Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

Przeczytajcie Kod Biblii i Kod Biblii2 Polecam

zobaczcie to: 02.04.2005= 0+2+0+4+2+0+0+5=13 21:37=2+1+3+7=13 Papiez mial 85 lat 8 + 5 = 13 byl 265 papiezem 2 + 6 + 5 = 13 J+a+n+P+a+w+e+ł+D+r+u+g+i = 13 liter K+a+r+o+l+SPACJA+W+o+j+t+y+ł+a = 13 liter dni pontyfikatu 9103 / 9 +1 +0 +3 = 13 umarl w 13 tyg roku zostal postrzelony 13tego wyszedl ze szpitala 13tego matka ukazywala sie dzieciom 13tego zawsze 13tego zmarla Faustyna bodajze (lub Matka Teresa) 13tego kazdego miesiaca papież pościł z jednej przepowiedni wynika ze papież bedzie murzynem, z drugie całkiem innej ze bedzie francuzem, mogla by sie wydawac nieprawdziwa ale... mocny kandydat na papieża z Nigeri (murzyn) ma na imie FRANCIS.......

ups ja nie jestem rasistką ani nic z tych rzeczy ale niesety tez słyszałam że po Janie Pawle II papieżem zostanie murzyn i wtedy nastąpi koniec świata. Nie będzie to jednak żaden meteor czy Bóg, podczas gdy wybiorą murzyna, ludzie zaczną się sprzeciwiać, rozpoczną sie wojny na całym świecie i będzie to o wiele gorsze od pierwszej czy drugiej wojny światowej. My sami zgładzimy siebie i to będzie tylko i wyłącznie nasza wina bo wkońcu jakiś popiepszony wariat będzie miał dość i stwierdzi że on i tak umrze więc może odpalić jakąś bombe atomową czy wodorową. Tak zakończy się nasz żywot. To będzie straszny koniec. Najgorszy nie jest jednak fakt końca bo i tak kiedyś wszyscy umrzemy, najgorsze juz jest to że kiedyś ktoś nam przepowidział, my tego na poważnie nie wzięliśmy.... będziemy umierać z tą świadomością że gdyby nie to, to wszystko było by ok, gdybyśmy tylko posłuchali jakiegoś wróżbite, nigdy by do tego nie doszło.........

"J+a+n+P+a+w+e+ł+D+r+u+g+i = 13 liter" "K+a+r+o+l+SPACJA+W+o+j+t+y+ł+a = 13 liter" I pojawila sie pewna niekosekwencja ! Dlaczego posilkujesz sie spacja w jedym przypadku a w drugim nie ? szukasz faktow na sile, a co maja powiedziec ci ktorzy inaczej zapisywali słowo "drugi" (np inne jezyki)? Jak wiadomo matematyka jest uniwersalna bez wzgeldu na jezyk w jakim sie ja stosuje jak i system , moze byc dziesietny (nasz), szestanstkowy, osemkowy, dwudziestkowy itp ale zawsze bedzie konsekwentna w wynikach . Twoja numerologia niestety nie bo to bujda na resorach tak samo jak ten caly kod bibli. Podawaz mnie tak jak ja ciebie w beznadziejnie prosty sposob. Numerologia przemawia do osob nieswiatlych ktorych latwo otumanic magia cyferek. Nie rob tego, sa tacy ktorzy w to uwierza i niepotrzebny strach im tylko przyniesiesz .

Papież miał 84 lata a nie 85. To po pierwsze. Po drugie, nie będzie żadnego końca świata to jak zwykle jakieś bujdy. Po trzecie pewnie zastanowi się nie jeden jak wszedłem na tą stronę, bodajże wpisałem w googlach "papież murzyn" i wyskoczyło mi wasze forum no i ten temat. NIE WYPISUJCIE TU GŁUPOT O JAKIEJŚ PRZEPOWIEDNI. Zgadzam się w pełni z "mk" i "sprawiedliwy" respekt dla nich!!!

