najmadrzejszy, skoro tyle wiesz o Harpie to dziwie ci sie dlaczego taki jestes debilny co?? I po pierwsze naucz sie czytac, bo nie mowilem ze nie przezyjesz tylko nie przespisz.....a po drugie nie musze znac twojego IP madralo, tu juz widze mozg nie daje ci danych. Poczytaj sobie o OOBE i innych rzeczach.....zycze milej nocki, tylko posprzataj pokoj przed spaniem prosze, trzeba jakos gosci przyjac.... Narazie cwaniaku!!

Pffffff :) straszysz go oobe? ;) dobre sobie. Ale przecież i tak nic mu nie zrobisz, nawet on nie poczuje Twojej obecnoœci... heh. I tak pewnie blef, co nie?

Umma.....cos czuje ze podoba ci sie taki rodzaj forum z udzialem debili do kwadratu :o/ Sa jeszcze inne rzeczy niz OOBE...to tylko przyklad, ale co tam bede sie rozpisywal, moj temat dotyczy roznorakich ras obcych, z Debilanami z planety Debilium w ukladzie gwiezdnym Wielkiego Imbecyla wlacznie :o)

Ok zaraz posprzatam tylko niech goscie przyniosa jakies trunki ze soba moze byc nawet tanie winko bo teraz biedronka juz zamknieta.

Nie boj sie, kaca bedziesz mial NIE Z TEJ ZIEMI

Ok tylko tak zebym jutro do roboty zdazyl. A o ktorej sie zaczyna imprezka? :)

To niespodzianka wiesz.....oki, mam juz dosc glupot, ide sobie obejzec filma i wypic piwko (zrelaksowac sie)...niedlugo zakladam nowe forum, mam nadzieje ze wpadniecie...i ja tam bede decydowal (z kilku zaprzyjaznionymi) kto bedzie cos pisal a kto nie... Pozdrawiam przyjeciele!!

adams nie odpowiedziales na moje pytanie! jak wielcy sa drakonowie?`????400-700metröw czy 40-70 metröw?????

Harmagedonie, 400-700, wczesniej tam jest poscik :o) To lece, narazie!

Adams, koniecznie podaj póŸniej adres! Chętnie tam zajrzę i dodam do ulubionych! Papa!

http://www.galacticdiplomacy.com/GD-ET-Motivations-3.htm#Draconians Ale tu nie pisze, żeby oni byli AŻ TAK wielcy. Jakaœ nieœciłoœć się zakradła widzę. A skšd masz to info, Adams?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 219
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.