Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Magia, Ufo, Duchy, Wampiry itp.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | .. | 20 | 21 | Następna strona

Witam. =) Są posty o każdym z osobnych tematów, więc postanowiłam zebrać je wszystkie razem. Zapraszam do udziału w konwersacjach. :) Jeśli ktoś ma jakieś pytania do mnie, (albo chciałby mi powrzucać :] ) można się ze mną skontaktować przez e-mail. Serdecznie pozdrawiam :*

MareM... wedle Twojej proœby napiszę chociażby i tutaj... Faktycznie ostatnio na gadu-gadu nie mam czasu rozmawiać... czasu ani ochoty. Co więcej mój ojciec wymyœlił mi zajęcie - żebym się nie nudziła... A mianowicie... spisuję wszystkie faktury od roku 2000 za pršd, gaz, RTV, samochód, wodę, ZUS i wiele innych... Także zajęcie mam niesamowite, a liczb mam już dosyć. :P Coraz bardziej denerwujš mnie rodzice... W tym momencie nie potrafię przewidzieć jak się potoczy cała "ta sprawa"(sšdzę, że wiesz o co mi chodzi)... Jak będę miała więcej czasu to odezwę się na mail`a. Serdecznie pozdrawiam, Gothica.

i co teraz powiecie piszmy dalej jak dawniej MareM wrucił Gothica może ma troche więcej czasu Koriss Przestała myœleć o głupotach dziecinnych typu. ona mnie nie lubii po patrzy się na mnie jak bym była kosmitš!

Wiesz, co Czarna Magio, obraziłam się :D:D:D:D:D:D:D:D

Na co :)) oj nie chciałem cię obrazić . Jeżeli coœ palnełem nie tak to nie na umyœlnie

:) Ciesze się, że "stary" zespół jest w komplecie :D

ja też do niego należe? :> ;)

Oczywiœcie, że jesteœ. :) Napisał "stary" bo nie było przez jakiœ czas Ciebie i MareM`a, ale wróciliœcie, więc znowu jesteœmy w kompleciku. :D

:)) To jets piękne wszyscy w kompleciku !!! I to się lubi

Kochani, nie widział kto Matyldy? :) Koriss, napisz mi na maila o swych potyczkach z tymi istotami, proszę. Ja mam małš wiedzę na ten temat, a bardzo bym chciał jš poszerzyć. Czarna Magio podzielam Twój entuzjazm, ja też się cieszę, że jesteœmy w komplecie. Ja proponowałbym nawet, żeby skupić sie chwilowo na duchach. Chcę się paru rzeczy dowiedzieć. Napiszcie, proszę w jakiej formie jawiš sie Wam te istoty, czy towarzyszš temu jakieœ odgłosy, inne wizualizacje. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie z Gothicš na czele. MareM.

Ja niestety nie widziałam Matyldy... :P

a tak przy okazji to czy jacek rozdawał już skany tej swojej ksišżki? bo ja dostałam tylko wstęp do niej i okładke:D [%sig%]

Mam nadzieję MareM, że doszło ;) Ale to tylko częœć, bo zrobiło mi się słabo i zemdlałam. To pewnie kolejna sztuczka tych "zjaw" - nie wiem co mam myœleć.

Hej Witajcie wszyscy przeczytałem wszystkie posty jednym tchem i podoba mi się temat. Dlatego też postanowiłem naisać coœ :) Generalnie interesuje się wszystkimi tematami paranormalnymi. I tu może dwa słowa na ten temat :) UFO Jestem PEWIEN że nie jesteœmy sami w kosmosie (czy nawet na ziemi!), sam fakt wiary w boga czy szatana o tym œwiadczy! Œwaiadczy o tym także dużo innych faktów (zresztš często przez was przytaczanych) Wampiry Nie mam okreœlonego stanowiska w tym temacie. Dużo czytałem na ten temat, trochę też rozmawiałem mam jakšœ ogólnš wiedzę ale powiedzieć czy istniejš czy nie to nie jestem w stanie. ZRESZTĽ NIEDŁUGO TO SPRAWDZE bo wakacje mam zamiat spędzić w Transylwanii odwiedzić miejsce narodzin Vlada palownika i jego zamek! Duchy Nie mam żadnych wštpliwoœci co do ich istnienia, choć nigdy nie spotkałem żadnego! Aczkolwiek mam sporš wiedzę na ten temat ( w porównaniu z waszš to żadnš wiedze :P ) Pozdrawiam ALL

No to pięknie :D

mam ochote czegos sie o tym dowiedziec jak mozna przyslac mi cos ciekawego.............

No, no no... ja tylko o duchach WSZYSTKO wiem, o niczym innym nie mam pojęcia ;) Fajnie, może mnie dokrztałcisz Monk? :D

Do zobaczenia we Wrzeœniu. Niestety przez Wakacje, nie będę mogła tu razem z wami być. Cały kalendarz mam zawalony, tak bardzo, że nie mam jak nawet wejœć do komputerka. Bo dziadek nie ma... A w górach i w Paryżu już napewno :) Chyba, że pomiędzy przyjazdami a wyjazdami, wtedy mogę wpaœć na chwilkę. MareM- liczyłam na to, że przed wyjazdem jeszcze dowiem się czegoœ o Matyldzie, a tu Kupa, niczego nie ma... :] Pozdrów jš odemnie jak jš spotkasz :) I tak jak już mówiłam, dokończę to wszystko gdy będę miała czas :) Bardzo, bardzo, bardzo miło spędziłam tu z Wami czas: Gothico :* Czarna Magio :* MareMie :* Do zobaczenia ;) Cmoooooooooooook :*

PS. No i dla wszystkich którzy udzielali się na forum chociaż jednym wpisem, albo dopiero do nas dołšczš - jak np. mam nadzieję Monk :)

Witam serdecznie nowych forumowiczów :) :) :) , a jednoczeœnie żałuję, że Koriss ucieka na czas wakacji - Koriss dzięki za list, może przed wyjazdem jeszcze jeden? :D Scišgnšłem z neta fajne fotki duchów, mogę Wam przesłać na maile, leœli wyrazicie zgodę, chyba, ze juz je widzieliscie? Sš doœć ciekawe, a co najwazniejsze zostały poddane badaniom labolatoryjnym i fałszerstwo zostało wykluczone ponad wszelka wštpliwoœć - tak twierdzš.... Pozdrawiam serdecznie, do jutrzyska. MareM.

Koriss...Udanych wczasów. :) Do "zobaczenia". :*
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | .. | 20 | 21 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.