Nie wierzyłam póki nie przeczytałam-tak jak sądziałm 111 papiezy Jan Paweł drugi jest 100 ale kto wie ile lat bedzie zył papiez kolejny......Oby jak najdłuzej. Módlmy sie więc o to by bóg nie zabieral nam zycia

Skoro Jan Pawel II jest 100 to ma byc ich jeszcze 11 ??

Bóg nie zniszczy ziemi! Nie zniszczy życia! Koniec świata nadejdzie z chwilą śmierci twojej i mojej śmierci! Dajcie spokój tym debilskim tekstom! Wstydźcie sie! Ja nawet chcę, aby Papież był murzynem wtedy Kościół rozinie się na Afrykę!

Ja już się doczytałem, ze koniec świata będzie: 2000, 2005, 2012, 2016, 4000-ktoórymś, nie będzie go. I co mamy o tym myśleć? Jak naprawde będzie? Boje się ale już sam nie wiem czy wierzyć =|

Koniec świata będzie wtedy, jak wyginą wszystkie dinozaury... głupki... /heh

Dzieciaki weźcie się porządnie za swoją ortografię ! , a nie za koniec świata ! I nie mieszać JANA PAWŁA II w wasze wypociny , temat o którym nie maci żadnego pojęcia!!!!

Ej ja zakladam fundacje "KOPMY SCHRONY JUZ TERAZ". Dla kazdego interwesanta bedzie karta czlonka fundacji i kazdy dostanie swoj miesieczny przydzial zupek chinskich i zgrzewke wody oraz nowe filtry do maski gazowej. Mysle ze zanim african-american dobierze sie do roli Papieża powinnismy wybudowac dookola Polski wielki mur i drut kolczasty tak tak ! A no i uwazac jak sie kolo kosciola przechodzi bo to bedzie mialo z tym scisly zwiazek i kto wie czy sie jaka czarna dziura od swiatyni nie otworzy i nie polknie przechodznia. OSTRZEGAM !!! MIJCIE SIE NA BACZNOSCI !!!

jest jedna sprawa???:[czemu w jednej wypowiedzi pisze ze papiez byl 265 papiezem a w drugiej(na ostatniej stronie), ze byl 100?

ale z was sa dauny wy sami nie wiecie co piszecie kazdy mowi cos innego w dupach wam sie poprzewracalo

mi sie wydaje , ze koniec swiata nastapi jak sie wrzyscy ludzie na swiecie zaczna klocic. moze to byc bardzo nie dlugo... jak to Pan Bog mowi: "za dobre wynagradza , a za zle kaze" - to zli dobrze nie skoncza. PROSZE Was ludzie modlcie sie! to jedyna nadzieja na zycie wieczne w Niebie!

A jeśli trzecią tajemnicą, ktorej sam papież nie mogł zdradzić było to ze własnie on jest siódmą pieczecia, ktora kiedy sie złamie zapoczątkuje apokalipse????

Posłuchajcie: przeznaczeniem pontyfikatu J.P. II było obalenie komunizmu jako czegoś co prowadzi świat do zagłady. Po jakiegowięc grzyba miałby być teraz koniec świata? To po co toobalenie komunizmu? Gdybymiał by być wkrótce koniec to i komunizm by padł bez fatygi papieża itp. No nie? Zatem: Koniec świata to (jeśli już) jeszcze nie teraz moi drodzy. Przecież działanieOpatrzności musi mieć sens. Pozdrówka!

Koniec świata oznacza koniec OBECNEGO świata. Z obecnymi doktrynami, systemami, prawami.... Po wielkich przemianach rozpocznie się Nowy Świat, nowy porządek, nowy ład. Ludzkość będzie miała inną świadomość.

co

Komunizm ...a co to k..wa jes bracie?/? \ gorsza jest dyktatura na która się dziś zgadzasz zaćmiony dymem pracy czy szkoły , dymem zycia nie czujesz prawdziwie ...jak w pół śnie a ktos cię właśnie w pupcie..... niestety nie umiem tego trafniej ująć sorry next time will be best
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.